İnternet & Teknoloji Blind ID uygulaması kullanan var mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Çok saçma bi uygulama, arada giriyorum. Sinir olup geri çıkıyorum😂 Güncellemeler+1 yıl Sohbet uygulaması, bayağı sapık var o yüzden hiç bulaşmayın derim Blind ID uygulaması kullanan var mı? Cevapla Kullanıcı Yorumları ve Soruları Ürünleri Kullananların Deneyimleri Uygulama Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Slalombebeğim Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 393 cevap paylaştı. Amaç ne uygulamada 1 96 Yorumla Soran +1 yıl Sohbet Yorumla Slalombebeğim +1 yıl İndireyim bakalım 😄 Yorumla Soran +1 yıl Kötü örnek oldum gibi hissettim indirme jdjdndn Yorumla Slalombebeğim +1 yıl Pişman mı olurum z😂 Yorumla Soran +1 yıl Evet😂 Yorumla Slalombebeğim +1 yıl Ne yönden 😄 Yorumla Soran +1 yıl Madem indireceğsun dene ve gör bebeğim😄😂 Yorumla Soran +1 yıl Küfürlere hazır ol😂 Yorumla Slalombebeğim +1 yıl O kadar kötü mü ya 😂 Yorumla Soran +1 yıl Evet cidden😂 Yorumla Slalombebeğim +1 yıl Vazgeçtim 😂 Yorumla Soran +1 yıl Aferin sana bebeğim Yorumla Slalombebeğim +1 yıl Uslu çocuk oldum 😂 Yorumla Soran +1 yıl Hehh dediğime böyle gelirsin işe Yorumla Soran +1 yıl İşte* 😂 Yorumla Slalombebeğim +1 yıl İndirmeyim diye bilerek mi dedin yoksa 😄 Yorumla Soran +1 yıl Yok be bak bak yalan borcum mu var Yorumla Slalombebeğim +1 yıl Gizli olduğun için bilmiyorum. Belki de bana yalan borcu olan birisin 😂 Yorumla Soran +1 yıl Offf seni tanımıyorum bile😂 Yorumla Slalombebeğim +1 yıl Belki de tanıyorsun nerden bileyim 😂 Yorumla Soran +1 yıl Tanımıyommm😂 Yorumla Slalombebeğim +1 yıl Kesin tanıyorsun. Eminim artık 😂 Yorumla Soran +1 yıl Vallahi ağzına şaapacam hehh Yorumla Slalombebeğim +1 yıl Şaplak mı 😂 Yorumla Soran +1 yıl 😄😄😂😂 yok zumzuk Yorumla Slalombebeğim +1 yıl O acıtır be 😂 Yorumla Soran +1 yıl 😄😄 şaplak acıtmaz herhalde Yorumla Slalombebeğim +1 yıl O az acıtır 😂 Yorumla Soran +1 yıl Hmm peki o zaman😂😅 Yorumla Slalombebeğim +1 yıl Ee sonuç ne şimdi. Uygulamayı indireyim mi indirmeyim mi 😂 Yorumla Soran +1 yıl Hâlâ soruyor musun? Sen bilirsin ben karışmıyorum. Yorumla Slalombebeğim +1 yıl Tamam tamam şaka yaptım 😄 Yorumla Soran +1 yıl 😂 ne o hemen vazgeçtin Yorumla Slalombebeğim +1 yıl Ya yok işim olmaz öyle şeylerle. Küfür falan dedin ya 😂 Yorumla Soran +1 yıl Aferin oğluma Yorumla Slalombebeğim +1 yıl Bak ya 😄 Yorumla Soran +1 yıl Baktım hehh🧐😅 Yorumla Slalombebeğim +1 yıl Aferin söz dinle böyle 😂 Yorumla Soran +1 yıl Kim söz dinledi acabaa🤨🤨🤨 Yorumla Slalombebeğim +1 yıl İkimiz de 😄 Yorumla Soran +1 yıl Bilemedik kıymetini😅 Yorumla Slalombebeğim +1 yıl Çok komik 😂 Yorumla Soran +1 yıl Peki Yorumla Slalombebeğim +1 yıl Evet bence de Yorumla Soran +1 yıl Tamam 😑😏 Yorumla Slalombebeğim +1 yıl Aynen öyle Yorumla Soran +1 yıl Oki Yorumla Slalombebeğim +1 yıl Piki Yorumla Soran +1 yıl Ooffffff Yorumla Slalombebeğim +1 yıl On Yorumla Soran +1 yıl Yaa sen gıcık mısın😅😅😅😂😂😂 Yorumla Slalombebeğim +1 yıl Mısın fazla oldu cümlede 😄 Yorumla Soran +1 yıl İnsanın kendini bilmesi ne ka güzel demi Yorumla Slalombebeğim +1 yıl Çooook 😄 Yorumla Soran +1 yıl Aferin sana 😅 Yorumla Slalombebeğim +1 yıl İkimiz de baya geveze çıktık 😄 Yorumla Soran +1 yıl Hee istersen kaparım ağzımı haın Yorumla Slalombebeğim +1 yıl Öyle bir şey istemedim ki 😄 Yorumla Soran +1 yıl Pekâlâ o zaman 😄😂 Yorumla Soran +1 yıl Kullanıcı adını görünce aklıma parkur'da olan baş döndürücü slalomlar geliyor😅😂 Yorumla Slalombebeğim +1 yıl Evet pek bir âlâ😄 Yorumla Soran +1 yıl Hmmm demek, niyetin baş döndürmekti Yorumla Slalombebeğim +1 yıl İşin aslı nickim buz devrinde Sid'in bir sahnesinden geliyor 😂 Yorumla Soran +1 yıl Valla mi😅 Yorumla Slalombebeğim +1 yıl Valla 😂 Yorumla Soran +1 yıl Hmmm iyiymiş😅 o kısmı hatırlamadığım