İnternet & Teknoloji Takipçi gelmiyor neden? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Takipcilerimin hepsini sildim simdi tekrar gelmiyor neden boyle?Onceden geliyordu. Güncellemeler+1 yıl İnstagram altini ciziyorum Takipçi gelmiyor neden? Cevapla Takip Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Benchbas Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Sayfalara yorum yap, beğen birsürü istek gelir o zmn 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Gelmiyor Yorumla Benchbas +1 yıl Geliyor ak bana neden geliyo o zaman Yorumla Soran +1 yıl Kanka tipimdede sorun yok ama gelmiyor. Yorumla Benchbas +1 yıl Kaç takipcin varki Yorumla Soran +1 yıl 81 oda geri takup yspyiklari icin tskip istegi gelmiyor. Yorumla Benchbas +1 yıl Ben yapar8m gt kalıcı Yorumla Soran +1 yıl @bilgesuseverrr Yorumla
ozgur00000 Takip Et Master Yaş: 26 +1 yıl Gelmez maalesef. İşiniz gücünüz takipçi kasmak 😏😃🙂 0 0 Yorumla
Canlıerik Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 84% +1 yıl Neden sildin şimdi arkasından ağlıyorusn 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Ayrildigim srvgilim sildirmisti Yorumla Canlıerik +1 yıl Yeni sevgili mi arıyorsun Yorumla Canlıerik +1 yıl Bana istek at seni takip edeyim Yorumla
Egemenefe4909 Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Küstürmüşsün çocuk oyuncağı mı bu 0 0 Yorumla
Mooodman Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Nerden Instagram mı 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla Mooodman +1 yıl Nası bi sayfan var ki Yorumla Soran +1 yıl normal instagram hesabi gizlide.Fotograflsrimin oldugu sayfa iste. Yorumla Soran +1 yıl Profilde resimim de var Yorumla Mooodman +1 yıl Hımm anladım Yorumla Soran +1 yıl Neden sence? Yorumla Mooodman +1 yıl Silmişsin küsmüşlerdir Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Sayfalara yorum yap, beğen birsürü istek gelir o zmn
Gelmiyor
Geliyor ak bana neden geliyo o zaman
Kanka tipimdede sorun yok ama gelmiyor.
Kaç takipcin varki
81 oda geri takup yspyiklari icin tskip istegi gelmiyor.
Ben yapar8m gt kalıcı
@bilgesuseverrr
Gelmez maalesef. İşiniz gücünüz takipçi kasmak 😏😃🙂
Neden sildin şimdi arkasından ağlıyorusn
Ayrildigim srvgilim sildirmisti
Yeni sevgili mi arıyorsun
Bana istek at seni takip edeyim
Küstürmüşsün çocuk oyuncağı mı bu
Nerden Instagram mı
Evet
Nası bi sayfan var ki
normal instagram hesabi gizlide.