İnternet & Teknoloji Hayatınız boyunca 3 emoji kullanabilecek olsanız bunlar hangileri olurdu? 8matador1180 Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 31 Yapay Zekaya Sor Hadi bakalım, sonsuza dek kullanmak istediğiniz emojileri görelim xd Hayatınız boyunca 3 emoji kullanabilecek olsanız bunlar hangileri olurdu? Cevapla Emoji Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,6b cevap paylaştı. 💔♾️😂 bunlar 0 0 Yorumla
Sinakaplan Takip Et Master Yaş: 26 , eic 47% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 354 cevap paylaştı. Hayatım boyunca 3 emoji kullansam kesin bunlar olurdu ;🥹😅🌸 0 0 Yorumla
Olgunateş Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 434 cevap paylaştı. Kahkaha emojisinden nefret ediyorum. Kullananlardan anında soğuyorum 0 0 Yorumla
lenii Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,3b cevap paylaştı. teryeley emoji olsun bır de şu ((:sabah sabah senın sorularına denk gelıyorum nedense 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 4,2b cevap paylaştı. 😂😂😂 hep gülmek istediğim için bu 1 0 Yorumla
Edaaa97 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl 😂😊😒 sanırım bunlar daha mantıklı geliyor 😅 1 0 Yorumla
Birsorusorupçıkcam2 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Ters gülücük okey işareti bir de yanda dil 1 0 Yorumla
MarstakiJupiter Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 72% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 644 cevap paylaştı. 😄😊😇 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 5b cevap paylaştı. 😂🤬🥹 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
💔♾️😂 bunlar
Hayatım boyunca 3 emoji kullansam kesin bunlar olurdu ;🥹😅🌸
Kahkaha emojisinden nefret ediyorum. Kullananlardan anında soğuyorum
teryeley emoji olsun bır de şu ((:
sabah sabah senın sorularına denk gelıyorum nedense
😂😂😂 hep gülmek istediğim için bu
😂😊😒 sanırım bunlar daha mantıklı geliyor 😅
✨😅🦋 seçmesi zor oldu
😏😂😉 bunlar ama gercekte olan bu 😡😒🤔