İnternet & Teknoloji YouTube'da yemek videoları paylaşıyorum. Çok izlenmek için ne yapmalıyım? usy26263qj Takip Et Xper 1 Yaş: 40 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Bilen var mı arkadaslar YouTube'da yemek videoları paylaşıyorum. Çok izlenmek için ne yapmalıyım? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Paranoyak_Kız Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 95% +1 yıl Öncelikle çok emek sarf etmen gerek.Bıkmadan, usanmadan video yüklemelisin. Sonra short videolarına ağırlık ver. YouTube short'u öne çıkarmaya çalışıyor. 0 0 Yorumla
Both_Angel_and_Devil Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Sayfanın linkini sosyal medya hesaplarına koyabilirsin TikTok videoları çekebilirsin ve videolarını kesitler halinde paylaşabilirsin 0 0 Yorumla
Yerin7katdibi Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 94% +1 yıl Benimde kanalım var 200 video yüklü 500 olunca reklam vericem youtube abone için 0 12 Yorumla usy26263qj +1 yıl Hm reklam ise yariyor mu sence Yorumla Yerin7katdibi +1 yıl Yaramaz olur mu hiç Yorumla usy26263qj +1 yıl Mesela nasl yapyosun nekadar veriyosun ucret hangi ulkelere yapmamiz. lazm anlatrmsn biraz rica etsem Yorumla Yerin7katdibi +1 yıl https://youtu.be/-P-Mg5y_Gvc Yorumla Yerin7katdibi +1 yıl Reklam şart ilk etapta Yorumla usy26263qj +1 yıl Senin adn onur mu Yorumla Yerin7katdibi +1 yıl Yok o kanal benim değil Yorumla usy26263qj +1 yıl Hm anladm o videoya bnde baktm da pek bisy anlamadm ya Yorumla Yerin7katdibi +1 yıl Senin kanalının adı ney abone olalım bari birbirimize Yorumla usy26263qj +1 yıl Evet ya col iyi olur lezetlitarifler benm ama daha video yok isim cikmayabilir bir bak Yorumla usy26263qj +1 yıl Hm anladm yani hesap sizn deguldi Yorumla Yerin7katdibi +1 yıl Sen ekle beni G. O. R video Yorumla
Luckheart Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 69% +1 yıl Asmr videosu çek kızanım 0 1 Yorumla usy26263qj +1 yıl Ne asmrsi yemek diyorum canım Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Öncelikle çok emek sarf etmen gerek.
Bıkmadan, usanmadan video yüklemelisin.
Sonra short videolarına ağırlık ver. YouTube short'u öne çıkarmaya çalışıyor.
Sayfanın linkini sosyal medya hesaplarına koyabilirsin TikTok videoları çekebilirsin ve videolarını kesitler halinde paylaşabilirsin
Benimde kanalım var 200 video yüklü 500 olunca reklam vericem youtube abone için
Hm reklam ise yariyor mu sence
Yaramaz olur mu hiç
Mesela nasl yapyosun nekadar veriyosun ucret hangi ulkelere yapmamiz. lazm anlatrmsn biraz rica etsem
https://youtu.be/-P-Mg5y_Gvc
Reklam şart ilk etapta
Senin adn onur mu
Yok o kanal benim değil
Hm anladm o videoya bnde baktm da pek bisy anlamadm ya
Senin kanalının adı ney abone olalım bari birbirimize
Evet ya col iyi olur lezetlitarifler benm ama daha video yok isim cikmayabilir bir bak
Hm anladm yani hesap sizn deguldi
Sen ekle beni G. O. R video
Asmr videosu çek kızanım
Ne asmrsi yemek diyorum canım