@livaneli teşekkürler
Yaşı büyük insanlar iPhone almamı istemiyor, kıskanıyorlar mı beni?
@livaneli teşekkürler
Kimseye anlatamıyorum ki iPhone kalitesini jejejjrjr

Neden insanlar böyle
İnsanlara zarar veren şeyler den biri marka takıntısı, Birey kendi parasını kazanıp alıyorsa kimse bir şey demez diyemez para kazanıp çalışanın ama aile bireylerine aldırmaya çalışıyorsa bir kişi ailesi de kendince haklı.
30 bin civarı bir telefona vermek kadar saçma bir şey yok..
Ben Xiaomi kullanıyorum ve merak ediyorum Xiaomi'nin yapamadığı neyi iPhone yapıyor?
Hatta şarj konusunda Xiaomi daha kullanışlı ve mantıklı..
Kuzenime (16) almışlar.. Tek söyleyebildiği şey arkadaşlarına havalı görünmek..
Havalı göründüğünü sanıp keriz olduklarının farkında bile değiller..
valla abi ayıp olur diye yazamadıklarımı yazmışsın. yine de belki biz cahilizdir vardır bişeyi diyorum ama minnacık telefon en fazla ne özelliği olabilir ki ya
@kafalılaklak yok kardeşim bir numarası.. Steve Jobs öldükten sonra ilerletemediler.. Adamlar resmen diyor ki; biz üreticez siz de eşek gibi alacaksınız..
Deseler ki iPhone daha uzun ömürlü, o da yok.. 5 yıldan sonra adamlar güncelleme bile yapmıyor.. Yenisini alın diye.. Böyle bir çakallık yok ama millet kanıyor.. Sırf amblemi yüzünden..
iPhone bir tarz ve yaptığın işe aktiviteye göre ihtiyaç meselesi bunu bilmeyenlere anlatmak çok zor inan. Bana yıllardır neden iPhone kullanıyorsun diyorlar bende cevap bile vermiyorum
Cevap
10Cevap
Kıskanıyorlardır
selam
vala bende otelde çalısıyorum birileri demiş pahalı telefon almış 11 pro aldım dedim anneniz mi çalışıp verdi hepsi suspus oldu
sadece bazı insanlar iphoneların ne kadar üstün olduğunu görebilir. kalan insanlar için ya israftır ya da gösteriş
Pro max Telefon yaklaşık 40 bin₺ 20 bin ₺ vergisi. Telefon mu alacaksın vergi mi
Hangisi işine daha çok yardımcı oluyor ise onu al
kıskançlıktan oldugunu sanmıyrum bilgisiz olmaları daha muhtemel. şahsen bende bilgisizim. nesi var bu iphone un bilmiyorum illaki vardır bişeyi.
Hangisi işini görüyorsa onu al
Evet Kıskanıyolar Al Onlara İnat İPhoneyi
Paran varsa al bundan bize ne
iPhone pismanliktir
Değildir
Kolay bozuluyor ya bide parçaları pahali
dayanikli degil ve parcalari çok pahalı, iPhone alinicagina ixaomi al daha iyi
Paran boşa gitmesin istiyorlar
ÇöpPhone XD
Hani al al de sınır 14k ya daha üstüne beş kuruş etmez. Sınırlı telefon. Kamera yazılımı sınırlı xd.
Nerede Sony kalitesi yanına yaklaşamaz.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?