Naif bi duruşun var sanki şarkılara eşlik etmeyi seven onlara sığınan belki de bir şarkıda geçen bir sözün anlamını dakikalarca düşünen hayatın güzelliklerinin olduğuna inanan ama ne zaman beni bulacak die bekleyen birisin öyle bi vibe aldım
Senden boğa burcu vibe aldım boğa burcu olmasan bile haritandaki agirlik boğa burcunda olabilir. Sen herşeyin kaliteli ve keyifli olanını tercih eden birisin bence mesela kaliteli bi dizi film izlemek keyifli bi yemek yemek kaliteli eğlence anlayışı vs vs gurmelik ya da bazı konularda uzmanlık seviyesinde bilgi sahibi olmak biraz da para hasap işleri senden sorulur gibi
Sen bence düzgün birisin sayılan sevilen birisin mütevazı bi insansın gıptayla bakılan o insan sen olabilirsin sade bi yaşamin var kafa yoracak tantanalardan uzak ve samimiyetine güvenmediğin kişilere mesafeli
Nickin mutsuz ama bence sen bıcır bıcır neseli birisin cok konuşmayı sevmeyen insanlara dil dökmekle uğraşmak istemeyen bi yanında var bence msjlarda uzun uzun konuşmak senlik degil satır satır yazılar kimse için yazmazsin
Minnoş tatlı birisin bence hayatın çok fazla hüzünlü taraflarına takılımiyor olabilirsin daha çok yedik içtik gezdik eğlendik kafasında birisi olabilirsin kendini seviyorsun
Sen negatif asla değilsin bence senin rengin sarı. Sarı benim tabirimde ruhu şarkı söyleyenlerin rengidir. Sende öyle birisin eğlence anlayışın yüksek organisazyon işleri senden sorulur. Partilerin gözdesi olabilirsin. Konuşkan birisin açık ara gözlemlerler ve eğlence ortamları senin işin. Bi ortama girdiğinde ışıltını belli edersin
Bence senin bu hayattan bi beklentin var ama bi türlü o seni bulmuyor. Olsun die beklediğin istediğin birisi ya da birseyler olabilir. Ne zaman umutsuzluğa katılmayı bırakırsan o zaman o sana gelebilir.
Sen bence kadin ruhundan anlayan ve onların ne istediğini iyi bilen birisin kendince bi ozguveninde vat yok değil aynı zamanda hayatın güzel getirleri olduğunu düşündüğün yanları da var gibi seviyorsun bu ışıltılı hayatı
Sen özgüvenli birisin kendinle barışıksın kendini seviyorsun değerinin farkındasın aşk mı para mi deseler bence para dersin. Arkadaş canlısı samimisin fakat bazı masalarda konuşulacak kadar göz var üzerinde
Sen dinamik birisin bence senin hayatindaki insanlar hayatında neye yer olmadığını bilir sınırları olan birisin ama asla hayata negatif tarafından bakan birisi değilsin. Enerjini aşağıya çekecek insanlardan uzak dururdun. Yoran yıpratan ne varsa senden uzakta olsun moodundasın
Bence sen özgüven sahibi bir kadınsın kendi değerinin farkındasın çekiciliğini kullanıcak kadar da akilli paranin öneminin farkında olan aşkın biraz daha gedi planda durduğu ama aklina gelenin ağzında bittiği açık sözlü birisin biraz da eğlence insanisin günübirlik şeyler daha çok senlik gibi sabahlar olmasin keyfimize bakalim moodunda
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
😈💀💊⚔️💔 bunlar
Korktum senden valla her türlü suça meyilli gibisin
Evet öyleyim
Buyrun efenim, sizler için son 5 emojim.
