Ne sıklıkta telefonunuzu değiştirirsiniz, neye göre değişir?

Ne sıklıkta telefonunuzu değiştirirsiniz, neye göre değişir?

Ben Bi Telefonu Yetersiz Gelmediği Zaman Kolay Kolay Değiştiremiyorum Sırf Özellik Yeni Teknoloji İçin Değiştirmek Gereksiz Çünkü Teknoloji nin Sonu Gelmez ki Sen En Gelişmişi Alırsın 1 Yıl sonra daha üstü Çıkar Kullandığım En Uzun Akıllı Telefon Lenovo Motorola G4 Plus di 2017 den 2021 Yılına Kadar Kullandım Ve Şimdi Samsung Galaxy S10 Kullanıyorum Android 12 de aldı Sorun Olmazsa Maşallah Uzun Yıllar Götürür 😊

5-6 yılda bir :D
Telefon beni bırakmadan ben değişmeyi düşünmem, bu hayat pahalılığında sık sık telefon değiştirmeyi müsrüflük olarak düşünüyorum, onun yerine bir fakirin karnını duyururuz kendimi daha huzurlu hissederim
Telefonum bozulana kadar yenisini almıyorum. Çok tutumluyumdur 😬
Böyle olması lazım
Cevap
21Cevap
eskidiği zaman
Şu an ki telim 4 yıl olacak gittiği yere kadar da kullanıcam çok memnunum huaweeyydeeen
Niye bilmiyorum aklıma bu video geldi 😅https://youtu. be/V8HEj6n5znc
Hahahaha o yüzden öyle dedim
😂😂
Teknoloji hastası değilim bozulunca değiştiriyorum anca. Paramı daha eğlenceli şeylere harcamayı tercih ederim. En son telefonumu 2 yıl önce değiştirdim ondan öncekinide 6 yıl kadar kullanmıştım😄
Ooo desene daha çok var 😅
TM bozulduğu zaman şu an da çamı kırık ekran kasadan biraz açıldı ama hayla değiştir medim
Cam kırık kullanmak zor olmuyor mu
Normalde birkaç ya da değiştirirdim ama elimdeki telefon 4 senedir benimle 😂
Neye göre değişiyor 😅
Eskiden daha zengindim sanırım 😂
Hahaha ya da kur farkı. Böyle teselli edeyim 😂
Kırılana bozulana kadar değiştirmiyorum. Şu anki telefonumu da eskisi kırıldığı için aldım. Bu da 1 buçuk yıl oldu gittiği yere kadar gider. Kırılan telefonumu da 4 yıl kullanmıştım
1 senede 4 tane telefon değiştirmiştim, şimdi 2 senedir aynı telefonu kıllanıyorum. Hepsi de aynı kişiyi arıyor o yüzden bi beklentim yok. Para vermem gereken çok önemli şeyler var
Bozulana kadar kullanırım. Çoğu esyam artık is göremeyecek duruma gelmediği müddetçe değiştirmeye kıyamıyorum.
En mantıklısı
bozulursa ve tamiri imkansız ya da pahalı olacaksa alırım. yani bir sıklığı yok
görgüsüzler gibi her çıkan modelle telefon değiştirmem
Artık çok kasmaya ve donmaya başladı işimi görmemeye başladı 2 buçuk yıl oldu param olsa anında değiştirecem
Süre yok çalışmaz olunca değiştirim tamirde yok bozuldu ya da çalışmadığı gün yenisini alırım. Ortalama 4-5 sene..
canım sıkıldıkça.
en mantıklı sebep
Telefon değiştirme fantezi temiz şekilde kullandığımdan yıllar gider bir telefon
Tamamen bozulup açılmayacak hâle gelmesi lazım. Yani 6-7 sene falan
Bozulduğu zaman veya kullanılmaz hale gelene kadar zaten lüks telefon kullanmıyoruz dayı işçi adamız
Bir ara çok sık değiştiriyordum artık elimde ki patlayana kadar kullanırım
ne zaman bırak beı gıdıyorum dere o zaman değiştiririm
2 yıl civarı. Ama şimdi 4-5 yıl gibi duruyor malum ekonomik durum.
Güncelleme almayana kadar
Eskiden daha sıktı ama artık çok pahalı
En az 3 , en fazla 5 idi
Yeni üst modeller çıktıkça değiştiriyorum
Bozulana kadar telefonumu değiştirmem
Arıza vermeye başlayınca
iş bulduktan 5 6 ay sonra.
4-5 yılda bir değiştiririm.
Çok sık değiştirmem
Birkaç yilda bir
Dört yılda bir
bozulunca 😀
Bozulmadığı sürece değiştirmiyorum
5-6 yılda bir
Bozulunca
Hayat pahalı agaa hiç bir şey kolay alınmıyor butcemizide sarsmamak lazım
Söyleyeceklerim bukadardı teşekkürler 🤗🤗🤗
Doğrudur gülüm herkesin ekonomik şartları aynı olmuyor birde dediğin gibi gereksiz geliyor ama degisterenede saygı duyarım tercih meselesi tabiki 🤗🤗
Aynen öyle 🤗🤗 her koyun kendi bacağından asılır derler 🤗🤗
Benim sıkılmıyor 🤗
Bozulunca
2 senede bir.
Bozulunca
2 yilda
4-5 senede bir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?