İnternet & Teknoloji En çok kullandığınız sosyal platform hangisi? dr_kadikoy34 Takip Et Xper 5 Yaş: 40 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor ve ne için kullanıyorsunuz?sosyalleşmek, ünlüleri takip, boş vakit geçirmek? Güncellemeler+1 yıl Anonim mesajlaşma uygulaması var mı peki? Güncellemeler+1 yıl Bu kadar mı? En çok kullandığınız sosyal platform hangisi? Cevapla Takip Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,5b cevap paylaştı. Instagram kullanıyorum 1 0 Yorumla
cheekystaff Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 826 cevap paylaştı. youtube.merak ettiğim şeyleri öğreniyorum zaman geçiriyorum vsvs 1 0 Yorumla
AtanamayanKurabiye Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl Twichte takılıyorum yayıncıları izliyorum 1 1 Yorumla dr_kadikoy34 +1 yıl İlk twitchçi Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 5b cevap paylaştı. Discord 1 0 Yorumla
Sonuyku5433 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Burası 1 2 Yorumla Sonuyku5433 +1 yıl Annemin üstüne mi gelcek miş Yorumla Sonuyku5433 +1 yıl Niye aşık ozmn sjsjawswjw Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Instagram kullanıyorum
youtube.
merak ettiğim şeyleri öğreniyorum zaman geçiriyorum vsvs
Twichte takılıyorum yayıncıları izliyorum
İlk twitchçi
KS sosyalleşmek
KS, Youtube, İnstagram
Twitter kullanıyorum seviyorum
Discord