İnternet & Teknoloji Köyde, dedemlerin yanındayım. TV açıldığında kanallar vardı sonra yanlışlıkla bir şeye bastım AV-1 oldu. Nasıl düzelir? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor bi anlayan yardim etse basiyom bi gri geliyor bi av geliyor kanallar yok Köyde, dedemlerin yanındayım. TV açıldığında kanallar vardı sonra yanlışlıkla bir şeye bastım AV-1 oldu. Nasıl düzelir? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Assmass Takip Et Xper 7 Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl Ne armutsunuz yaaaaa. Kaynak değiştir. HDMI ya ya da TV ye geç. 0 7 Yorumla Soran +1 yıl nasim degişek armutt biliyok muu Yorumla Assmass +1 yıl Armut olduğundan dedim bilmiyor musun diye :) orada source tuşu var. ya da resmini at internete link ver bakayım soyliyim. Yorumla Soran +1 yıl yok source neyyy Yorumla Assmass +1 yıl Source hdmı , TV, av secenekleri arasında gezmeni sağlayan tuş Yorumla Assmass +1 yıl Bak resimde yukarda sağda. Elma kabuğu:). 0x04699d27bb14686223efd21d658734a842e5e2fc Yorumla Soran +1 yıl tamam oldu Yorumla Assmass +1 yıl Ok. Hadi geçmiş olsun :) Yorumla
AnakinSkywlker Takip Et Xper 6 Yaş: 30 +1 yıl source tuşu gibi bir şey var mı kumandada 0 19 Yorumla Soran +1 yıl yokk Yorumla Soran +1 yıl amann napcam yaa Yorumla AnakinSkywlker +1 yıl menuye gir orrdan kaynaklar ya da giriş gibi bir şey olacak ordan kaynakları değiştir Yorumla Soran +1 yıl menude oyle bisey yokki saol valla ya Yorumla AnakinSkywlker +1 yıl menünün resmini at öyle yardımcı olayım Yorumla Soran +1 yıl ses resim özellik yaziyor özelloge giriyorum oto kapama cocuk kilidi lisan av2 cikisi av 1 yaziyor tv var yapiyorum olmuyor Yorumla AnakinSkywlker +1 yıl uydu alıcı gibi bir şey bağlımı Yorumla Soran +1 yıl bagli Yorumla Soran +1 yıl bu göz oluyor ya eski twlwvizyon uzerinde göz var Yorumla AnakinSkywlker +1 yıl onu açıp kapadın mı? Yorumla AnakinSkywlker +1 yıl tamam işte uydu alıcıdır tvnin arkasında bağlıdır fişini sök tak Yorumla Soran +1 yıl tamam yaptim simdi sinyal yok diyor Yorumla AnakinSkywlker +1 yıl uydunun anten kablosu ile bir oyna kanal değişiyormu uydunun kumandasında Yorumla Soran +1 yıl yaptim yaptimm Allah senden razi olsun ne sıkıntın derdin varsa kurtul valla Yorumla AnakinSkywlker +1 yıl düzeldiğine çok sevindim. çok teşekkür ederim duan için Yorumla Soran +1 yıl bende çokkkkkk sevindim oh be ne demek dua ederim ta i sen bana yardim ettib Yorumla AnakinSkywlker +1 yıl ne yaptımki iki satır bişi yazdım okadar ben demesemde bulurdun sen Yorumla Soran +1 yıl olsuniki satirda olsa sen benj motive ettin yaptik beraber ☺️ Yorumla AnakinSkywlker +1 yıl Sevindim valla ☺️ Yorumla
XxlAYUBOĞAN Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 96% +1 yıl TV sahibi oldun 0 2 Yorumla Soran +1 yıl yaaa uydurma Yorumla XxlAYUBOĞAN +1 yıl Al gırdın Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ne armutsunuz yaaaaa. Kaynak değiştir. HDMI ya ya da TV ye geç.
nasim degişek armutt biliyok muu
Armut olduğundan dedim bilmiyor musun diye :) orada source tuşu var. ya da resmini at internete link ver bakayım soyliyim.
yok source neyyy
Source hdmı , TV, av secenekleri arasında gezmeni sağlayan tuş
Bak resimde yukarda sağda. Elma kabuğu:). 0x04699d27bb14686223efd21d658734a842e5e2fc
tamam oldu
Ok. Hadi geçmiş olsun :)
source tuşu gibi bir şey var mı kumandada
yokk
amann napcam yaa
menuye gir orrdan kaynaklar ya da giriş gibi bir şey olacak ordan kaynakları değiştir
menude oyle bisey yokki saol valla ya
menünün resmini at öyle yardımcı olayım
ses resim özellik yaziyor özelloge giriyorum oto kapama cocuk kilidi lisan av2 cikisi av 1 yaziyor tv var yapiyorum olmuyor
uydu alıcı gibi bir şey bağlımı
bagli
bu göz oluyor ya eski twlwvizyon uzerinde göz var
onu açıp kapadın mı?
tamam işte uydu alıcıdır tvnin arkasında bağlıdır fişini sök tak
tamam yaptim simdi sinyal yok diyor
uydunun anten kablosu ile bir oyna kanal değişiyormu uydunun kumandasında
yaptim yaptimm Allah senden razi olsun ne sıkıntın derdin varsa kurtul valla
düzeldiğine çok sevindim. çok teşekkür ederim duan için
bende çokkkkkk sevindim oh be ne demek dua ederim ta i sen bana yardim ettib
ne yaptımki iki satır bişi yazdım okadar ben demesemde bulurdun sen
olsuniki satirda olsa sen benj motive ettin yaptik beraber ☺️