İnternet & Teknoloji Ruh halinizi en iyi anlatan emoji hangisi? 8matador1180 Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 42 Yapay Zekaya Sor Hadi gelsin emojiler, bizler de görelim ruh halinizi xd Ruh halinizi en iyi anlatan emoji hangisi? Cevapla Emoji Soruları En İyi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,6b cevap paylaştı. 💔 bu sadece 1 1 Yorumla 8matador1180 +1 yıl yapmaaa
hmmmmmmmm_ Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 89% +1 yıl Şey bisj sorcam👉👈Şu anki ruh halim mi yoksa genel ruh halim mi 1 6 Yorumla 8matador1180 +1 yıl Sana ikisini de serbest tutuyorum :) Yorumla hmmmmmmmm_ +1 yıl Şey gibi mi 70'e satıyorum ama sana 40 ederim😂Şu an😖🤢🤮 Normalde😚🥳🎀 Yorumla 8matador1180 +1 yıl Şu an niye öyle halledelim dfsd Yorumla hmmmmmmmm_ +1 yıl Feci hızlısın sakin Yorumla 8matador1180 +1 yıl Yok daha yirmi de gidiyorum :) Yorumla hmmmmmmmm_ +1 yıl Şakacı seni Yorumla
dikenliyıl Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gece😠😡🤬böyleydi.Sabah ta değişen bisi olmadı. 0 6 Yorumla 8matador1180 +1 yıl Niyee Yorumla dikenliyıl +1 yıl Kıskanan var evde ondan sanırım ilgilenmeyince sinir ediyor beni (aileden biri)😑 Yorumla 8matador1180 +1 yıl kim o yaAA Yorumla dikenliyıl +1 yıl Atsan atılmaz satsan satılmaz kimdir bu kisi Yorumla 8matador1180 +1 yıl çok vardır o kişilerden amaa Yorumla dikenliyıl +1 yıl 9 ay karnında taşıyan Yorumla
Neyapacaksınkiiiiii Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl 😒 Bu baya güzel anlatıyor 1 2 Yorumla 8matador1180 +1 yıl ne zamana kadar böyleee Yorumla Neyapacaksınkiiiiii +1 yıl Bilmiyorum ki Yorumla
lenii Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,3b cevap paylaştı. genel olarak terleyen emojı benı yansıtıyor kanımca 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl İnsanlara laf anlatmakdan 🤦🤦🤦 böyleyim 1 2 Yorumla 8matador1180 +1 yıl ne lafı anlatıyorsun xd Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Anlayamadıkları çok şey Yorumla
onur26vw Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,1b cevap paylaştı. 💔☹😢😭🚗🗯💯💯 1 0 Yorumla
nedenromeodeğilimben Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Şu 😶 1 4 Yorumla 8matador1180 +1 yıl Romeo olmadığın için mi. s Yorumla nedenromeodeğilimben +1 yıl Romeo olamadığım için. d Yorumla 8matador1180 +1 yıl elinde olsa romeo mu olackasın dsf Yorumla nedenromeodeğilimben +1 yıl Evet olsam efsanenin sonunu değiştirirdim dkbfdk Yorumla
glamourgoal Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 96% +1 yıl 😁😁😁😁 1 2 Yorumla 8matador1180 +1 yıl dişini mi sıkıyo bu dsfg Yorumla Ferdiii1907 +1 yıl kutu anladın sen... Yorumla
meraklıbirkova Takip Et Xper 6 Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl 😈😈 1 2 Yorumla 8matador1180 +1 yıl aman abiii Yorumla meraklıbirkova +1 yıl Benim olayım böyle en sevdiğim imojidir 😆 Yorumla
Atsız_Bey Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl 😎😎😎 1 1 Yorumla 8matador1180 +1 yıl cool :D Yorumla
cayasktir01 Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 83% +1 yıl ☠️ kesinlikle 1 2 Yorumla 8matador1180 +1 yıl korsan mısın dfsf Yorumla cayasktir01 +1 yıl hayır ölüyüm☠️ Yorumla
Doğa48 Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl 🙄🥲 bu ikisi 1 1 Yorumla 8matador1180 +1 yıl mutlu sayılıırr Yorumla
ѕυrαтѕız_ĸız Takip Et Master Yaş: 27 , eic 36% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 440 cevap paylaştı. Tam anlamıyla bu emoji 🤦♀️🤦♀️ 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl 😜😜 ahanda bu 1 2 Yorumla 8matador1180 +1 yıl keyiflii :D Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet bu hayat takmaya değmez. Herseyle alay edip gecistireceksin. Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 5b cevap paylaştı. 😡🤪🤨 1 0 Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,3b cevap paylaştı. 🥺😒😴😴 1 0 Yorumla
