İnternet & Teknoloji Gizli Facebook hesaplarını gören bir uygulama var mı? anonimm47 Takip Et Xper 3 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Facebook kullanmadığım için bilgim yok arkadaşlar ama birinin hesabına bakmam gerekiyor var mı bildiğiniz gizli hesapları gösteren bi uygulama Güncellemeler+1 yıl Çok acill lazımm🥺 Gizli Facebook hesaplarını gören bir uygulama var mı? Cevapla Facebook Soruları Uygulama Soruları Hesap Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Diyarbakıırlı_21 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Daha çıkmadı 0 8 Yorumla anonimm47 +1 yıl Peki fake hesap açsam ben olduğumu anlar mı bildirim vs. Gider mi ona (Facebook kullanmadığım için bilmiyorum :() Yorumla Diyarbakıırlı_21 +1 yıl Kime gider? Yorumla anonimm47 +1 yıl Hani bazen" kişilerinden... Facebooka katıldı "diyr bildirim gidiyor ya ondan bahsediyorum Yorumla Diyarbakıırlı_21 +1 yıl Ha aynen o zmn ayarlardan yakın ve tanıdıkları önermemeyi tıkla yeterlir cn Yorumla anonimm47 +1 yıl numaramla değil de e postayla kaydolsam yine de gider mi bildirim Yorumla Diyarbakıırlı_21 +1 yıl O zmn gitmemesi lazım ya canım x Yorumla anonimm47 +1 yıl Tamam çpk tesekkürler Yorumla Diyarbakıırlı_21 +1 yıl Rşcka ederim istersen deniyelşm canım 😃 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Daha çıkmadı
Peki fake hesap açsam ben olduğumu anlar mı bildirim vs. Gider mi ona (Facebook kullanmadığım için bilmiyorum :()
Kime gider?
Hani bazen" kişilerinden... Facebooka katıldı "diyr bildirim gidiyor ya ondan bahsediyorum
Ha aynen o zmn ayarlardan yakın ve tanıdıkları önermemeyi tıkla yeterlir cn
numaramla değil de e postayla kaydolsam yine de gider mi bildirim
O zmn gitmemesi lazım ya canım x
Tamam çpk tesekkürler
Rşcka ederim istersen deniyelşm canım 😃