Başka şık eklemedim varsa onları görüşünüze yazabilirsinizzz.

KizlarSoruyor 😛
Instagram 🤳
Twitter 🐥
Youtube 🎥
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Başka şık eklemedim varsa onları görüşünüze yazabilirsinizzz.

Sanırım Youtube kapanırsa hayatım bir tık zindana dönüşebilir.
Çünkü diğer siteler hep birbirinin alternatifi. Sadece Youtube ayrı bir dünya gibi geliyor bana.
Kesinlikle YouTube'un kapatılması benim için çok kötü olurdu hatta eski dizileri takip ediyorum şu anda payitaht Abdülhamid dizisinin 11 bölümünü izliyorum.
👍Tebrikler
Teşekkür ederim ☺️
Cevap
37Cevap
Youtube
Başka sosyal medya hesapları olmadigi için burdan konuşuyoruz.
Telefonunu isteyemedigim çok insan var.
İnşallah aklima gelen başıma gelmeye devam etmez.
Hepsi kapansa da bana problem yok. Hayatı zindana döndürecek çok daha gerçek acılar varken bu konuya böyle bakmak neyin kafası...
Twitter dışında hepsi de benim bebeklerim, o mavi kuşu kafadan eledim, diğerleri seçim dahi yapamıyorum
Internetin olmadigi dönemde bilgi, eglence veya ihtiyaclara ulasabilmeyi becerebildigim icin; site, internetin yoklugu hayatimi zindana cevirecek bir anlam teskil etmiyor.
Bunlarla doğmadik ki. Ansiklopedi okur, birileriyle sohbet ederim, insan çok şeye adapte olan bir varlık
Youtube.. Çok çeşitli şeyler öğrenebilir, haber dinleyebilir, müzik dinleyebilir, ingilizce, almanca kelime dağarcığımı geliştirebilirim
Hayatımı sosyal medyaya adamadığim için hiç birinin yokluğu hayatımı zindan edemez
Youtube kapatılırsa sanırım. Biraz daha ekmeğini yiyeceğiz. 😅
Youtube kesinlikle :)) Diğerleri kapatılsa umrumda olmaz hatta oh be çekerim
KS ye haksızlık etme 😅
@Lessismore_ KS için bir şey diyemem ama olmazsada çok önemli olmaz benim için :) Ben hayatımı birşeylere bağlı yaşamam. Daha önemli şeyler var hayatta benim için :)
Daha önemli ne olabilir ki KS den bu hayatta 😅
@Lessismore_ Bunu diyen birinin hayat amacını merak bile etmem :) Bol şans size o zaman ne diyeyim :)
En fazla bu kadar kafa dagilitilir buradaki biriylede sende haklısın 😉
@Lessismore_ Mesele buradaki birisi değil. Mesela ben soru sorup acil yardıma ihtiyacı olana fikir veririm. ya da çok işin içinden çıkamadığım zaman girip soru soruyorum. İşim olmaz aksi taktirde. Hayat burası ile ibaret değil. Youtube de akşam 4 eğitim videosu ile kendime birşeyler katmak daha akıllıca. Tercihler tartışılmaz lakin benim fikrim buydu yorumada yazdım. Aksini düşünenlere saygım var
Ok
YouTube diyorum. 7/24 sekmelerden birinde açık tutuyorum, yokluğu fena koyar.
Kapansin onceden hicbiri yoktu daha iyi olur kafa dinleriz en azindan...
isterse hepsi gitsin umrumda değil yeterki discordum gitmesin aşığım ben ona. d
YouTube da yatıp kalkan biri olarak kapanırsa çok üzülürüm ve boşluğa da düşerim
Hayatım hangisi kapatılırsa kapatılsın zindana dönmez :D ama YouTube’un yokluğu farkedilir
Net turkanime abi yaptığım yorumlar aldığım etkilesimler cöp olurdu
Hiç biri şu an. Whatsapp iş için kullanıyorum ona bir şey olmasın.
