Ya ben bunu zaten sordum ama kafayı yiyecem.
Bana 2 defa oluyor değişik kişilerle, biliyorum instagram da kendi yolladığın mesajı geri çekebiliyorsun, ama bu kişi bütün mesajları benim tarafımdan da silmiş, yani benim attıklarım da silinmiş bunu nasıl becerdi?
Kafayı yiyecem araştırıyorum böyle bişey yok ama
Bana 2 defa oluyor değişik kişilerle, biliyorum instagram da kendi yolladığın mesajı geri çekebiliyorsun, ama bu kişi bütün mesajları benim tarafımdan da silmiş, yani benim attıklarım da silinmiş bunu nasıl becerdi?
Kafayı yiyecem araştırıyorum böyle bişey yok ama
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Hesaabı silmiştir ya da engellemiştir instagram kullanıcısı isminde birisi varsa bak bi
Ya dondurmuştu 2 gün hesabını ama mesajlar hala duruyordu, hesabını açtı mesajlar tüm gitmiş? Ama dondurmakla alakası yok çünki bir sürü kişi yapıyor ama mesajlarımız hala duruyor
bazen bende anlam veremiyorum facede de aynı durum var Nasıl siliyorlar hesap sıfırlaya mı basıyorlar tam bilmiyorum ama instagram yardıma sora bilirsin
Demi çok tuhaf? Yani
Aslında imkansız başkasının mesajı ondan silemez sin ki? Oraya nasıl soruyorum
İnstagramda yardlm yeri var oraya detaylıca yaz ama bot degil insanın cevaplamasş lazım ingilizve çevirip yazabilirsin ya da turkiyede ig uzerinden çalışanlar var mş bilmiom
internete bak posto kutuları falan varsa oraya yazabilirsin
Resmen kafayı oynatıcam öyle bişey varda bende yapmak istiyorum haha
yani Aslında işe yarayan bir şey * kolay oldugunu sanmıyorum 🤨 ozaman herkes yapardı
Bence güncellemiştir
Nasıl yani
Instagramı güncellemiştir
O benim mesajlarımı silmesiyle ne alaka ama
Bazen yeni güncellemeler geldiğinde herkesin telefonunda aynı anda gözükmüyor iyi bir telefon kullandiysa ve Instagram yeni bir güncelleme getirmişse diye diyorum.
Anladım ama sanmıyorum bende de en son telefon var, yani resmen benim tarafımdan yolladığım mesajları nasıl yaptıysa benden silmiş
Hiç anlamam