İnternet & Teknoloji konusunda 1,5b cevap paylaştı.
Vayy Bee ⏳ Geçmiş O Sıcak Yıllar Aklıma Geliyor Bu Efsaneyi Görünce Benim ki Tabi Yeni Nesil Bebesi 😅 Samsung Galaxy S10 Kullanıyorum Senin ki Dedesi Simdilerin Sahiden senin mi?
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Evet, hem de ilk çıktığı zaman para biriktirip almıştım. Vay be 21 sene öncesi. O zaman liseli bir çocuk olarak 3 ay kadar harçlıktan para biriktirince yeni çıkan bir cep telefonu alınabiliniyordu. Hani başbakana yazarkasa fırlatılan, şu anda 20 sene öncesini biliyor musunuz çok kötüydü denilen, şu anın sözde enflasyon rakamlarından yüksek olan dönemde.
Onlar daha yeni telefonlar benim ilk telefonum telsiz kadar buyuk motorolaydi sim kartı kredi karti büyüklüğündeydi ve kredi kartini bankamatige sokar gibi komple. ifine sokuyordun. Anteni uzuyordu. Tek satır hesap makinasi ekranı gibi ekrsni vardi mesaj alabiliyordu ama messj atamiyordu.
Şu an Poco X3Pro kullanıyorum memnunum 3310 bu dünyada bir efsanedir yeni versiyonu umduğum gibi olmadı farklı bir konsept görmüştüm ben öyle bekledim. Beklediğim gibi olsaydı bilmem belki alırdım
Gorseldekini kullandim, ondan ònce 3210 kullandim, ondan önce 5110 kullandim, ondan da önce ilk çikan cihazlardan alcatel one touch wiev kullandim, motorola (titreşimli) ve ericcsson da kullandim. Türkiyeye ilk gelen telefon ericcsson idi antenli :)