İnternet & Teknoloji Instagram açmak istiyorum, fake hesap ama sadece filtre için kullanacağım, hesabım geri kapanır mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor paylaşım, takip vs. yapmayacağm sadece filtre için kullanacağım hesabım geri kapanır mı Güncellemeler+1 yıl ne biçim kankasınız aw Instagram açmak istiyorum, fake hesap ama sadece filtre için kullanacağım, hesabım geri kapanır mı? Cevapla Instagram Soruları Takip Soruları Hesap Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Kakmayantüs Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl Profil fotosu ve biosu olması lazım. telefon doğrulamasını yapmalısın.Yoksa kapanır. 0 3 Yorumla Soran +1 yıl e-posta üzerinde açmak istiyorum ya kişilerime bilgi gitmesin diye Yorumla Soran +1 yıl bio ve Pp yaparım Yorumla Kakmayantüs +1 yıl Spama düzer. Bi ton onaylama sitesi var. Oradan numara verebilirsin Yorumla
yancys Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1b cevap paylaştı. Gece gece bu kafayi nasil buldun lutfen soyle 0 1 Yorumla Soran +1 yıl ya of merak ettim Yorumla
sezer6161 Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl Evet siliniyor 0 10 Yorumla Soran +1 yıl ne yapmam gerek of Yorumla sezer6161 +1 yıl Google ye insagram hesabı silme yaz çıkan link ke gir adresi yaz şifreni gir 3 gün e kapanıyor Yorumla Soran +1 yıl kapansın istemiyorum ben Yorumla sezer6161 +1 yıl Kapnmaz Ozman bişi yapma çıkışı yap okdar Yorumla Soran +1 yıl fake hesap kapanıyor diyorlar ama Yorumla Soran +1 yıl takip yoksa, paylaşım yapmıyorsan falan Yorumla sezer6161 +1 yıl Yok kapnmaz Yorumla Soran +1 yıl kişilerime bildirim gitsin istemiyorum Yorumla Soran +1 yıl onu da kişileri senkronizeyle yapacağım di mi , ilk kez açıyorum da Yorumla sezer6161 +1 yıl Evet Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Profil fotosu ve biosu olması lazım. telefon doğrulamasını yapmalısın.
Yoksa kapanır.
e-posta üzerinde açmak istiyorum ya kişilerime bilgi gitmesin diye
bio ve Pp yaparım
Spama düzer. Bi ton onaylama sitesi var. Oradan numara verebilirsin
Gece gece bu kafayi nasil buldun lutfen soyle
ya of merak ettim
Kapanmaz
Evet siliniyor
ne yapmam gerek of
Google ye insagram hesabı silme yaz çıkan link ke gir adresi yaz şifreni gir 3 gün e kapanıyor
kapansın istemiyorum ben
Kapnmaz Ozman bişi yapma çıkışı yap okdar
fake hesap kapanıyor diyorlar ama
takip yoksa, paylaşım yapmıyorsan falan
Yok kapnmaz
kişilerime bildirim gitsin istemiyorum
onu da kişileri senkronizeyle yapacağım di mi , ilk kez açıyorum da
Evet