Merhaba, 5 yıldır iPhone 7 Plus kullanıyordum. Daha da kullanırdım ama artık yeter sanırım. İphone 11 64gb almayı düşünüyorum. Sizce alınır mı. Android tarafında hiç bir şey yok zaten.
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Onun satışı yok artık 2. El alırsın
Var be
😂😂
Iphone alma isinma sorunu var şarjı çabuk bitiyor sebekesi pek kaliteli çekmez her yerde
Isınma şarj sorunu asıl androidlerde var be.
Yıllardır Android kullanıyom hiçbirinde olmadı telefoncuyum bu arada
Bence teknolojisi eskimiş bir ürünü satın almak yerine , Rakip firmaların yeni ürettiği , aynı fiyat segmentinde olan cihazları almanı öneririm
Ekstra ne teknoloji sunacak ki rakip firmalar. Hem apple cihazlar kadar güncelleme alan yok.
Apple cihazların 40 bin tlye sunduğu ürünün daha iyileri rakiplerinde yarı fiyatında. güncellemye kesse bile sen o cihazdan bir tane daha aldığında anca apple kadar harcama yapmış oluyorsun. Örneğin aplle aldın cihaz 4 sene güncelleme aldı diyelim. Rakip firmalar 2 yıl güncelleme veriyor. ama fiyat farkı yarı yarıya olduğu için aynı maliyetle aynı (belki daha üstün özelliklerde) 2 farklı yeni telefon deneyimlemiş oluyorsun
40bini Bırak şimdi. Benim alacağım ürün 16bin lira. Bu paraya android ne sunuyor. Bak 5 yıldır 7plus kullanıyorum daha da kullanırım sorun yok. Hiç bir android bu kadar sürdürebilir olamaz.
ben de ondan bahsediyorum android cihazı o kadar sürdürmene gerek yok. seni 2. sene yolda bıraktı mı hiç sorun yok bir tane daha satın alırsın sana maliyeti ancak apple cihaza verdiğin kadar olur
Öyle bir şey olsa alırdım tabi ama android tarafından 3 tane telefon öneremezsin eminim.
önerim var ama bir markanın reklamını yapmış gibi olmamak için söylemek istemiyorum.
ortaya koyduğun bir fikrin varken destekleyici bir örnek gösterememen yazık oldu. İzlediğim telefon inceleme kanalları da günümüzde hiç bir şekilde Apple’a göre android önermiyor zaten. Bu tartışmalar iPhone4 zamanında kaldı.
Örneğim çok kamuoyu önünde paylaşmıyorum marka fanı falan gibi görünmemek için. apple cihazları kullanan arkadaşlarım var detaylıca inceleme fırsatı buldum kamera lensleri rakipsiz ancak geri kalan özellikler rakipleriyle benzer. sırf kamera için o kadar para vermem telefona gider orta kalite fotoğraf makinesi alırım 50 bintlye çok daha harika fotoğraflar ortaya çıkar. ki zaten fotoğraf makinem var. dediğim gibi sen apple dan çok memnunsun appledan şaşma derim android alma çünkü aklında hep apple kalacak. appledan soğuyana, kötü deneyim yaşayana dek apple kullanmanı öneriyorum.
Çok paraya değmeyeceğine katılıyorum. Bu fiyat farkının sebebi zaten Türkiye’deki vergilendirmeler. Amerika’da iPhone’lar çok daha yakın fiyatlara satılıyor.
Kesinlikle. ancak iphone11 artık eskimiş bir ürün eskimiş bir ürüne o kadar verme diyorum yoksa iphone alma demiyorum maddi gücün çok iyidir en iyilerini al ben sadece iphone11 konusunda şüpheliyim. kamera konusunda apple şu an rakipsiz kullanım amacın sosyal medyaysa kesinlikle apple öneriyorum. ben android kullanıcısıyım fotoğraf işlerimde Fotoğraf makinesi kullanıyorum o yüzden kamera çok önemli değil benim için.
Nie alınmasın
Rakip cihazlar daha mantıklı cihazlar var mı diye sordum yoksa ihtiyaç varsa en kötü telefonda alınır tabi
Gb yetersiz sadece o sorun yaratabilir
Evet sanırım 128 almalıyım
android tarafında neden bir şey yok
Çünkü yok. Yurt dışında ucuz diye alınır ama Türkiye de böyle bir avantajları da yok.
Hay8r en kötü 12 al bence
Alınır
Paran çok mu
Annem’de 13 pro var. Farkettik ki 11’den sonraki cihazların farkını hissedemiyoruz. Reddit’te de bu cihazların aynı olduğuyla ilgili hep meme’ler yapılıyor.
Meme mi. Meme miiiiiiii
Mem diyorum
Meme diyince kendimden geçtim. Bu aralar enerjim çok yüksek de