İnternet & Teknoloji Bu sıralar en çok girdiğiniz 3 site/uygulama hangisi? 8matador1180 Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Hangi uygulamalar vaktinizi alıp da götürüyor bu sıralar? Bu sıralar en çok girdiğiniz 3 site/uygulama hangisi? Cevapla Uygulama Soruları Site Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,6b cevap paylaştı. İnstagram, YouTube, whatsapp 1 0 Yorumla
livaneli Takip Et FenomenMaster Yaş: 38 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 616 cevap paylaştı. KizlarSoruyor, Twitter,Instagram üçgenindeyim. :) 0 0 Yorumla
Khadimdost Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 95% +1 yıl Şu sıralar facebook a çok girmeye başladım çünkü devam eden bi Rp de oyuncuyum. Youtube genellikle. Bide Instagram galiba. 0 0 Yorumla
niceness Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Dizi/film izlediğim bir site var, oraya sıkça giriyorum. Onun dışında Instagram ve YouTube. Buraya çok sık girmeye vaktim olmuyor. 0 0 Yorumla
AslıÖzlemTükengün Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Sadece Instagram alıyor çok, son zamaarda burası alıyor biraz 0 0 Yorumla
papatya__6 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Merhaba…Whatsapp, Skype, KizlarSoruyor 😊 0 0 Yorumla
mervems91 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 68% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 435 cevap paylaştı. İnstagram, WhatsApp, Snapchat (hintli bir çocukla konuşuyorum😂) 0 5 Yorumla mdmd1747 +1 yıl Hahhaha haykirdim Yorumla mervems91 +1 yıl Komik olan ne Yorumla mdmd1747 +1 yıl Hindularin olduğu her şey bana komik geliyor senlik bir şey değil Yorumla mervems91 +1 yıl Hindu değil, Hintli. Hinduizm inanç. Yorumla mdmd1747 +1 yıl Bilgilendik Yorumla
dikenliyıl Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Burası Telegram UykuuuuuuuOyunnn 1 5 Yorumla Delioğlaaan +1 yıl Hangi oyunnn Yorumla dikenliyıl +1 yıl Pubg🙂 Yorumla Delioğlaaan +1 yıl Gel beraber oynayak😅 Yorumla dikenliyıl +1 yıl Ismin ne Yorumla dikenliyıl +1 yıl orada Yorumla
porifldekibendeğilim Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl KS, YouTube, Pinterest jiangzaitoon 1 0 Yorumla
hakkitalha55 Takip Et Xper 3 Yaş: 22 +1 yıl 1) KizlarSoruyor 2) yine KizlarSoruyor 3) aa yine KizlarSoruyor 0 0 Yorumla
LostInSpace_ Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl İnstagram whatsapp obilet 0 13 Yorumla 8matador1180 +1 yıl Obilet mi her gün geziyor musun xd Yorumla LostInSpace_ +1 yıl Bu ara evet 😂 Yorumla 8matador1180 +1 yıl Nereden nereye, neden xd Yorumla LostInSpace_ +1 yıl Akdeniz ege şimdi de dönüş iç anadoluya. Tatil için Yorumla 8matador1180 +1 yıl Anladim yasiyorsun bu hayati Yorumla LostInSpace_ +1 yıl Yaşamak lazım ölümlü dünya Yorumla 8matador1180 +1 yıl Dogru sadece gezmekle de olmaz ama Yorumla LostInSpace_ +1 yıl Ne ile olur Yorumla 8matador1180 +1 yıl Yani başka şeyler de eklemek lazim Yorumla LostInSpace_ +1 yıl Ne gibi işte Yorumla 8matador1180 +1 yıl Sen neler yapsan mutlu olursun Yorumla LostInSpace_ +1 yıl Gezersem😅 Yorumla 8matador1180 +1 yıl . d ondan baskaaa Yorumla
r_engarenkyollar Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 761 cevap paylaştı. Watsap , KS , İnstigram 1 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 3,2b cevap paylaştı. KS, youtube, watsap 0 0 Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,3b cevap paylaştı. WhatsApp, instagram, KS 0 0 Yorumla
denklem2a Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 95% +1 yıl Yt, KS... ucuncu yok ya sorun olur mu :D 0 0 Yorumla
onur26vw Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,1b cevap paylaştı. KS, WhatsApp ve Instagram. 0 0 Yorumla
bayanagresif99 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 97% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 480 cevap paylaştı. KS, Facebook ve instagram 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 5b cevap paylaştı. Whatsapp Discord Spotify 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 4,2b cevap paylaştı. Instagram Facebook KizlarSoruyor. 0 0 Yorumla
kuralsiz_pisikopat Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 95% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 447 cevap paylaştı. Burasi 0 0 Yorumla
Mario45 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 95% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,4b cevap paylaştı. Sadece burası 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
İnstagram, YouTube, whatsapp
KizlarSoruyor,
Twitter,
Instagram üçgenindeyim. :)
Şu sıralar facebook a çok girmeye başladım çünkü devam eden bi Rp de oyuncuyum. Youtube genellikle. Bide Instagram galiba.
Dizi/film izlediğim bir site var, oraya sıkça giriyorum. Onun dışında Instagram ve YouTube. Buraya çok sık girmeye vaktim olmuyor.
Sadece Instagram alıyor çok, son zamaarda burası alıyor biraz
Merhaba…
Whatsapp, Skype, KizlarSoruyor 😊
İnstagram, WhatsApp, Snapchat (hintli bir çocukla konuşuyorum😂)
Hahhaha haykirdim
Komik olan ne
Hindularin olduğu her şey bana komik geliyor senlik bir şey değil
Hindu değil, Hintli. Hinduizm inanç.
Bilgilendik
Whatsapp
youtube
Twitter
Wikihow, Onedio, YouTube
Burası
Telegram
Uykuuuuuuu