İnternet & Teknoloji Line ya da skype kullanan kaldı mi? frksarac123 Takip Et Xper 6 Yaş: 43 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bu programlar çok eskidi hala kullanan var mi Güncellemeler+1 yıl Guncel Line ya da skype kullanan kaldı mi? Cevapla Kullanıcı Yorumları ve Soruları Ürünleri Kullananların Deneyimleri Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,5b cevap paylaştı. Kullanmıyorum 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Skype kullanıyorum hala 2 13 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne diyon ya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Allahım sen büyüksün yaa senin gotunu miksinler terbiyesiz ahlaksız Yorumla frksarac123 +1 yıl Robotlarsen benimle sevgili yap ablanı yorum yapanlarla uğraşma Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Rahatsız ya Yorumla frksarac123 +1 yıl Bakmayın siz ona bende hala skype kullanıyorum ve seviyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Küfür ediyorum KS düzeltme böyle o çocuklarına küfürü düzeltme a... qoyimmmmm Yorumla frksarac123 +1 yıl Wuwww sağlam salladın gizli üye yapmana gerek yoktu engelledim ben onu zaten Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Olsun gorseydi yaa tüh 😂😂😂 Yorumla frksarac123 +1 yıl live:. cid. efcd1e47d4f6dc38 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gerek yok teşekkürler iyi geceler Yorumla frksarac123 +1 yıl Peki iyi geceler Yorumla türbanlıbayan +1 yıl galiba biz belli yaşın üzerindekiler skype kullanıyoruz..:) bende kullanıyorum Yorumla frksarac123 +1 yıl @türbanlıbayan yaş kaç Yorumla
Zordayimm Takip Et Xper 5 Yaş: 40 +1 yıl Yok ikiside bnde 0 1 Yorumla frksarac123 +1 yıl Whatsapp dışında ne kullanıyorsun Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Kullanmıyorum
Skype kullanıyorum hala
Ne diyon ya
Allahım sen büyüksün yaa senin gotunu miksinler terbiyesiz ahlaksız
Robotlarsen benimle sevgili yap ablanı yorum yapanlarla uğraşma
Rahatsız ya
Bakmayın siz ona bende hala skype kullanıyorum ve seviyorum
Küfür ediyorum KS düzeltme böyle o çocuklarına küfürü düzeltme a... qoyimmmmm
Wuwww sağlam salladın gizli üye yapmana gerek yoktu engelledim ben onu zaten