için aklıma gelmedi Yorumla Slalombebeğim +1 yıl Pek kimse bilmiyor zaten 😄https://m.youtube.com/watch?v=Gz160hkWwfk Yorumla Soran +1 yıl Ahhahaha bu sid çok tatlı ya😅😅 en sevdiğim karakter Yorumla Slalombebeğim +1 yıl Benim de öyle. Çok seviyorum 😄 Yorumla Soran +1 yıl Çok tatlı çünküğğ Yorumla Slalombebeğim +1 yıl Evet aşırı tatlı ve sevimli 😄 Yorumla Soran +1 yıl Hihimmmmm😊 Yorumla Slalombebeğim +1 yıl Animasyon seviyorsun galiba 😄 Yorumla Soran +1 yıl Çok severim sende seviyorsun belli😂 Yorumla Slalombebeğim +1 yıl Evet çok severim 😄 Yorumla Soran +1 yıl Ne güzel, çocuk ruhunu kaybetmemişsin o zaman☺ Yorumla Slalombebeğim +1 yıl Çocukluğumu elimden aldıkları için hiç büyümedim aslında Yorumla Soran +1 yıl Neden böyle oldu? Yorumla Slalombebeğim +1 yıl boş ver. Uzun hikaye Yorumla Soran +1 yıl Anlatmak istersen dinlerim Yorumla Slalombebeğim +1 yıl Gerçekten uzun ve gereksiz bir hikaye. Yorumla Soran +1 yıl Nasıl istersen kötü anılarını hatırlatıp seni üzmek istemem Yorumla Slalombebeğim +1 yıl Teşekkür ederim anlayışın için. Ama geçmiş geçmişte kaldı. Üzülmüyorum artık. Sid'in de dediği gibi. Slalom bebeğim 😄 Yorumla Soran +1 yıl Ahahahah harikasın ya 😂😂😂 Yorumla Slalombebeğim +1 yıl Teşekkürler. Sen de öylesin 😄 Yorumla Soran +1 yıl Ben teşekkürler😅 Yorumla Slalombebeğim +1 yıl O zaman ben ricalar 😄 Yorumla Soran +1 yıl Sohbeti çok seviyoruz jsjdmmdnd Yorumla Slalombebeğim +1 yıl Evet fazlasıyla 😄 Yorumla Soran +1 yıl Ee iyi madem slalomcu😂 Yorumla Slalombebeğim +1 yıl Adım Mert bu arada 😄 Yorumla Soran +1 yıl Aaa Mert memnun oldum ama adını herkesin gördüğü yerde niye söylüyorsun Yorumla Slalombebeğim +1 yıl Görüşümü silersin konuşma bitince nolcak 😄 Yorumla Soran +1 yıl Hmm peki Yorumla Slalombebeğim +1 yıl O zaman memnun oldum Yorumla Soran +1 yıl Bende ^^ Yorumla
Kimbukimberly Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 49% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 393 cevap paylaştı. Hayır hiç duymadım. 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Duymuş oldun Yorumla Kimbukimberly +1 yıl Evet biraz baktım da hiç ilgimi çekmedi bir ara ne vardı omegletv mi ne öyle bir şey beyaz atletli amcaların yaşadığı yer gibiydi bu uygulamada öyledir asdf Yorumla
Adana_lıı Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Sinir olmanı sağlayan ne 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Saçma insanlar Yorumla Adana_lıı +1 yıl Burası kadar değildir sanırım Yorumla
StevenDeen Takip Et Xper 6 Yaş: 109 , eic 57% +1 yıl Ne iş yapar 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Sohbet yapar abisi Yorumla
pıhhml Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 90% +1 yıl Neymiş o 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Sohbet Yorumla pıhhml +1 yıl Burdan edelim Yorumla Soran +1 yıl Sesli sohbet o Yorumla pıhhml +1 yıl Burdan da yazışarak ederiz Yorumla
ƁЄƝƊЄƛƘƦЄƤ Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 80% +1 yıl O nedir neye yarar 1 7 Yorumla Soran +1 yıl Sohbet Yorumla ƁЄƝƊЄƛƘƦЄƤ +1 yıl İlginç miş şen kullanıyor musun Yorumla Soran +1 yıl Evet, ilginç arada kullanıyorum Yorumla ƁЄƝƊЄƛƘƦЄƤ +1 yıl Neler yapıyorsun orada amacı nedir Yorumla ƁЄƝƊЄƛƘƦЄƤ +1 yıl Sohbet dışın da Yorumla Soran +1 yıl Amacım trollemek Yorumla ƁЄƝƊЄƛƘƦЄƤ +1 yıl Ne konuda trolluyur Sun Yorumla
İslamınKızı__ Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 95% +1 yıl Hee doğru 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Heeee Yorumla
