O ne öyle yok 20 bin yok 40 bin... Diğer telefonların kamerası daha kötü oluyor kabul ama sırf onun için de verilmez gibi

O ne öyle yok 20 bin yok 40 bin... Diğer telefonların kamerası daha kötü oluyor kabul ama sırf onun için de verilmez gibi
Son modeli almak gibi bir zorunluluk yok, daha eski modellerine bakarım, daha az para veririm.. Almak isterim çünkü kamerası gerçekten hakkını veriyor.
ikinci el falan sanırım mantıklı...
Cevap
16Cevap
iPhone olayı kamera degıl kı. Piyasa da bir çok android cıhazın kamerası ıphonelardan daha iyi.
Konu işletim sistemi , uzun ömürlü olması , güvenli ve sosyal medya ile uyumlu olması.
Tabi bir de marka değeri var
tersine iphone bataryalarından yeni versiyon çıktıkça eskilerinin yavaşlamasından vs şikayetçi değil mi herkes
Tersine dediğin nedir?
Batarya şikayeti sağlık olayı oldugu için , android cihazlarda bu özellik yok ama onların bataryası da zamanla eskiyor.
Yavaşlatma olayı evet ama yavaşlatılan model şu an iPhone 6 serisi yani 8 yıl önce çıkan iPhone modelınden bahsedıyoruz.
8 yıl önce çıkan Samsung telefonların çoğu gerı dönüşümle mandal oldu bile.
Babamın malı degıl ama olay bu. Hee parasını hak edıyor mu dersen , ülkemiz de uygulanan vergilerden dolayı hayır.
Abd de yaşasam alacağım tek marka ama TR de boş işler yazık yani verilen paralara yok 10 bin tl yok 60 bin tl hastir ordan yani
Ya o 6.000 lira bile bana çok geliyor ya yani yazık günah o parayı ona vermeyin Ben size bir IBAN atayım bana atın o paraları
Kamera için vermiyoruz ki sadece. Ederi var, değeri var, kalitesi var.
diğer telefonlardan farkı çok ne bilmiyorum ben kamerası diyolar hep
adamlar 35 megapixel ön kamerası yapıyor benim cihaz hala 7 megapixel sen düşün + en büyük avatajı yazılımı kardeş ios olması birde amerikan malı dolar endeksli yatırım gibi düşün
Verilmez gidip fotoğraf makinası alırım onun yerine
çok mantıklı kral
Hahaha women ☕
Buradaki kahvenin gerçekliği bile iPhone'un sırf kamerası için 40.000 TL bile veririm diyen sağlıklı düşünüğünü sanan insanlardan daha gerçekçi diye düşünüyorum.
fazlaysa para hasta çocuklar var ona bağışla
eğer bu işten para kazanıyorsa verilebilir bir miktar bir yerde bu onun işi ve ekmek kapısı
yani ekmek kapısıysa tabii ki verilir ama normal bi insan için abartı para
yani o da var
Olay sadece kamera değil işlemci cart curt hepsi kaç gömlek üste iPhone da
Valla akışkan bir telefon
değer mi diyosun
Kamera için ölünür be abi 40 bin neymiş..
yapma ya o kadar önemli mi :D
euroyla kazanmadıkça iphone almam
@Ataslanma evt
Zaten sadece kamerası güzel
Elimin kiri 2 bin dolar mı ne verilir n'olacak
Zaten alan kamerası için alıyor hacı
Param olsaydı verirdim😂😂
param var alırım
Verilir
Veren varr
Verilir değer
çok para ama ya