İnternet & Teknoloji 47.000₺ dolandırıldım, CİMER'e başvurdum bir şey çıkar mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Steam oyun falan derken lavuk beni 47.000₺ dolandırdı geri iade talebi oluşturdum ve cimere ihbarda bulundum bir şey çıkar mı sizce? Güncellemeler+1 yıl Yani sonuçta bi şahsın ibanına attım banka belli şube belli hangi ilde olduğu belli Güncellemeler+1 yıl S. et orasını kral ya 47.000₺ dolandırıldım, CİMER'e başvurdum bir şey çıkar mı? Cevapla Fal Soruları Oyun Soruları İade Soruları Beğen Paylaş Takip Et
cellatpopesko Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 95% +1 yıl çıkabilir tabi kardeşim allah ayrdımcın olsun inşallah paranı geri alırsın başka başvurabilecegin yerler varsa onalrıda dene 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl CİMER yerine polise gitseniz daha iyi. CİMER bu konularda bir şey yapmaz. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Adamın kendi ibanına mı attın 0 10 Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sanmam kendi ibanı değildir ama kendi ibanıysa bulurlar 6 ay 12 ay arası kendi ibanı değilse bulunmaz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 47k nasıl attın kanka ne diyerek kandırdı Yorumla Soran +1 yıl S. et orasını knka Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Reklam yapıyorlar ya sürekli banka hesabınız kiralanır vs. Diye büyük ihtimal kiralamıştır Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ama kendi ibanıysa uğraşırlarsa direkt bulurlar Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gerekli delilleri al savcılığa şikayet et hemen dekont dahil hepsini al Yorumla Soran +1 yıl Bilmiyorum artık kral parayı alalım da temennim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Alırsın inş hepsini ayrı ayrı mı attın oyun alıcam diye mi attın Yorumla Soran +1 yıl Parça parça kral Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
çıkabilir tabi kardeşim allah ayrdımcın olsun inşallah paranı geri alırsın başka başvurabilecegin yerler varsa onalrıda dene
CİMER yerine polise gitseniz daha iyi. CİMER bu konularda bir şey yapmaz.
Adamın kendi ibanına mı attın
Evet
Sanmam kendi ibanı değildir ama kendi ibanıysa bulurlar 6 ay 12 ay arası kendi ibanı değilse bulunmaz
47k nasıl attın kanka ne diyerek kandırdı
S. et orasını knka
Reklam yapıyorlar ya sürekli banka hesabınız kiralanır vs. Diye büyük ihtimal kiralamıştır
Ama kendi ibanıysa uğraşırlarsa direkt bulurlar
Gerekli delilleri al savcılığa şikayet et hemen dekont dahil hepsini al
Bilmiyorum artık kral parayı alalım da temennim
Alırsın inş hepsini ayrı ayrı mı attın oyun alıcam diye mi attın
Parça parça kral
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!