çılgınsofistt Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Ne işe yarıyor ki 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Sohbet Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Kullanıyordum iki sene önce bıraktım 1 46 Yorumla Soran +1 yıl Neden Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bilmem öyle reklam falan bekleme paraya döktüler herşeyi imkanım vardı ama yapmadım konusmaktan çok dinlemeyi seviyordum Yorumla Soran +1 yıl Anladım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Öyle kullanıyormusun şu an Yorumla Soran +1 yıl Evet😂 yüklü de arada giriyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 😊😊 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Keyifli aslında bı yandan güzel yanı Yorumla Soran +1 yıl Evet, eğlenceli oluyor ama sapıklar da çok😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet haklısın öyle gerçekten Yorumla Soran +1 yıl Evet evet Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yaş kaç Yorumla Soran +1 yıl 22 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Daha çok hangi bölümü tercih ediyorsun blindid uygulamasında bölmeler oluyor yaa Yorumla Soran +1 yıl Ortaya karışık tercih ediyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İyiymiş nerelisin Yorumla Soran +1 yıl Sen kaç yaşindasin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yirmi yedi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sustun buyukmuyum Yorumla Soran +1 yıl Kahvaltı ediyorum ya ondan yazamadım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Affiyet olsun ne zaman uyaniyorsun genelde Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hiç cagirmiyorsun gel beraber olsun diye Yorumla Soran +1 yıl Buyur gel😂Değişiyor ya genelde bu saatlerde uyanırım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yemiş kadar oldum sağol 😊 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nereli olduğunu soylemedin merak etme yemem seni 😉 Yorumla Soran +1 yıl Boş ver nereli olduğumu Yorumla Soran +1 yıl Sen ne zaman uyanıyosun, çalışıyor musun? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sinirlenme yaa sordum sadece Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet çalışıyorum 7 de uyanıyorum Yorumla Soran +1 yıl Sinirlenmedim.Hmm ne iş yapıyosun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Elektrik Yorumla Soran +1 yıl Anladım prki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen öğrenci veya ev kızı iş falan var mı Yorumla Soran +1 yıl Mezunum iş arıyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hangi bölüm Yorumla Soran +1 yıl Söylemem😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Neden 😂 Yorumla Soran +1 yıl Sen sor diye😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Öyle olsun bakalım Yorumla Soran +1 yıl Peki bakalım😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İsmini bagislarmisin Yorumla Soran +1 yıl Allah Allahhhh sen şaka mısın yavrum evladık Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Niye yaa yasak mı 🙄 Yorumla Soran +1 yıl Ya tc mi atayim buraya istersen bilseydim gizli sormazdim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İsim sordum sadece senin isminle beraber Türkiye'de dünyada kaç kişi var bı sen değilsin dimi Yorumla Soran +1 yıl Tamam sakin ol şampiyon Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sakinim Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Kullandım 1 31 Yorumla Soran +1 yıl Kullanıyor musun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çok nadir Yorumla Soran +1 yıl Denk geldik mi acaba kdkdkkd Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Geldiysek bile nereden hatirlayacaz. Ben genelde yalandan müteahhit ne bilim galerici rpsi yapıyordum sjwjkwkw Yorumla Soran +1 yıl Ayyyy yalancı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen doğru mu tanitiyordun sanki Yorumla Soran +1 yıl Yoo kdkcmc Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Eee ne konuşuyon o zaman skskakaka ne diye tanitiyordun Yorumla Soran +1 yıl Değişiyordu ya ama meslek konusunda değil isim, şehir, yaş vs. