Merhaba KScanlar! Nasılsınız? KScanlar, Tiktok ile başlayan bu serüven instagram, youtube ile devam etmişti ama para hepsi vermiyordu. Youtubeye short videolar gelince popüler olmaya başladı fakat para vermiyordu. Gelecek yıl vermeye başlayacak.
Bu da pek çok kısa videolar ortaya çıkmasına neden olacak. Siz video 10 saniye olsada çekecek misiniz?
Elbette 10 milyon izlenme ve 90 günde bu izlenmeye ulaşan 1000 aboneye ulaşanlar para kazanacak.
Short için izlenme sayısı fazla oluyor zaten abone olmayanlardan gelen izlenme dahil buna ama 1000 abone şartı lazım. Özgün olması lazım tiktok araklama kabul edilmeyecek.
Youtube’un iyice para göz olduğunu düşünüyorum ben artık. Youtube premium aldirana kadar zibilyon tane reklam verirler. Sonra da youtube premium ücretini anasının gözü bi fiyat yaparlar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Çekmeyi düşünüyorum. en son baya tutan kanalım vardı ama ara verdim
İyi bir fikir olabilir ama sürdürülebilir bişi değil benim için bilmiyorum belki de sürer 🤔
Youtube’un iyice para göz olduğunu düşünüyorum ben artık. Youtube premium aldirana kadar zibilyon tane reklam verirler. Sonra da youtube premium ücretini anasının gözü bi fiyat yaparlar
İyi fikir olabilir ama şartlar neler
Normal 1000 abone 4000 saat izlenme ve 10 milyon short izlenmesi lazım ki 90 gün içinde
Para shorttanda gelsin
Çok ağır şartlar abi 4000 saat izlenme ve 10 milyon şhort izlenmesi Arkanda destek yoksa min 4 ay sürer
Zaten 1k abone min 4 ay sürer