İnternet & Teknoloji Twitter hesabım askıya alındı, kaç gün sürer? Koyu_mor Takip Et Bilge Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Kızlar siz de yanitlayin ya Twitter hesabım askıya alındı, kaç gün sürer? Cevapla Twitter Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,6b cevap paylaştı. bir kaç gün sürer 1 0 Yorumla
TresanN Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 95% +1 yıl 2 güne kurur 1 2 Yorumla Koyu_mor +1 yıl Yani geri ala bilirmiyim Yorumla TresanN +1 yıl Kuruduktan sonra alırsın askıdan Yorumla
Last-Kibar Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl sebebi nedir? 0 5 Yorumla Koyu_mor +1 yıl Biriyle tartistim fransız biri o da report etti Yorumla Last-Kibar +1 yıl bir hafta Yorumla Koyu_mor +1 yıl Teşekkürler yenisi de açamiyorum Twitter yüzünden Yorumla Last-Kibar +1 yıl hesabın ban yiyor ve hesabını twitter banlarsa aynı telefondan bağlanamıyorsun Yorumla Koyu_mor +1 yıl Teşekkürler yardımın icin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
bir kaç gün sürer
Yazar orada..7 gün genelde
2 güne kurur
Yani geri ala bilirmiyim
Kuruduktan sonra alırsın askıdan
çok sürüyor
30 galiba
sebebi nedir?
Biriyle tartistim fransız biri o da report etti