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hoho onlar tamamen palavra oluyor skskakak Yorumla Soran +1 yıl Bırah peleveleri bırah bırah bırah😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sende böyle biraz yaramaz kız Vibe i var skakakakaa Yorumla Soran +1 yıl O nereden çikti Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O manada değil ya böyle milletle uğraşıp gıcık etmeyi seven falan Yorumla Soran +1 yıl Himm evet😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Demi snajajaka Yorumla Soran +1 yıl Doğru bildin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hep reelde olsun isterim fırlama arkadaşım hep saçma sapan yerlerde çıkıyor sksnskakws Yorumla Soran +1 yıl Reel'de kafama göre birini bulamadım ya o yüzden sanala sardım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Haklısın öyle oluyor zaten reelde herkes çıkar peşinde Yorumla Soran +1 yıl Aynen 😥 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aaa kıyamam üzülme dnskskwks Yorumla Soran +1 yıl Hüngürüm şu an😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tabi tabi bilirim ben sizin hungurluygunuzu kskskskssk Yorumla Soran +1 yıl Sus be ne biliyon Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kalbimi kırdın Yorumla Soran +1 yıl Pişmiş kelle😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sevmem sakatat smsmsmsma Yorumla Soran +1 yıl Ahhwhwhs Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İyi eğlenceler hadi sana Yorumla Soran +1 yıl Sağ ol Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Evet 1 22 Yorumla Soran +1 yıl Kullanıyor musun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet kullaniyorum Yorumla Soran +1 yıl Hmm denk geldik mi acaba kddkd Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bilmem k. adin ne Yorumla Soran +1 yıl Değişiyor😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İnsta mehmmett.010 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yazsana bana Yorumla Soran +1 yıl Sende mi yaaaa dnjddj Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yazda daha net tanisiriz Yorumla Soran +1 yıl Niye tanışalım ki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Öyle sohbet muhabbet nerelisin Yorumla Soran +1 yıl Söylemem😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen bilirsin Yorumla Soran +1 yıl Kızları doldurmuş fake instasına pislikkkk Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ee napayım gel sadece sen ol herşeyi sileyim Yorumla Soran +1 yıl Ne taraftan inanayım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İşte bak önemli olsan 1 şans vermek ama siz kızlar vermezsiniz Yorumla Soran +1 yıl Niye tüm kızları tanıdın galiba psikopattt Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Genetiginizde var ya Yorumla Soran +1 yıl Sana ne bizim genetiğimizden djxjxjx Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Boşa konusuyorum Yorumla Soran +1 yıl Tamam konuşma o zaman Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Amaç ne uygulamada
Sohbet
İndireyim bakalım 😄
Kötü örnek oldum gibi hissettim indirme jdjdndn
Pişman mı olurum z😂
Evet😂
Ne yönden 😄
Madem indireceğsun dene ve gör bebeğim😄😂
Küfürlere hazır ol😂
O kadar kötü mü ya 😂
Evet cidden😂
Vazgeçtim 😂
Aferin sana bebeğim
Uslu çocuk oldum 😂
Hehh dediğime böyle gelirsin işe
İşte* 😂
İndirmeyim diye bilerek mi dedin yoksa 😄
Yok be bak bak yalan borcum mu var
Gizli olduğun için bilmiyorum. Belki de bana yalan borcu olan birisin 😂
Offf seni tanımıyorum bile😂
Belki de tanıyorsun nerden bileyim 😂
Tanımıyommm😂
Kesin tanıyorsun. Eminim artık 😂
Vallahi ağzına şaapacam hehh
Şaplak mı 😂
😄😄😂😂 yok zumzuk
O acıtır be 😂
😄😄 şaplak acıtmaz herhalde
O az acıtır 😂
Hmm peki o zaman😂😅
Ee sonuç ne şimdi. Uygulamayı indireyim mi indirmeyim mi 😂
Hâlâ soruyor musun? Sen bilirsin ben karışmıyorum.
