İnternet & Teknoloji Bir emoji olsanız, hangisi olurdunuz ve neden? Saten_Prenses Takip Et FenomenXper 6 Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Ben şu: 🤭Gün içerisinde çok fazla gülüyorum, insanlar deli demesin diye ağzımı kapatıyorum sürekli. :D Bir emoji olsanız, hangisi olurdunuz ve neden? Cevapla Emoji Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,6b cevap paylaştı. Sonsuzluk emojisi çünkü sonsuzluğu seviyorum ve kendimi 1 0 Yorumla
küçüksevimlibrokoli Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl "🥲" bu olurdum, kötü olduğum hâlde iyi görünmeye çalışıyorum her zaman. 1 2 Yorumla Saten_Prenses +1 yıl Ah :( Yorumla küçüksevimlibrokoli +1 yıl 🥲🤍 Yorumla
denklem2a Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 95% +1 yıl Kactir yazip duruyorum web verisiyonuna emoji esterik :D🙄 bu olmam onun disinda ne kaldiysa alirim :D 1 0 Yorumla
viasomnia Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl ❤️🔥hem ateşli, hem aşk dolu, hem kırmızı renk kadar tehlikeli; tutkulu, bir o kadar da iradeli… yani ben. 1 0 Yorumla
livaneli Takip Et FenomenMaster Yaş: 38 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 616 cevap paylaştı. Bu: 🥳Sürekli kutlama modundayım. :D 1 1 Yorumla Saten_Prenses +1 yıl Adminime yakışırr 😇 Yorumla
Gɴᴏꜱꜱɪᴇɴɴᴇꜱ Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl 😒 Bu olurdum. Çünkü hiçbir şeye tahammülüm yok. 2 0 Yorumla
Lemean Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl 🥹 Bu…Duygusallığımda tam veblik… Gülümsemeyi de bırakmam☺️ 1 0 Yorumla
mint__yesili Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl 😅Bu olurdu kararsız çekingen birşeyleri sürekli idare etmeye çalışan biriyim 1 0 Yorumla
bitterçikulata Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 46% +1 yıl Beni tanımlayan emoji: 🥳🥳🥳 Parti mod, kutlama 1 0 Yorumla
Grininellitonu35 Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Temiz kalpli ve dürüst olduğum için 😇 1 2 Yorumla Saten_Prenses +1 yıl Maşallah :D Yorumla Grininellitonu35 +1 yıl Teşekkürler 😃 Yorumla
Furious-A Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Bu olurdum kesinlikle😐Hayata bakıs açım böyle 1 0 Yorumla
-ᴡiɴᴄʜᴇsᴛᴇʀ Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl 😏🙂 bunlar insanı sinir eden emojiler seviyorum 1 0 Yorumla
porifldekibendeğilim Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl 😐😶 olurdu insanlara anlam vermekte zorlanıyorum 1 0 Yorumla
KızlarSoğuyor Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Her cümlemin sonunda kullandığım emoji :( 1 0 Yorumla
Kuşadali88 Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl 😈 nedeni yok seviyorum bunu kullanmayı :) 1 0 Yorumla
JuliusCaesar063 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 499 cevap paylaştı. ☺️☺️☺️☺️☺️ bu olurdum heralde 1 0 Yorumla
niyeburdayimkiben Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl 👸 Bu olurdum net 1 9 Yorumla Saten_Prenses +1 yıl Piremsesss Yorumla TaksKaks +1 yıl Kraliçe 👸 Yorumla niyeburdayimkiben +1 yıl Prens olayim en iyisi Yorumla TaksKaks +1 yıl Hizmetkarın da olsun mu Yorumla niyeburdayimkiben +1 yıl Olsun sen ol o da Yorumla TaksKaks +1 yıl Gerçekten mi Yorumla niyeburdayimkiben +1 yıl Hihi Yorumla TaksKaks +1 yıl Bana yazar mısın Yorumla TaksKaks +1 yıl Lütfen Yorumla