Hiç biri o kadar bağlı değilim hiç bi sanal ortama.. detoks iyidir hatta…
Hiçbiri hayatını zindana çevirmez. Bu siteler ile var olmadık sonuçta değil mi? Sosyal medya bağımlısı da değilim pek.
buzdolabıyla da var olmadık ama buzdolabı olmadan bi ev düşünemiyorum. dolayısıyla bunlar olmadan uzun bi süre geçiremem ben, ben bağımlıyımdır belki
Buzdolabı ile sosyal medya nasıl bağdaşıyor? Buzdolabının bir misyonu var. Yemeklerin gıdaların bozulmasını geciktirmek. Bir anlamda israfı önlüyor. Sosyal medya bugün yok olsa. Alışkanlığın olduğu için böyle düşünmen normal ama yani yok olması ne kaybettirir. Var olması ne kazandırıyor. Bunu bir sorgula lütfen.
ikisi de hayatını kolaylaştırıyor. biri zaman geçirmeni sağlayarak biri de eh, besinlerini kara gömmeyerek. bence aynılar :)
Hiç ilgisi yok. Biri vaktimizi genel olarak boşa harcamamızı sağlıyor. Sürekli bizi orada tutup hayatımızı çalıyor realist bakmak lazım. Sil bütün sosyal medyakarı öncesinde hayat yokmuydu? İnsanla rşle daha iyi ve daha doğal iletişimler vardı. Vakit geçirmek için o kadar çok şey var ki. İnan sosyal medya yok olsa iki sene içinde varlığını unutursun. İnsan böyledir. Her zaman bulunduğu şartlara uyum sağ aka üzerine evrimleşti.
yani ben boşa harcandığını düşünmüyorum. ayrıca sosyal medya sitesi değil YouTube da eklemişim oraya. yemek tariflerini de oradan izliyorum yeri geliyor dil konusunda da kendimi oradan yetiştiriyorum. oturup ansiklopedi okuyalım isterseniz, abartmasanız mı
işte diyorum ya o yokken bu yokkene girersek buzdolabı yokken de hayat sürüyordu :) Siz alakayı çözemeseniz de bana aynı konuşuyorsunuz şu an
Ahaha ya neyse uzatmıcam. İkisi arasında ince ama büyük bir fark var. Orayı göremediğin sürece. Bu tartışma yıllar sürer. Son bir örnek. Sana tuz neyi ifade ediyor desem ee işte tuz mineral işte tuzsuz yaşayanlara var. İşte lezzet veriyor falan diyebilriisn. O tuz dünyada kabileler arası farklı millet arası ticaretin olabilmesi sağlayan basit bir mineraldi mesela. Basit bir şey yani olmasa da olurdu dimi 😂
Youtube'suz bir internet düşünemiyorum alternatifini bulmak zaman alır
Valla hepsi kapatilsada insan gibi insanlarla yasamaya bir dönsek
abi YouTube kesinlikle sorgusuz sualsiz kesinlikle YouTube
Her bilgiyi yutuptan buluyoruz artık film bile oluyor 😄
KizlarSoruyor da ne ya
bilmem kardeş, ne?
başka uygulama ( pinterest )
sadece youtube gerisi umrum da olmaz.
Bu Kadar talep olduktan sonra Kapanmaz.
Aman be hepsi kapansın ne olacak 😃
Youtube kapanmasın
Hepsi bitsin gitsin umrumda değil
YouTube, çünkü müzik önemli.
YouTube benim için
YouTube kapatılmamalı 🙄
Site daha güvenilir geldi
KS dedim burada sorulduğu için 😜
Niye zindana dönsün çok lazım sanki 😄
KS kapanmasın
KizlarSoruyor diyeyim de ayıp olmasın xD :P
Youtubesuz yaşayamam nokta
Youtube dan para kazandığım için youtube
Seçeneklerden hiç biri benim için önemli değil.
YouTube kapatılırsa
site bağımlılığım yok
Üzülürüm YouTube giderse
Youtu. be kapatılmasın bide burası..
Hiçbirinin benim için çok bı önemi yok uzulmem
Instagram, YouTube
Youtube
Tiktok
Kızlar aoruyor
Youtube
Yutube iyi olmaz
Hepsi kapanabilir sorun degil