Tamam tamam şaka yaptım 😄
😂 ne o hemen vazgeçtin
Ya yok işim olmaz öyle şeylerle. Küfür falan dedin ya 😂
Aferin oğluma
Bak ya 😄
Baktım hehh🧐😅
Aferin söz dinle böyle 😂
Kim söz dinledi acabaa🤨🤨🤨
İkimiz de 😄
Bilemedik kıymetini😅
Çok komik 😂
Peki
Evet bence de
Tamam 😑😏
Aynen öyle
Oki
Piki
Ooffffff
On
Yaa sen gıcık mısın😅😅😅😂😂😂
Mısın fazla oldu cümlede 😄
İnsanın kendini bilmesi ne ka güzel demi
Çooook 😄
Aferin sana 😅
İkimiz de baya geveze çıktık 😄
Hee istersen kaparım ağzımı haın
Öyle bir şey istemedim ki 😄
Pekâlâ o zaman 😄😂
Kullanıcı adını görünce aklıma parkur'da olan baş döndürücü slalomlar geliyor😅😂
Evet pek bir âlâ😄
Hmmm demek, niyetin baş döndürmekti
İşin aslı nickim buz devrinde Sid'in bir sahnesinden geliyor 😂
Valla mi😅
Valla 😂
Hmmm iyiymiş😅 o kısmı hatırlamadığım için aklıma gelmedi
Pek kimse bilmiyor zaten 😄
https://m.youtube.com/watch?v=Gz160hkWwfk
Ahhahaha bu sid çok tatlı ya😅😅 en sevdiğim karakter
Benim de öyle. Çok seviyorum 😄
Çok tatlı çünküğğ
Evet aşırı tatlı ve sevimli 😄
Hihimmmmm😊
Animasyon seviyorsun galiba 😄
Çok severim sende seviyorsun belli😂
Evet çok severim 😄
Ne güzel, çocuk ruhunu kaybetmemişsin o zaman☺
Çocukluğumu elimden aldıkları için hiç büyümedim aslında
Neden böyle oldu?
boş ver. Uzun hikaye
Anlatmak istersen dinlerim
Gerçekten uzun ve gereksiz bir hikaye.
Nasıl istersen kötü anılarını hatırlatıp seni üzmek istemem
Teşekkür ederim anlayışın için. Ama geçmiş geçmişte kaldı. Üzülmüyorum artık. Sid'in de dediği gibi. Slalom bebeğim 😄
Ahahahah harikasın ya 😂😂😂
Teşekkürler. Sen de öylesin 😄
Ben teşekkürler😅
O zaman ben ricalar 😄
Sohbeti çok seviyoruz jsjdmmdnd
Evet fazlasıyla 😄
Ee iyi madem slalomcu😂
Adım Mert bu arada 😄
Aaa Mert memnun oldum ama adını herkesin gördüğü yerde niye söylüyorsun
Görüşümü silersin konuşma bitince nolcak 😄
Hmm peki
O zaman memnun oldum
Bende ^^
Hayır hiç duymadım.