🤤😁😈😋💫
Sen fenasın valla var sende bi egolu haller
🔥🤩😜😉🙄 salladım gitti
Ne desem bilemedim sende de bi haller bi tavırlar şekil davranışlar var gibi gibi gizemliye oynamayı seviyor olabilirsin
Ahanda bunlar🤩☺️🙂😅🙄
Sosyal birisin bence odasına kapanık olmayan
Tam tersiyim
😅💃🙈🤷😜 en son bunlar gelmiş
Sen enerji deposu neşeli gülmeyi seven negatif şeylerden uzak duran hayat dolu kahkaha dolu tatlı bi insansın bence
Hahaha tamamen tersi ama bazen öyle oluyorum doğrudur 😅
🧚🏻♀️☺️😘🥺🤦🏻♀️
Naif bi duruşun var sanki şarkılara eşlik etmeyi seven onlara sığınan belki de bir şarkıda geçen bir sözün anlamını dakikalarca düşünen hayatın güzelliklerinin olduğuna inanan ama ne zaman beni bulacak die bekleyen birisin öyle bi vibe aldım
Kelimesi kelimesine bu kadar tutabilirdi ☺️☺️
İnsanları okumayı çok iyi biliyorsunuz sanki 👌🏻
Teşekkür ederimm genelde insanları iyi okuduğum söylenir. 💖
Rica ederim 🥰
😂🤔😪💃🏼🙄😒 bunlar
Kim düşürdü senin modunu sanki etrafında enerjini aşağı çeken insanlar var
Burası çekiypr direkt dışarda sırıtıyorum ya da düz duruyorum 😂
:( :( :( :( :( 5'i de aynı abla :(
Düzelicez inşallah be ablam
😂☺️😎🕉🧚🏻
Bunlarmış
Sadece soft birisin bence böyle uçuş uçuş beyaz bir güvercin gibi toz pembe bi karakter naif ve zarif
Aa minnoş 🌺💋
🤣🤦😊😂🥳 Bunlar mış :)
Senden boğa burcu vibe aldım boğa burcu olmasan bile haritandaki agirlik boğa burcunda olabilir. Sen herşeyin kaliteli ve keyifli olanını tercih eden birisin bence mesela kaliteli bi dizi film izlemek keyifli bi yemek yemek kaliteli eğlence anlayışı vs vs gurmelik ya da bazı konularda uzmanlık seviyesinde bilgi sahibi olmak biraz da para hasap işleri senden sorulur gibi
Boğa burcu ile alakam yok, teraziyim.
Ne yükselenim ne de ay burcum boğa.
Kaliteyi lüxü severim evet. Aşşağı yukarı tuttu diyebiliriz
🙏🙂😂🔥☺️ Son beş buymuş 😅
Sen bence düzgün birisin sayılan sevilen birisin mütevazı bi insansın gıptayla bakılan o insan sen olabilirsin sade bi yaşamin var kafa yoracak tantanalardan uzak ve samimiyetine güvenmediğin kişilere mesafeli
Sadece gıpta edilecek biri değilim die düşünüyorum, onun dışında ki güzel sözlerin için çok teşekkür ediyorum 🙏
Rica ederim ne demekk🙏🏻
😂🥺🔥🌷🤳
Sondaki emojiyi nasil bi cümle içinde kullandin meraktayım 😶
Benim için bir selfie çek eyyy @tılsımperi dedim. 😂
😊🤣❤❤😍
Sen yeni aşklar peşinde olabilirsin ama sende bi özgüven var bence maşallah kendinden eminsin nokta atışı yaparsın yani
Teşekkür ederim 😊
😂🙃😅🥲😘
Bence senin herşeyi şu an akışına bıraktığın plan program yapmadığın sade kaos ortamlarından uzak bi hayatin var
