Ben yabancı klipten kızın instagram adresini bulmuştum..

Ben yabancı klipten kızın instagram adresini bulmuştum..

Arkadaşımı şaşırttığım, bana yemek ısmarlasını sağladığım bir olay vardı. Eve dönüyoruz ve bana sürekli bir kızdan bahsediyor. Çok tatlı, şöyle güzel böyle hoş vs. Kızı birkaç kere görmüştüm.
Çektim sağa, bekle kanka onu sana bulacağım dedim. İki dakika geçti geçmedi arkadaşa kızın Instagram adresini verdim. Bir övgüler bir övgüler 😌😌 Yeter ki doğru yerde arayın. ^^
Sonra tanıştılar, görüştüler. Arkadaş beğenmedi, yolu vardı.
Tüm görüşlerine bakmıştım Burdandı hep bir başkasıyla konuştuğunu öğrendim sevmiştim bi an kendime geldim ben bunu mu sevdim diye sorguladım engelledim
Cevap
2Cevap
Stalklamadım hiç
KS de habire Türk kadınına laf sokan başka bir kadının tüm sosyal medya hesaplarını bulup , tweetter yan hesabından da paylaştığı ciplak ve de Türk polis kıyafetiyle çekilmiş yari ciplak resimlerini bulup gereken kurumlara gönderdim.( başka seyleri de var da burada söylenmez) 😈😈😈😈😈... bir kaç kişi daha var böyle ahkam kesipte ders alan..
ohaa...😱😱 hesabı ne peki
O hesap artık burada yok.
Buradan konuştuğum kişinin telefon numarasından soyadını öğrenip önce facebook sonra da instagram hesabını bulmuştum. Sonra da eşinin instagramını. Bir de hamileymiş kadın.
Yarın gel Mit'te ise başla hayırlı olsun artık bir casussun yani istihbaratçı 😂😂
@Selcukydmr01 8 ay konuştuk o kadar zaman sormamıştım soyadını o da söylememişti en son niye öğrenmiyorum numara sorgulamadan dedim veee acı gerçek😅
Akıllıcaymış aferin sana 🙂
Stalk işleri nasıl yapılıyor bir türlü aklım almıyor...
Burada yapmıştım toplamda neredeyse 3 saat sürmüştü iki yıllık bir geçmişin hepsini araştırmıştım
Flört ettiğim kişinin nişanli olduğunu öğrendim 🤷🤦
Bu nasıl bi azim tebrikler yiğidim
saol kanka... yaptık işte sen yapmadın mı
Ben stalk yapmam.
Flortumun evli ve 2 çocuğu olduğunu öğrendim
hic yapmam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?