İnternet & Teknoloji İphone 7 veya 8 kullanan var mııı? Alara_yseva Takip Et Xper 6 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Ya ben 6s kullanıyorum ama kamerası ve telefonda konuşurken ses iyice gitti azaldı 7 veya 8 alıcam 2. El ses ve kamera kalitesi nası net mi? Güncellemeler+1 yıl Güncel İphone 7 veya 8 kullanan var mııı? Cevapla Telefon Soruları Kullanıcı Yorumları ve Soruları Ürünleri Kullananların Deneyimleri Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
BirCentilmen06 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 69% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 380 cevap paylaştı. Kamera da bir şey olmaz ama ses konusu telefoncuda yarım saatte halledilecek sorun 1 0 Yorumla
hüzünlübirkekk Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl iPhone 7 kullanıyorum 1 4 Yorumla Alara_yseva +1 yıl Nasıl memnun musun ses karşıdan net geliyor mu en azından yanından araba geçerken efendim bi daha söyle diyo musun Yorumla hüzünlübirkekk +1 yıl Arama konusunda süper hiç sorunu yok. Müzik dinlediğim zaman da ses kalitesi de güzel. Şarj sorun sadece erken bitiyor Yorumla Alara_yseva +1 yıl O hepsinde var ya bataryayı 6 ayda bi değiştirmek gerekiyo teşekkürler bu arada yardımcı oldun Yorumla hüzünlübirkekk +1 yıl Rica ederim ne demek bi de telefon çok tatlı at çantaya küçük seviyorsan benim gibi güzel tercih olur büyük telefon uzay mekiği gibi geliyor Yorumla
bycr0niccc Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 79% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 342 cevap paylaştı. 8 plus var bende şimdilik iyi 0 4 Yorumla Alara_yseva +1 yıl Ses kalitesi nası net geliyomu karşıdan Yorumla bycr0niccc +1 yıl Evet Yorumla Alara_yseva +1 yıl Teşekkürler peki sence 2. el alıcam ya letgodan mı alayım telefoncudan mı kazıklanır mıyım gsm de Yorumla bycr0niccc +1 yıl Telefoncudan alma sakın Yorumla
nathan22 Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl 7 ile 8 hemen hemen aynı ona göre karar ver 0 6 Yorumla nathan22 +1 yıl 7+ yazdım+ silinmiş Yorumla Alara_yseva +1 yıl Fiyatı daha uygun ama 7+ ın hemde ama sesi önemli Yorumla nathan22 +1 yıl 7+ kullanan arkadaşlarım vardı şikayetçi olmadılar hiç Yorumla nathan22 +1 yıl bu arada o dediklerin bendede var, ses azaldı kamerada gitti iyice sanırım kullanınca fazla oluyo böyle, ama bende Android Yorumla Alara_yseva +1 yıl Belki tamir edilebilir bir şeydir Yorumla nathan22 +1 yıl sanmıyorum Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl iPhone X kullanıyorum bendede ses gidiyor 0 4 Yorumla Alara_yseva +1 yıl Ya böyle yolda ses varken konuşuyorum duymuyorum 5 kere efendim diyorum ondada mı öyle Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet ses azalıyor çoğalıyor. Ben genelde yollarda olduğum için şebekeden sanıyorum ama sizde böyle deyince telefondan şüphelenmeye başladım Yorumla Alara_yseva +1 yıl Telefoncu yapıyomuş bi sorun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Müsait olunca artık Yorumla
Z1nkk Takip Et Xper 6 Yaş: 33 +1 yıl 6s’den iyidir en azından 0 1 Yorumla Alara_yseva +1 yıl Evet iyidir de onlarda da aynı sorun varsa para biriktirirm Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Kamera da bir şey olmaz ama ses konusu telefoncuda yarım saatte halledilecek sorun
iPhone 7 kullanıyorum
Nasıl memnun musun ses karşıdan net geliyor mu en azından yanından araba geçerken efendim bi daha söyle diyo musun
Arama konusunda süper hiç sorunu yok. Müzik dinlediğim zaman da ses kalitesi de güzel. Şarj sorun sadece erken bitiyor
O hepsinde var ya bataryayı 6 ayda bi değiştirmek gerekiyo teşekkürler bu arada yardımcı oldun
Rica ederim ne demek bi de telefon çok tatlı at çantaya küçük seviyorsan benim gibi güzel tercih olur büyük telefon uzay mekiği gibi geliyor
8 plus var bende şimdilik iyi
Ses kalitesi nası net geliyomu karşıdan
Evet
Teşekkürler peki sence 2. el alıcam ya letgodan mı alayım telefoncudan mı kazıklanır mıyım gsm de
Telefoncudan alma sakın
7 ile 8 hemen hemen aynı ona göre karar ver
7+ yazdım+ silinmiş
Fiyatı daha uygun ama 7+ ın hemde ama sesi önemli
7+ kullanan arkadaşlarım vardı şikayetçi olmadılar hiç
bu arada o dediklerin bendede var, ses azaldı kamerada gitti iyice sanırım kullanınca fazla oluyo böyle, ama bende Android
Belki tamir edilebilir bir şeydir
sanmıyorum
iPhone X kullanıyorum bendede ses gidiyor
Ya böyle yolda ses varken konuşuyorum duymuyorum 5 kere efendim diyorum ondada mı öyle
Evet ses azalıyor çoğalıyor. Ben genelde yollarda olduğum için şebekeden sanıyorum ama sizde böyle deyince telefondan şüphelenmeye başladım
Telefoncu yapıyomuş bi sorun
Müsait olunca artık
6s’den iyidir en azından
Evet iyidir de onlarda da aynı sorun varsa para biriktirirm
Bozulur o