öyleiste7 Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl 💅 Aşko kuşko olduğum için olabileerr 1 1 Yorumla Saten_Prenses +1 yıl Ojen çok güzel canım :D Yorumla
Nüklofizo Takip Et Master Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 404 cevap paylaştı. .😎. 1 1 Yorumla Saten_Prenses +1 yıl Cool 😎 Yorumla
Olgunateş Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 434 cevap paylaştı. 🤔... 1 2 Yorumla Saten_Prenses +1 yıl Ne düşünüyorsun öyle :) Yorumla Olgunateş +1 yıl Olmamışları, olmayacakları Yorumla
Kafkas001 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl 🖤 kalbim kararmış 1 2 Yorumla Saten_Prenses +1 yıl Deme yav :/ Yorumla Kafkas001 +1 yıl Maalesef Yorumla
simA908 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 92% +1 yıl 🤔çok düşünüyorum 1 2 Yorumla Saten_Prenses +1 yıl Ah be, ne düşünüyorsun o kadar? Yorumla simA908 +1 yıl Her şeyi.. Yorumla
SucukluPatates Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl 🤓 bu 😁🙈 1 2 Yorumla Saten_Prenses +1 yıl Ahaha çok sevimli :D Yorumla SucukluPatates +1 yıl aynen öyle prenses hanım 🤓 Yorumla
AltınYaprakS Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 766 cevap paylaştı. Pokerface. 1 1 Yorumla Saten_Prenses +1 yıl Wooww 😎 Yorumla
striger Takip Et Guru Yaş: 42 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 610 cevap paylaştı. ;p bu herhalde 1 0 Yorumla
Eziremsem Takip Et Master Yaş: 57 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 2,3b cevap paylaştı. Gülen yüz gülmek güzel 1 0 Yorumla
Beşiktaşşşşşşşşş Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl ☹️☹️☹️☹️☹️☹️ 1 1 Yorumla TaksKaks +1 yıl Kartaliçe 🦅🦅🦅 Yorumla
Mario45 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 95% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,4b cevap paylaştı. 👑 budur 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Sonsuzluk emojisi çünkü sonsuzluğu seviyorum ve kendimi
"🥲" bu olurdum, kötü olduğum hâlde iyi görünmeye çalışıyorum her zaman.
Ah :(
🥲🤍
Kactir yazip duruyorum web verisiyonuna emoji esterik :D
🙄 bu olmam onun disinda ne kaldiysa alirim :D
❤️🔥hem ateşli, hem aşk dolu, hem kırmızı renk kadar tehlikeli; tutkulu, bir o kadar da iradeli… yani ben.
Bu: 🥳
Sürekli kutlama modundayım. :D
Adminime yakışırr 😇
😒 Bu olurdum. Çünkü hiçbir şeye tahammülüm yok.
🥹 Bu…Duygusallığımda tam veblik… Gülümsemeyi de bırakmam☺️
😅Bu olurdu kararsız çekingen birşeyleri sürekli idare etmeye çalışan biriyim
Beni tanımlayan emoji: 🥳🥳🥳
Parti mod, kutlama
🤨 ve 😑 her şeyin altında bir şey arıyorum sürekli
Temiz kalpli ve dürüst olduğum için 😇
Maşallah :D
Teşekkürler 😃
🤔 ve 🤨 bayiliyorum ya
Bu olurdum kesinlikle😐
Hayata bakıs açım böyle
Kesin gülen surat olurdum 😂
😏🙂 bunlar insanı sinir eden emojiler seviyorum
😐😶 olurdu insanlara anlam vermekte zorlanıyorum
Her cümlemin sonunda kullandığım emoji :(
😈 nedeni yok seviyorum bunu kullanmayı :)
☺️☺️☺️☺️☺️ bu olurdum heralde
👸 Bu olurdum net
Piremsesss
Kraliçe 👸
Prens olayim en iyisi
Hizmetkarın da olsun mu
Olsun sen ol o da
Gerçekten mi
Hihi
Bana yazar mısın
Lütfen
💅 Aşko kuşko olduğum için olabileerr