Güncellemeler
+1 yıl
abiler ablalar
Güncellemeler
+1 yıl
tavsiye verecke abi abla?
instgram çok vaktimi alıyor. kişisel hesabımda takipçilerimi takip ettiklerimi sıfırlayasım geliyor. bir yöndende daha sonra tekrar hesap açmaklamı uğraşacağım diye düşünüyorum. bazen instgram çok samimiyetsiz geliyor.. sınav senemi iyi bir şekilde geçirmek istiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Sil o uygulamayi en kisa yolu bu haa illa ben tekrar indiririm diyorsan yaa kendine hakim ol indirmemek icin ya da şöyle yap bende senin gibi cok takiliyorken instagramda kendime belirli bir gun belirledim sadece o günde girdim bak bellirli bir gun saat degil saat dersen o uzayip gider bellirli bir günum var ve ben sadece o gunde giriyorum
mantıklıymış sağol.💗 ama ben direk kendime sinirlenip hesaptaki takipçileri takip ettiklerimi sıfırlayıp hesabı sildim.😊💗
Oda güzel yöntem 😀
kişisel hesabım baya samimiyetsiz geliyordu. okuldan doğru düzgün samimi olmadığım insanlar vardı. bende aman dedim. en iyisi sileyim. ama senin taktiği diğer hesabımda uygulayabilirim. bu arada ordan tanıdığım insanları takip etmiyorum. tesettürlüyüm. kapalı olan kadınları takip ediyorum. o hesapta sizin taktiği uygulayabilirim.💗
Evet benim cok isime yaramisti ve cidden hala dedigim taktigi yapiyorum
teşekkür ederim.💗
Rica ederim
Hiçbir şekilde önüne geçemiyorsan son çare olarak silmelisin bence
Ben telefonfan sildim, hesap duruyor ama sık sık giremiyorum.
belli bir süre dondur sende hesabını
Ben komple sildim ve çok daha rahatım
Direkt düşünme yap
Dondur hesabını
Bence dondur