😄😃🍂🍫🎭
Sanata yatkin birisin bence
bilmem olabilir
😂😅🤧🌸😒
Hayatta bıkmış bitap düşmüş bi ruh halin var sanki hic oturduğun yerden kalkmayacak kadar yorgunsun bi yandan da bu mooddan çıkmak istiyorsun
😄😔💖😊💞 bunlarmis
Nickin mutsuz ama bence sen bıcır bıcır neseli birisin cok konuşmayı sevmeyen insanlara dil dökmekle uğraşmak istemeyen bi yanında var bence msjlarda uzun uzun konuşmak senlik degil satır satır yazılar kimse için yazmazsin
😃😄🙃😍🙄 bunlarr
Minnoş tatlı birisin bence hayatın çok fazla hüzünlü taraflarına takılımiyor olabilirsin daha çok yedik içtik gezdik eğlendik kafasında birisi olabilirsin kendini seviyorsun
Sensin minnoş. 😍 Tam tersine balım, hüzünlü yanlara daha çok takılıyorum. : )
Aaa neden böyle hüzünler için daha çok genciz gülelim eğlenelim 💖
Çok haklısın canım. ❤️
😐🧐😃✨🙂
Sen negatif asla değilsin bence senin rengin sarı. Sarı benim tabirimde ruhu şarkı söyleyenlerin rengidir. Sende öyle birisin eğlence anlayışın yüksek organisazyon işleri senden sorulur. Partilerin gözdesi olabilirsin. Konuşkan birisin açık ara gözlemlerler ve eğlence ortamları senin işin. Bi ortama girdiğinde ışıltını belli edersin
😂😔🙏🏻🤔🤦🏻♀️
Bence senin bu hayattan bi beklentin var ama bi türlü o seni bulmuyor. Olsun die beklediğin istediğin birisi ya da birseyler olabilir. Ne zaman umutsuzluğa katılmayı bırakırsan o zaman o sana gelebilir.
🚶🏻♂️✔️🙄😎✨
Sen bence kadin ruhundan anlayan ve onların ne istediğini iyi bilen birisin kendince bi ozguveninde vat yok değil aynı zamanda hayatın güzel getirleri olduğunu düşündüğün yanları da var gibi seviyorsun bu ışıltılı hayatı
Analizin, hislerin iyi. Daim olsun
Teşekkürlerrr
😂😊😍😅😳😒😑😎😃✌️
Sen özgüvenli birisin kendinle barışıksın kendini seviyorsun değerinin farkındasın aşk mı para mi deseler bence para dersin. Arkadaş canlısı samimisin fakat bazı masalarda konuşulacak kadar göz var üzerinde
Omggg sallamam ne kuvvetli kizzz 😃
Ahahajh öyle olduğu söylenir 😂😂
💋💋
Bakalım neymiş 🤚😂🙂🤦🙆
Sen dinamik birisin bence senin hayatindaki insanlar hayatında neye yer olmadığını bilir sınırları olan birisin ama asla hayata negatif tarafından bakan birisi değilsin. Enerjini aşağıya çekecek insanlardan uzak dururdun. Yoran yıpratan ne varsa senden uzakta olsun moodundasın
🤦♀️🤨🚮😖🔫💖🛐👑🥺🤢 5 dedinde 10 oldu bu >~<
Sen hayattan bıkmışsın kötü şeyler belki de üst üste gelmiş gibi
nerden tahmin ettin
Kullandığın emojilerden belli zaten birazda dünki paylaşımında yorum yapmıştim ordan aklımda kalmış.
