İnternet & Teknoloji Telefondan ses gelmiyor, ne yapmalıyım? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Telefonum Samsung galaxy a10s dünden beri telefonum sesi gelmiyor gelmesi için ne yapmalıyım Güncellemeler+1 yıl YouTube tiktok instagram vb diğerleri ses gelmiyor Telefondan ses gelmiyor, ne yapmalıyım? Cevapla Samsung Soruları Telefon Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Ysf32848 Takip Et Xper 5 Yaş: 42 , eic 90% +1 yıl Ses gelmiyor. Der iken..CalmiyormuKonusmada mi problem varr 0 2 Yorumla Soran +1 yıl YouTube tiktok instagram vb diğerleri ses gelmiyor Yorumla Ysf32848 +1 yıl Uygulamalarda bi problem var uygulama ayarlarina bak Yorumla
profdocdr Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Ona başbaşa sorununun ne olduğunu sor ve konuşmaya çalış 0 0 Yorumla
TaylanDERSİM Takip Et Yoda Yaş: 29 +1 yıl ses gelmiyor derken biraz detay verseydin 0 10 Yorumla Soran +1 yıl YouTube tiktok instagram vb diğerleri ses gelmiyor Yorumla TaylanDERSİM +1 yıl aramada falan geliyor mu Yorumla Soran +1 yıl Evt geliyor Yorumla Soran +1 yıl Ama YouTube den falan ses gelmiyor Yorumla TaylanDERSİM +1 yıl telefon kulaklık tak çıkar. bazen kulaklık takılı gösteriyor telefonda banada oluyordu aynısı o yüzden oluyormus Yorumla TaylanDERSİM +1 yıl youtube.com/shorts/pE7-z7-xt3o?feature=share birde olmazsa bu uygulamayı dene Yorumla Soran +1 yıl Şimdi denedim kulaklık tan ses geliyor çıkardım zaman gelmiyor buna da şükür en azından kulaklık tan ses geliyor Yorumla TaylanDERSİM +1 yıl attigim video yu dene o zaman çözüm olur Yorumla Soran +1 yıl Denedim ama olmadı şimdi başka uygulama indiriyorum oda olmazsa telefoncuya götüreceğim Yorumla TaylanDERSİM +1 yıl bende olmuştu Yorumla
Oyılmaz3 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Telefonu kapat tekrar aç 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yaptım ama olmuyor Yorumla Oyılmaz3 +1 yıl Ayarlarda ses ayarlarına bakın Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Ses gelmiyor. Der iken..
Calmiyormu
Konusmada mi problem varr
YouTube tiktok instagram vb diğerleri ses gelmiyor
Uygulamalarda bi problem var uygulama ayarlarina bak
Ona başbaşa sorununun ne olduğunu sor ve konuşmaya çalış
onbellek temizleme islemini uygula
ses gelmiyor derken biraz detay verseydin
YouTube tiktok instagram vb diğerleri ses gelmiyor
aramada falan geliyor mu
Evt geliyor
Ama YouTube den falan ses gelmiyor
telefon kulaklık tak çıkar. bazen kulaklık takılı gösteriyor telefonda banada oluyordu aynısı o yüzden oluyormus
youtube.com/shorts/pE7-z7-xt3o?feature=share birde olmazsa bu uygulamayı dene
Şimdi denedim kulaklık tan ses geliyor çıkardım zaman gelmiyor buna da şükür en azından kulaklık tan ses geliyor
attigim video yu dene o zaman çözüm olur
Denedim ama olmadı şimdi başka uygulama indiriyorum oda olmazsa telefoncuya götüreceğim
bende olmuştu
Telefonu kapat tekrar aç
Yaptım ama olmuyor
Ayarlarda ses ayarlarına bakın
hoperolordeğiştirsin
Bozulmuş olabilir detaylı bakmak gerek
Oku üfle