Bu programdan anlayan var mı
3d modellemeye yarayan muhtesem bir program
Anlayan var mı bir kac sorum olucak.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Bu programdan anlayan var mı
3d modellemeye yarayan muhtesem bir program
Anlayan var mı bir kac sorum olucak.
Yani sende ne yaptın öyle büyük programa gitmişsin benlik değil ben daha küçük programları kullanamıyorum kaldı ki bunu 3d max 4d cinema vray kullanacam blender en kolayı o bile beni aşıyor
3ds max ben kullanıom ama professyonel olmak icin bunu ögrenme yolundayım
Güzelmiş umarım öğrenebilirsin ben yıllardır adobe programlarını bir türlü öğrenemedim benden kaynaklanıyor tabi bu photoshop after effect primiere illustrator aslında kolay programlar ama ben yapamadım işte 3d max 4d cinema isterdim tabi en başta primiere ve after effect öğrenmiş olsaydım eğer çok iyi olurdu kendi işimi yapmak istiyordum en azından oturduğum yerden yapardım
ben zaten kendi işimi yapıoyrum ondan aylık 2 bin dolara yakın para kazanıyorum usta bu işte neden daha fazla kazanmıyım bu programlar nimet bence
Aynen öyle çevren olduktan sonra yurtdışına da açıldıktan sonra var öyle bildiklerim youtuberlardan da var bir kaç kişi işte ben de öğrenebilseydim yapardım ama ben çok yanlış yaptım şu anda da öğrenebilir miyim bilmiyorum zamanım var var dolu dolu boştayım da photoshoba bakıyorum ondan ilerleme sağladım ama yetmiyor işte aklımda bir de yazılım var tabi onu araştırıyorum ona da ingilizcem matematiğim yok
boş ver onlar bos iş sen 3ds max ögren
Cevap
0Cevap
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?