İnternet & Teknoloji iOS 16 güncellemesi yaparsam telefonum kasar mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Ya bu güncelllemeleri telefonu öldürmek için yapıyorlar bunu biliyorum ama yapsammı yapmasammı Güncellemeler+1 yıl Yeni aldım zaten ben😂 iOS 16 güncellemesi yaparsam telefonum kasar mı? Cevapla Telefon Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
wwdarkline Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 70% +1 yıl yok çok iyi olmuş kasma felan da yok çok tatlı özellikleri var 0 12 Yorumla Soran +1 yıl Yaa tamam o zaman çok teşekkür ederim Yorumla wwdarkline +1 yıl Recaiii canım Yorumla Soran +1 yıl Peki bir şey daha sorucam. Benim güncellemelerim kapalı iphone 7 plus kullanıyorum. şu an ayarlarda 15.7 sürümü gözüküyor. Onu yükledikten sonra mı 16 sürümü gelicek Yorumla wwdarkline +1 yıl Yapamazsın 16sürümü geldikten sonra iPhone 7-8’lere sürüm daha gelmeyecek 15.7 son sürümün yani Yorumla Soran +1 yıl Aa hadi ya Yorumla Soran +1 yıl Tamamdır teşekkür ederim Yorumla wwdarkline +1 yıl Benim uyguladığım bi tarife değil sana genel olmuyor dkdkdkdk Yorumla wwdarkline +1 yıl Rica ederim umarım en kısa zamanda yükseltirsin gerçi şu durumda zor ama Yorumla wwdarkline +1 yıl Soruyu güncellemişsin buraya yazacaktın sanırım Yeni olan telefon mu bu arada 🤣🤣 Yorumla Soran +1 yıl Aa allah beni xmdlsdkdld Yorumla Soran +1 yıl Evet dmdödkd Yorumla wwdarkline +1 yıl Yeni alman bir şeyi ifade etmiyor sürüm için en telefonun x olması gerek Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
yok çok iyi olmuş kasma felan da yok çok tatlı özellikleri var
Yaa tamam o zaman çok teşekkür ederim
Recaiii canım
Peki bir şey daha sorucam. Benim güncellemelerim kapalı iphone 7 plus kullanıyorum. şu an ayarlarda 15.7 sürümü gözüküyor. Onu yükledikten sonra mı 16 sürümü gelicek
Yapamazsın 16sürümü geldikten sonra iPhone 7-8’lere sürüm daha gelmeyecek 15.7 son sürümün yani
Aa hadi ya
Tamamdır teşekkür ederim
Benim uyguladığım bi tarife değil sana genel olmuyor dkdkdkdk
Rica ederim umarım en kısa zamanda yükseltirsin gerçi şu durumda zor ama
Soruyu güncellemişsin buraya yazacaktın sanırım Yeni olan telefon mu bu arada 🤣🤣
Aa allah beni xmdlsdkdld
Evet dmdödkd
Yeni alman bir şeyi ifade etmiyor sürüm için en telefonun x olması gerek