Zorunlu oldu benimkisi
Telefon bozuldu ve 72 saat telefonsuzluk çok zor geldi ama bir taraftan da güzeldi
Telefon bozuldu ve 72 saat telefonsuzluk çok zor geldi ama bir taraftan da güzeldi
20 günlük denedim oldu. Önümdeki birkaç ay için iyi bir önizlemeydi. Bakalım. Uzun bir süre teknoloji vs sağlıksız olan ve bana iyi hissettirmeyen her şey için sağlam bir detoks yapacağım. Bunun ön hazırlığı bu. Belki alışırsam ve aradığım herşeyi kendimde bulursam hiçte çıkmam😃
Geçen telefonum kaybolmuş. Farkında değilim. Bakıyorum bakıyorum bişey eksik. 3 gün sonra telefonumun karyolanın arasına düştüğünü fark ettim aa telefon. Bi açtım whatsappdan annem sesli mesaj atmış dünyanın fırçasını kaymış sdlkfskldfk
Alacaksan akustik al. İlk günden pratik yaparsan ilk günden bile öğrenebiliyorsun. ustalaşman 1 ay sürüyor. Çalması hem zevkli hem huzur verici.
bende iki tane var. ikiside sene başı aldığım fiyata göre 30 tl zamlanmış
Şu akustikli olan
www.cimri.com/en-ucuz-lichtenberg-akm-100-17-tus-kalimba-fiyatlari,667197531
bide pembeli kedi kafalı olan
www.yonkamuzikmarket.com/midex-klx-453-hakiki-agac-siyah-kalimba-17-tuslu-metod-canta-cekic
pembeli blok odundan yapıldığı için gürültülü ortamlarda pek duyulmuyor. Ama kapalı bir odada güzel tınısı var.
Akustik olanla waow efekti yapabiliyorsun ve sesi daha gür çıkıyor.
Bir dönem 1 ay kullanmamıştım artıları vardı fakat ben zaten Instagram kullanmayan sosyal medyayla pek ilgilenmeyen biriyim. 30 günün sonunda aklımda kalan telefonu ilk elime aldığımdaki hissiyatın mutluluğuydu.
Cevap
4Cevap
Yapmadım yaparsam sıkılırım
Telefon bozulur, şarj biter, elektrik olmayan bir yerdeyimdir, kablo yoktur zorunlu detoks oluyor.
İy geldiği gibi üzüyorda 2 günde ne olaylar kaçırıyoruz 😁
zaten yalnızım kendimi daha da yalnızlaştıramam :)
Yaptım ve 3 gün komoya girdim
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?