sistemim çok eski bana ekran kartı lazım bazı oyunları oynamak istiyorum
anakartım msı7680
işlemcim i3 3220
kaldırmasını istediğim bazı oyunlar
PUBG mobile>PES>VALORANT bunlardan bazılarını kaldırsa yeter yardımınızı bekliyorum
sistemim çok eski bana ekran kartı lazım bazı oyunları oynamak istiyorum
anakartım msı7680
işlemcim i3 3220
kaldırmasını istediğim bazı oyunlar
PUBG mobile>PES>VALORANT bunlardan bazılarını kaldırsa yeter yardımınızı bekliyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Nvidia gefore gt 730 ile valorantta 40 civarı fps alırsın sanırım
başka oyunlarda kaç fps alır ortalama pubg pes felan
İşlemcinden dolayı pubgde fps düşüşleri yaşarsın ama o da ortalama 30-40 fps olacaktır. Pes hangisini oynayacağına göre değişir çok fikrim yok o konuda, pek oynamadım. Ama genel olarak düşük ayarlarda gta v bile oynatma ihtimali var. Ram in kaç gb?
8gb ram var işlemci olarak ne önerirsin ikisini bir arada alim
i5 in altına inme derim. Bütçen ne kadar bilmiyorum ama i5-4570 veya i5-3570 işlemci alıp yanına da gt 1030 takabilirsin, mis gibi giderler
Gainward GT 1030 NEC103000646-1082F 64 Bit DDR4 2 GB Ekran Kart bu olur mu?
DDR4 değil GDDR5 olanı alman lazım
DDR4 olanı da alırsın ama performansı kötü olur
bu GDDR5 dd4 olayı nedir tam olarak
Ram olarak düşün, ama ekran kartına özel oldukları için daha güçlü bi grafik performansı gösteriyor, hafıza tutuyor, ekran kartının hızından tut soğutmasına kadar her şeyini etkiliyor.
ben burdan foto felan atamıyorum özel foto link felan atacağım mesaj yeri yokmu ya
Asus GT1030-2G-BRK GeForce GT 1030 2GB GDDR5 64Bit DX12 Ekran Kartı bu uyumlumu ince hesaptan buldum 2100 tl
Evet uyumlu. Psunun kaç watt olduğunu biliyor musun? O da önemli, yeterli güç besleyebilmesi lazım kasanın
güç kaynagının gücü bildiğim kadarıyla 220 diye biliyorum
Onun en az 300W olması lazım bu sistemi desteklemesi için. O da güvenilir bi markaysa. Bazı markalarda psu yazandan çok daha az güç veriyor. Sendeki psu o ekran kartını besleyemez, kısa zamanda kartı yakabilir
güç kaynakları çok pahalı
400-500 civarına bulursun düzgün bir şey anca. Geçen sene kendime kasa topladım sıfırdan, 650W psu almıştım 800 tl falandı, artmıştır şimdi kesin
birde bu mumkunmi oyuna girince işlemci 105 dereceya kadar çıkıyor çok acayip ekran kartıda 100 dereceyi buluyor
Oyun oynarken yük biner 70-80 çok anormal sıcaklıklar ama 100 fazla. İşlemcinin termal macununu kontrol et. Kasanın soğutma sistemi de etki eder ona. Ekran kartın güçsüz kaldığı için ısınıyordur diye düşünüyorum
Anormal sıcaklıklar değil* olacaktı
değiştiricem gt 1030 ve i5 3570 alıcam nasıl war thunder pubg mobile felan saglam oynatırmı
Gayet güzel oynarsın, o oyunlar o sisteme düşük bile kalır
emiinmisin knk
Eminim, rahat oynarsın. Tabi grafik ayarlarını düşürerek.
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!