Duymuş oldun
Evet biraz baktım da hiç ilgimi çekmedi bir ara ne vardı omegletv mi ne öyle bir şey beyaz atletli amcaların yaşadığı yer gibiydi bu uygulamada öyledir asdf
Sinir olmanı sağlayan ne
Saçma insanlar
Burası kadar değildir sanırım
Ne iş yapar
Sohbet yapar abisi
Neymiş o
Sohbet
Burdan edelim
Sesli sohbet o
Burdan da yazışarak ederiz
O nedir neye yarar
Sohbet
İlginç miş şen kullanıyor musun
Evet, ilginç arada kullanıyorum
Neler yapıyorsun orada amacı nedir
Sohbet dışın da
Amacım trollemek
Ne konuda trolluyur Sun
Hee doğru
Heeee
Ne işe yarıyor ki
Sohbet
Kullanıyordum iki sene önce bıraktım
Neden
Bilmem öyle reklam falan bekleme paraya döktüler herşeyi imkanım vardı ama yapmadım konusmaktan çok dinlemeyi seviyordum
Anladım
Öyle kullanıyormusun şu an
Evet😂 yüklü de arada giriyorum
😊😊
Keyifli aslında bı yandan güzel yanı
Evet, eğlenceli oluyor ama sapıklar da çok😂
Evet haklısın öyle gerçekten
Evet evet
Yaş kaç
22
Daha çok hangi bölümü tercih ediyorsun blindid uygulamasında bölmeler oluyor yaa
Ortaya karışık tercih ediyorum
İyiymiş nerelisin
Sen kaç yaşindasin
Yirmi yedi
Sustun buyukmuyum
Kahvaltı ediyorum ya ondan yazamadım
Affiyet olsun ne zaman uyaniyorsun genelde
Hiç cagirmiyorsun gel beraber olsun diye
Buyur gel😂
Değişiyor ya genelde bu saatlerde uyanırım
Yemiş kadar oldum sağol 😊
Nereli olduğunu soylemedin merak etme yemem seni 😉
Boş ver nereli olduğumu
Sen ne zaman uyanıyosun, çalışıyor musun?
Sinirlenme yaa sordum sadece
Evet çalışıyorum 7 de uyanıyorum
Sinirlenmedim.
Hmm ne iş yapıyosun
Elektrik
Anladım prki
Sen öğrenci veya ev kızı iş falan var mı
Mezunum iş arıyorum
Hangi bölüm
Söylemem😅
Neden 😂
Sen sor diye😂
Öyle olsun bakalım
Peki bakalım😅
İsmini bagislarmisin
Allah Allahhhh sen şaka mısın yavrum evladık
Niye yaa yasak mı 🙄
Ya tc mi atayim buraya istersen bilseydim gizli sormazdim
İsim sordum sadece senin isminle beraber Türkiye'de dünyada kaç kişi var bı sen değilsin dimi
Tamam sakin ol şampiyon
Sakinim
Kullandım
Kullanıyor musun
Çok nadir
Denk geldik mi acaba kdkdkkd
Geldiysek bile nereden hatirlayacaz. Ben genelde yalandan müteahhit ne bilim galerici rpsi yapıyordum sjwjkwkw
Ayyyy yalancı
Sen doğru mu tanitiyordun sanki
Yoo kdkcmc
Eee ne konuşuyon o zaman skskakaka ne diye tanitiyordun
Değişiyordu ya ama meslek konusunda değil isim, şehir, yaş vs.
Hoho onlar tamamen palavra oluyor skskakak
Bırah peleveleri bırah bırah bırah😂
Sende böyle biraz yaramaz kız Vibe i var skakakakaa
O nereden çikti
O manada değil ya böyle milletle uğraşıp gıcık etmeyi seven falan
Himm evet😂
Demi snajajaka
Doğru bildin
Hep reelde olsun isterim fırlama arkadaşım hep saçma sapan yerlerde çıkıyor sksnskakws
Reel'de kafama göre birini bulamadım ya o yüzden sanala sardım
Haklısın öyle oluyor zaten reelde herkes çıkar peşinde
Aynen 😥
Aaa kıyamam üzülme dnskskwks
Hüngürüm şu an😂
Tabi tabi bilirim ben sizin hungurluygunuzu kskskskssk
Sus be ne biliyon
Kalbimi kırdın
Pişmiş kelle😅
Sevmem sakatat smsmsmsma
Ahhwhwhs
İyi eğlenceler hadi sana