Arkadaşlar ben safari üzerinden bir iOS apk uygulaması indirdim Scarlet adı neyse ayarlardan iOS için güven dedim uygulamaya girdim spotify indirdim neyse eski kullandığım hesabım ile giriş yaptım üyelik premium diyor bir sıkıntı olur mu olmaz mı bilmiyorum ailem biraz katı 2 lira bile vermez yani uğraşmak istemiyorum onlarla böyle bir şey yaptım normalde olmuyordu şimdi oldu inşallah ters bir şey yoktur ceza vs gelmez değil mi ara sıra eski free moduna geliyor çıkıp giriyorum premium oldu şimdi dediğim Scarlet uygulamasını silsem spotify premium gider mi açıklayın
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
iOS nasıl apk indirdin? Apk dedıgın şey androıd 3. Parti yazılım.
Senın ıphone wietnam malı android iPhone olmasın.
Ay apk değil özür dilerim ipa deniliyor ona indirdim yani premium oldu bir ceza keser mi diyorum
Kesilmez , kullanabılırsın.
Senin telefonda jailbreak mı var 🤔
Crydia ile yuklenıyor çalışıyor çünkü o ipa’lar.
Jb varsa valla helal olsun
Beyefendi valla şans eseri oldu o dediklerinin hiç biri telefonumda yok yani varsada ben bilmiyorum sadece safari üstünden uygulamayı indirdim ipa sonra izin verdim spotfyi indirdim ama iki bir bi çıktım eski haline döndü bir daha girdim premium oldu şu an sıkıntı yok ama sanırım dediklerin yoksa kapanabilir uygulama umarım kapanmaz ya
Cydia diye uygulama varsa jb vardır
Sadece şüphelendiğim şey hakkında kısmına giriyorum spotifya 3. Taraf yazılım diyor o kadar
3. Parti uygulama yanı kırılmış uygulama. Her zaman guvenlık açığı olur 3. Parti uygulamalarda.
Yani sileyim mi kullanayım mı sence
İhtiyacın varsa kullan zaten yüklemişsin bir kere. Jaılbreak başlı basına guvenlık zaafiyeti zaten. Boşuna silme kullan bence
Yani icloudumu çalarlar diye korktum şu an para vererek almak daha mantıklı
iCloud çalabılme ihtimalleri sıfır. En fazla rehber , galeri erişimi sağlarlar.
Parayla almak tabı kı çok daha guvenlı
ben 2-3 yıl androidde kullandım sorun olmadı. hatta 2 yıl da pcde kullandım illegal şekillerde
Indirme