Hicbir şey yapmıyorum devamlı doğrulama istiyor şifreni değiştir uyarısı geliyor sıkıldım artık şimdi de kod gelmiyor ne yapıcam

Hicbir şey yapmıyorum devamlı doğrulama istiyor şifreni değiştir uyarısı geliyor sıkıldım artık şimdi de kod gelmiyor ne yapıcam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Instayı sil tekrarr yükle bazen ınsta da kafayı yiyebiliyor
Hesabına giriş yapabildin mi aynı sorun bende de var kod gelmiyor off
Evet, 2-3 gün bekle sonra tekrardan kod iste
3 oldu gelmiyor ki.
Ama ben hergün deniyorum sen denedin mi?
3 gün oldu*
Ama benim şu sorunum var. 2 Faktörlü doğrulama yaptım. Onun kpdu gelmiyo giremiyorum şifremi biliyorum
Her gün deneme denedikce olmaz spama düşüyor. Uzun süre bekle sonra dene gelecektir başka yolu yok.
ayni sorunu yasiyorum su an nasil cozucem lutfen yardimmmm
Spama düşmüştür biraz bekle.
ne kadar bekliyim
1 hafta falan hiç kod göndermeyi deneme. İşe yarar mı bilmiyorum ama numaranı başka bir hesaba ekle kod gönder yine.
1 hafta mı genelde 1-2 gün yeterli oluyo diyolar
Dediklerimi yap, numaranı başka Instagram'a ekle kod göndermeyide dene
numaram zaten yurt dışı numarası çok işe yaramaz benim mailden almam gerekiyo kodu ama gelmiyo of
24 saat bekledim gelmedi 1 hafta mi beklemeliyim
Maalesef zor ama başka yol yok sana dediğim diğer taktiği yaptın mı?
hesabima kayitli numaram su an zaten calismiyo
1 hafta mi bekledin sen oyle mi oldu
Nasıl çalışmıyor?
Evet baya bekledim hatta daha fazla haftada bı kere deniyordum.
yurt dışı numarası olduğu için ve fatura yüklenmedi bi suredir yurt disinda degilim o yuzden hat kapandi wp hala calisiyo ama hat kapaninca wpden de kod gelmez belki diye emin olamadim. o yüzden mailden gelmesi lazım ama ordan da gelmiyo
ilk 1 hafta bekledikten hemen sonra oldu mu yoksa bikac hafta sürdü mü boyle
Abicim sen yazdıklarımı anlamıyor musun? baya beklemen gerecek çünkü olmadıkça denemissin numaran spamda bir hafta bekle sonra bı kere dene olmadıysa yine bekle.
napiyim ya anlamiyom niye boyle konusuyon simdi zaten uzgunum😣
Instagram desteğe geç