Az önce kanala bir video yükledim yükler yüklemez direk telif geldi ama aynı hafta içersinde aynı şarkının aynı versiyonu paylaşılmış ve bir sürü de izlenme almış bu neden oluyor sizce
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bence şikayet almış olabilir ya da o kişi belki haklarını almıştır
YouTube da var şarkının her versiyonu bende oluyor bitek
Bilmem ama sana kafayı takmış canım 🤔
Takip atar mısın?
Neden?
Valla sana helal olsun adam kaçırmış kızı 19 yaşında ordaki konuşmalarından dolayı tebrik ediyorum seni helal sana be
Ben detayı okumadım açıkçası yaşlar zaten herşeyi açıklıyordu bana göre teşekkür ederim yorumun için 💚🦋
Rica ederim her kız-kadın senin gibi doğruları konuşsa insanımız her şeye göz yummayı çok seviyor valla helal olsun sana adamsın sen 👊
Doğru söyleyeni dokuz köyden de kovarlarmiş ama neyse ki bir yerde barınmak gibi bir niyetimiz yok doğru olanı yapsak yeter aslında bu normal bir şey değil ama bu zamanda o kadar çok arttı ki bu durum yaygın olan bir şey insnalara doğru geliyor ne yazık ki
Hiç sorma şu lanet sosyal medya yüzünden aslında hepsinin kaynağı kızlarımız akıllı değil onu eğiten aile hiç değil olan o gariplere oluyor kaçırıyor beyinsizin biri kullanıyor bide kucağına iki bebek tamam atıyo bide sokağa bay bay
Aslında az önce ki yorumu yazarken bende aynı şeyi düşündüm kızlar kendinden büyüklere bu kadar bel bağlamasa hani abi yaşındaki birini kendi yaşına göre biriymiş gibi görüp ümit beslemese daha iyi ama aslına bakarsan asıl sorun ailede başlıyor bende bile oldu ailede eksik olunca insan dışarda arıyor eksik olanı
Sende dikkat et sakın bulaşma iş her türlü ailede bitiyor aynen öyle
Dikkat ediyorum merak etmeyin insnaların güvenilmez varlıklar olduğunu çoktan öğrenmiş bulunmaktayım teşekkürler öneri içi
Erkenlerin dahi dikkat etmesi lazım bu devirde harbiden öyle
Kendi görüşüm erkekler dikkat etmeli reşit 18 yaşını geçti kendi kararlarını alabilir şeklinde düşünmek doğru değil sonuçta 18 yaşındaki biri ile atıyorum 25 yaşındaki birinin hayat acısı fikirleri deneyimleri farklı oluyor yani çoğunlukla erkeğin dikkat etmesi gerek diye düşünüyorum ama çoğu kişi de reşit oldu diye kendileriyle bir görüp çok olgun düşündüklerini sanıyor
Aynen öyle
👍👍