padisahinkizi Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl 🤫🤐😶😶🌫️😮💨🥺 1 1 Yorumla padisahinkizi +1 yıl Soruyu emojiler olarak okumuşum... O zaman bu: 🤦♀️ Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 4,2b cevap paylaştı. Şu an bu🙁 1 0 Yorumla
melisakizilarslan Takip Et Xper 1 Yaş: 22 +1 yıl 😒😒 1 2 Yorumla 8matador1180 +1 yıl o da niyeeee Yorumla melisakizilarslan +1 yıl Bilmem o emojiye bayılıyorum tüm arkadaşlarımın cevaplarına atmışımdır mxdmsmnnz. Yorumla
Yücelisttt Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl 🥲🥲 1 3 Yorumla 8matador1180 +1 yıl mutlu bu mutlu fdgsg Yorumla Yücelisttt +1 yıl Hayır içim kan ağliyor ama gülüyorum eyvallah emojisi bu gsgsgs Yorumla 8matador1180 +1 yıl İçin neden kan ağlasnı dfd Yorumla
melek3363 Takip Et Xper 3 Yaş: 22 +1 yıl 😴😴bu 1 2 Yorumla 8matador1180 +1 yıl uyumalısınnn Yorumla melek3363 +1 yıl Benim her zmn ki ruh halim 😂😂 Yorumla
Jiokeri Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl 🕺💃 1 2 Yorumla 8matador1180 +1 yıl danslar başlamışşş Yorumla Jiokeri +1 yıl EVİİİTTT Yorumla
Zeynepandcookie Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 90% +1 yıl 🥳🥃 0 2 Yorumla 8matador1180 +1 yıl Mutlusun bayaa Yorumla Zeynepandcookie +1 yıl Boşanacağım İçin Yorumla
AltınYaprakS Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 766 cevap paylaştı. :/ :/ :/ 1 0 Yorumla
Gercegimsanri Takip Et Master Yaş: 24 , eic 88% +1 yıl 🤯🤯bu bu evet 0 4 Yorumla 8matador1180 +1 yıl Ne yapıyor buu Yorumla Gercegimsanri +1 yıl Beyni yanmış, kafası şişmiş 🤯 Yorumla 8matador1180 +1 yıl Niye oyle olmusss Yorumla Gercegimsanri +1 yıl Off işte stres iş güç falan Yorumla
kuralsiz_pisikopat Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 95% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 447 cevap paylaştı. 🤪 aynen 0 0 Yorumla
Eziremsem Takip Et Master Yaş: 57 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 2,3b cevap paylaştı. 😂 bu 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
💔 bu sadece
yapmaaa
Şey bisj sorcam👉👈
Şu anki ruh halim mi yoksa genel ruh halim mi
Sana ikisini de serbest tutuyorum :)
Şey gibi mi 70'e satıyorum ama sana 40 ederim😂
Şu an😖🤢🤮
Normalde😚🥳🎀
Şu an niye öyle halledelim dfsd
Feci hızlısın sakin
Yok daha yirmi de gidiyorum :)
Şakacı seni
Gece😠😡🤬böyleydi.
Sabah ta değişen bisi olmadı.
Niyee
Kıskanan var evde ondan sanırım ilgilenmeyince sinir ediyor beni (aileden biri)😑
kim o yaAA
Atsan atılmaz satsan satılmaz kimdir bu kisi
çok vardır o kişilerden amaa
9 ay karnında taşıyan
😒 Bu baya güzel anlatıyor
ne zamana kadar böyleee
Bilmiyorum ki
genel olarak terleyen emojı benı yansıtıyor kanımca
İnsanlara laf anlatmakdan 🤦🤦🤦 böyleyim
ne lafı anlatıyorsun xd
Anlayamadıkları çok şey
💔☹😢😭🚗🗯💯💯
🤔
#Vesselam
Şu 😶
Romeo olmadığın için mi. s
Romeo olamadığım için. d
elinde olsa romeo mu olackasın dsf
Evet olsam efsanenin sonunu değiştirirdim dkbfdk
😁😁😁😁
dişini mi sıkıyo bu dsfg
kutu anladın sen...
😈😈
aman abiii
Benim olayım böyle en sevdiğim imojidir 😆
😎😎😎
cool :D
☠️ kesinlikle
korsan mısın dfsf
hayır ölüyüm☠️
🙄🥲 bu ikisi
mutlu sayılıırr
Tam anlamıyla bu emoji 🤦♀️🤦♀️
😜😜 ahanda bu
keyiflii :D
Evet bu hayat takmaya değmez. Herseyle alay edip gecistireceksin.
😖😣
🤦😏☹️🤷
😒🥱🙄
😅😶🥺
😒😒😒
🤮🤮🤮
😟😟😟
😴😴😴😴.
😡🤪🤨
🥺😒😴😴
🤯..
🤔 🧐
🤫🤐😶😶🌫️😮💨🥺
Soruyu emojiler olarak okumuşum... O zaman bu: 🤦♀️
😐 Şu an buu
Şu an bu🙁
🤧🤧🤧
🙁😔
😒😒
o da niyeeee
Bilmem o emojiye bayılıyorum tüm arkadaşlarımın cevaplarına atmışımdır mxdmsmnnz.
🥲🥲
mutlu bu mutlu fdgsg
Hayır içim kan ağliyor ama gülüyorum eyvallah emojisi bu gsgsgs
İçin neden kan ağlasnı dfd
😴😴bu
uyumalısınnn
Benim her zmn ki ruh halim 😂😂
🕺💃
danslar başlamışşş
EVİİİTTT
🥲🥲🥲 bu
mutlu gibi :D