🤧🙄✨️🖕🏿🤌🏿
Modun mu düşük hasta misin sanki kimse sana dokunmasına ne hali varsa görsün gibi tavrın var evden hiç çıkmayan belki de anksiyetesi olan biri gibi
anksiyete haricinde evet.. dogru hepsi
😂🚬💅😋😘
Aşko kuşko girl 💅🏻💖
😃😂😒🤔🙄
Aşka kendini fazla kaptıran duygusal birisi olabilir misin ama aşkın güzelliği ile hic karşılaşmayan hep sonu hüsran olan
😂😊😀😁🙂
Gülmeyi seven bi insansın arkadaş canlısı ama tahminimce hayatında birisi yok
Tam nokta atışı 😁
😂👍😘😏🙏
Geç geçiştir bi ruh hali
İkizler olmak bunu gerektirir 😉
😂😡😌🥺😎 bunlar
Ruh hali karışık 😂 kızgın mısın mutlu musun üzgün musun belli değil
Ruh halimiz bunalım ooo ooo 😂
😣🐸👍🏿😋🤝🏿
Tatlı bi kişiliğin var bence barışçıl insan sevgisiyle dolu bi kalp
😂😍💙❤️😞
Sen aşıksın arkadaş ksjsjajka
😊😃🌼😎☕
Sabah kalkıyorum efendim bakıyorum güneşe işte diyorum doğdu güneşim tık elimi yüzümü yıkıyorum kahvemi içiyorum modumu yakalıyorum. 😂
Ahahah nerden geldi aklına 🤣🤣🤣az gezin instgramda 😃
Senin emojilerle tam uydu işte ahahaha 😂😂
Uydu uydu 🤣
🙂🤣😉🙃😭
Sen birilerini düşürmeye çalışmışsin gibi geldi ya da soft bi hayatin var
Takmam ben
😊😂🤭😔🤔
Ay ay ay hem eğlenceli hem depresif ama nickinden emin olamadım
👍🏻🖐🖕🏻✌🏻😄 bunlar.
Amma el hareketi kullanıyorsun 😂 hep okey deyip onaylayan birisi gibisin aynen deyip gecistiren ya da
Mesajlaşmayı sevmediğim için geçiştirmek.
🙄🔥😳🇹🇷✅
😿😹💋😻💖
Hayvanlara karşı bi sempatin var sanirim. Seni üzerler seni cok çabuk kırarlar gibi minnoş birisin bence
😅🌼😂🤦🏻♀️
Bazen cicek bazen felaket diyebiliriz 🌻
😅😁😂😏👍
Hayat seni fazlasıyla yormuş bence yeter diosun ama ruhun daha yaşanacak çok şey var dio
😂😒🤔😮🤪
Bi canın sıkılmış bi bıkmışlık var gibi gibi
Evet hemde çok
🤗😊😔😤😂
Yeterr diye bağıracak raddeye gelmişsin bi ara bence
Aynen son anda bastım kahkahayı napaydim 😂
🤫🙂🤣😂😅
Gizli saklı konuşmalar ama simdi saklamalıyız gülmeyi seven birisi gibisin ama altan da bi edebiyat akiyor sanki
Olmadı be kardeşim başka sefere
Sağlık olsun ne diyelim🤷🏻♀️
👍ekle bunuda.
😹🥺🥵🤤😻
Senin aklin başka yerlerde ahahahhah 😄
😞🥰😘💞🥺
Bence sen özgüven sahibi bir kadınsın kendi değerinin farkındasın çekiciliğini kullanıcak kadar da akilli paranin öneminin farkında olan aşkın biraz daha gedi planda durduğu ama aklina gelenin ağzında bittiği açık sözlü birisin biraz da eğlence insanisin günübirlik şeyler daha çok senlik gibi sabahlar olmasin keyfimize bakalim moodunda
ayyyy evettt ne eksik ne fazla ben
Tam tutturabilmiş olmama sevindim 💖
🥺 bu
Kiyamam kim üzdü seni 🥺
İnsanlarr🥺
🤗😌😂😀🥰
Güzelliğine güvenen birisin hayat dolusun paraya önem veriosun bence sen parayı aşktan önde tutuyorsun.
Hayır aşk da en az para kadar önemli. Kendime güvendiğim doğru. Hayat dolu olduğumda doğru tespit thanks baby🤗
😂😀😃😍😂
Senden eğlence akiyor hep gülelim eğlenelim modu kafaya takmayacak birşeyleri takmayacak insansın
Canımsın nasıl da iki dakikada çözdü beni 😂
Çözdüm dimi çözerim ben 😂😂
Tamam şımarma hemen ben birazcık göstermiş olabilirim 😂😂
😊🤦🏼♀️🌙😀
🙏
Pozitif çok pozitif bi kere ışıl ışıl bi enerji sanki cıvıl cıvıl
Yaa teşekkür ederim ☺️
Rica ederimm🥰