Ben onu geçen gün bir kız hesabına yaptım bir daha yemem sağol parayı gönderiyorsun yorumu silip yokmu yardım edecek bir kişi diye sormaya devam ediyorlar güzel kurmuşsunuz hikayeyi
Lan ne diyon haberim yok sana kanıt atmak için uğraşıyoruz burada bana biri attı ss var kitap aldım ss atarım internettej bulduğumu düşünürsende yanına ismini yazıp resim atarım kanıtlarım bende yalan yok sen ne diyon anlamoyorum
Ne 50 kişisi ya sen neyin algısını yaratiyorsun vermezse de verme ne dediğini bilmiyorum bana 1 kişi aldı sadece anladın mı o beynine sok sana burada kendimi anlatmaya çalışıyorum sen ne diyon Allah işini rast getirmez inşallah böyle algı yaratıyorsun yaz diyorum özelden tartışırız algı yarat aferim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Hayır vermeyeceğim
Beklentini kim sağlıyor
Çok bir değişik yok 13 ile arasında ben daha farklı bir tasarım bekliyordum
Tek değilsindir bu konuda
Banada bir kitap alır mısın iPhone 14 Alcan 1 kitap çok gelmez sana bana yazar mısınız
Ben onu geçen gün bir kız hesabına yaptım bir daha yemem sağol parayı gönderiyorsun yorumu silip yokmu yardım edecek bir kişi diye sormaya devam ediyorlar güzel kurmuşsunuz hikayeyi
Ne hikaye ya ben ne dediğinizi anlamıyorum
Okullar açılmadı daha diyince de kpss diyorsunuz iyi kurmuşsunuz bak ezerlemişim
Ne kpss benim yemin ederim haberim yok
Okullar açılmadı daha kardeşim bırakın artık her gün herkese aynı şeyleri söylemeyi
Tamam sana bir şey atacam sonra engelle beni
Kimseyi engellemiyorum ama gerek yok yani bu tarz şeylere
Tamam size bir şey atayim lütfen abi hadi bekliyorum
Siz işi çözmüşsünüz kardeşim günde kaç kişiye aynı şeyi yapıyorsunuz farklı farklı hesaplardan güzel sistem
Lan ne diyon haberim yok sana kanıt atmak için uğraşıyoruz burada bana biri attı ss var kitap aldım ss atarım internettej bulduğumu düşünürsende yanına ismini yazıp resim atarım kanıtlarım bende yalan yok sen ne diyon anlamoyorum
50 kişiden para alıp 1 kitap bende alırım :D
Ne 50 kişisi ya sen neyin algısını yaratiyorsun vermezse de verme ne dediğini bilmiyorum bana 1 kişi aldı sadece anladın mı o beynine sok sana burada kendimi anlatmaya çalışıyorum sen ne diyon Allah işini rast getirmez inşallah böyle algı yaratıyorsun yaz diyorum özelden tartışırız algı yarat aferim
İlk sıraya ismimi yazdıracağım
Banada bir kitap alır mısın iPhone 14 Alcan 1 kitap çok gelmez sana bana yazar mısınız
Cep delik cepken delik
Param yok canım
Kalsın ben almam