https://www.hizliresim.com/ff2czgv
https://www.hizliresim.com/77f0yek
Evet arkadaşlar dalgıç başarılı bir şekilde telefonu çıkardı. Telefonu teknisyene bıraktım 1-2 saat içinde sonucu belli olacak
Merhaba arkadaslar,
Haftasonu kampa gittigim esnada kano ile golde acildik. Iskeleye cikarken telefon cebimden kaydi ve suya dustu. Dustugu yer 2-3 metre derinlikte ve cok karanlik.. 3-4 kez daldik fakat alamadik telefonu. Profesyonel bir dalgic buldum ve yarin dalip telefonu cikaracak. Telefon umrumda degil ama icindeki bilgiler benim icin cok onemli. 4 yillik tum resimlerim arsivlerim + buyuk bir miktarda kripto varliklarim o telefondaydi.. Icloud'da yer kalmadigi icin yedekleme de yapmadi.. Sizce telefonun calisma sansi nedir? Fiyati ne olursa olsun yaptirmak istiyorum..
Bi haberde okumuştum. 6 ay süre gölde kalan iPhone çıkarılınca çalışmış.
Hem de Kanada'da ;)
Uzay zamanda bukülme var 🤣
Cevap
1Cevap
Olabilir ne kadar 3 gun olsa bile bence sansin vardir guzelcene kurutup pirincte falan birakirsan vs. yinede internetten arastir en iyi ve etkili yontem hangisi diye. Komik olan ben daha bugun az once icloud da en dusuk 50GB'lik olani aldim aylik ucret olarak, bende de o ucretsiz 5GB asmisti ne zamandir hep uyari veriyordu baktim fiyati da cok uygun ne kadar Şu an sorun vs olmasa da benim iphone 12 de her an icin onlem almak iyi dedim ve senin basina bu gelmis. Valla en son ne zaman icloud backup aldiysan fotolarindan 5GB anca alabiliyor, asanlari kurtarmiyor - o yuzden aldim bende..
evet dostum en son kasim 2018de icloud yapmistim ve dolmustu hersey. galeride 20 binden fazla fotograf var ve yeni telefonlar ortalama 8-10mb kalitede fotograf cektigi icin alanlar cok hizli doluyor.. Daha once hic boyle bir tecrube yasamistim ama 2-5$ hic acimadan icloud'a ver..
Apple sitesinde 30m derinlikte suya 1 saate kadar dayanikli diyor ama umarim bilgileri kurtaririm bana sadece 15dk calismasi yeterli bilgileri diger telefona aktarsam..
Sen baya zamandir yapmiyon knk 2018 dedigin 4 sene yaa cok fazla bi sure. 20bin foto da valla ne cekildi bu kadar hic dusunemiyorum ama en yuksek secenek 2TB alandi iCloud+ da ve 20bin foto 2TB'lik gibi bir yere sigar diye dusunuyom fotoysa cogunlukla. Aynen cok ucuz hic bir sey degil, dolar diye gostermedi bende ama ucuzdu yinede. Valla 3 gun yani yine biraz sure gecmis bakalim sansini dene knk ne zarar gelir...
dedigim gibi 4 yilda ben 20den fazla ulke gezdim ve tum fotograflarim oradaydi arti bir suru sifre ve uygulamalar ozel sekilde enkriptolanip icindeydi :/ hata bende yedekleme almadim. Aslinda vardi ama bilgisayarima format atmistim 1 ay once o yuzden yok artik diyorum.. telefonda lastikli koruma kilifi vardi yanlardan su almasi imkansiz. tek ihtimal hoparlor kismi.. Dun asiri yagmurluydu hava bugun de gole erisim kapaliydi diye gidemedim. Yarin sabah mutlaka gidip cikaracagiz insallah
20binlik fotograf arsivi de telde tutmak kendi hatan knk, bu kadar buyuk bir arsivi millet genelde usb de videosa harddiskte falan sakliyor senin telde saklaman ne bilim yazik olmus yani...
Anakart kurtarılırsa sorun değil cihaz değişir ki muhtemelen kurtarılır bulunduysa
Ohh nice !😀 ee kripto nasıl gidiyor
Süper her şey yolunda mı onu kastetmiştim aslında😀
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar