50 gün önce iphone 13 pro max sierra blue aldım. kılıfsız kullandıgım için birkaç çizik oluştu. Değişiklik olsun diye pasifik yeşil aldım. şu an pişman gibiyim. Tekrar mavi almalı mıyım yoksa 7 eylülde 14 serisi tanıtılacak onu mu beklemeliyim?
Güncellemeler
+1 yıl
ayrıca tekrar sıfır cihaza geçtiğim için 2000₺ masrafa girdim
13 pro max sierra blue dan pasifik yeşile geçtim pişman oldum geri geçeyim mi 14 serisini mi bekleyeyim?
Kripto pazarlama şirketim var. zamanında akıllılık yapıp "o iş boş iş" diye yargılayacağınız zaman sizde minimum bütçe ile bu işlere kalkışsaydınız şimdi parası olanı "kedi ulasamadıgı cigere mundar dermiş" tabiri gibi çirkince yargılamazdınız. Sizin gibilerine çok rastlıyorum fakat görmezden gelinecek türlerde olduğunuz için uğrasılmıyorsunuz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Tek sorun rengiyse bekleyebilirsin🤦🏻♀️
mavi daha parlak gibiydi
14 serisini bekle
öyle yapacam gibi görünüyor
Bizim de derdimiz var sanıyoruz
14 ü bekle bence
Geçin
Derde bak
aynen öyle en büyük derdim
Millette para çok harcamaya yer arıyorlar
Kripto pazarlama şirketim var. zamanında akıllılık yapıp "o iş boş iş" diye yargılayacağınız zaman sizde minimum bütçe ile bu işlere kalkışsaydınız şimdi parası olanı "kedi ulasamadıgı cigere mundar dermiş" tabiri gibi çirkince yargılamazdınız. Sizin gibilerine çok rastlıyorum fakat görmezden gelinecek türlerde olduğunuz için uğrasılmıyorsunuz.
Amanın ne de alınmış
hayattaki başarısızlığınızı başkalarında arama çabası. çok komik 😂
Gül kardeşim
bye