İnternet & Teknoloji Instagram'da gelen bu istekler sizce normal mi, sadece bana mı geliyor? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Arkadaşlar instagram hesabım kilitli. Sürekli +18 görseller içeren sayfalar istek atıyor. Kendi halinde bi kullanıcıyım. Sizce sebep ne? Instagram'da gelen bu istekler sizce normal mi, sadece bana mı geliyor? Cevapla Instagram Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Uykucumaymunnn Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Zamanında takip etmişsen böyle sayfalar ya da beğenmişsen sana istek atmaları normal 0 0 Yorumla
HoşafAğızlı Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,5b cevap paylaştı. Hesabın virüs kapmış eğer bir yere girş yaptıysan hesabınla normal 0 5 Yorumla Soran +1 yıl bi ara postegroya giriş yapmıştım ama baya uzun zaman önce Yorumla Soran +1 yıl hesabımı virüslerlerden nasıl temizleyebilirim? fikrin var mı Yorumla HoşafAğızlı +1 yıl Tek çözüm buna neden olabilecek şüpheli uygulamaları silmek olacaktır başka türlü bilmiyorum Yorumla Soran +1 yıl teşekkür ederim yardımınız için Yorumla HoşafAğızlı +1 yıl Rica ederim Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl 2 ihtimal var ya hesabına uygulamalardan virüs girdi ya da bir yerde ifşan paylaşıldı kullanıcı adını gören istek attı 0 0 Yorumla
Mertizm2834 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 775 cevap paylaştı. Sacma sapan uygulamalara izin verdiysen olabilir 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Zamanında takip etmişsen böyle sayfalar ya da beğenmişsen sana istek atmaları normal
Hesabın virüs kapmış eğer bir yere girş yaptıysan hesabınla normal
bi ara postegroya giriş yapmıştım ama baya uzun zaman önce
hesabımı virüslerlerden nasıl temizleyebilirim? fikrin var mı
Tek çözüm buna neden olabilecek şüpheli uygulamaları silmek olacaktır başka türlü bilmiyorum
teşekkür ederim yardımınız için
Rica ederim
2 ihtimal var ya hesabına uygulamalardan virüs girdi ya da bir yerde ifşan paylaşıldı kullanıcı adını gören istek attı
+18 görüntülere baktın mı
Sacma sapan uygulamalara izin verdiysen olabilir
Nerelere giriyorsun acaba
ara sıra geliyor da bu kadar çok değil
Normal ya bana da geliyordu
Seksi ama fake
bana da oluyo bu