Hiç tinder hesabı kullanmadim, kullanmayı düşünmüyorum ama merak ettim açıkçası?
Tinder kullananlar kimler? Kullananlar hakkında ne düşünürsünüz?
Tinder kullananlar kimler? Kullananlar hakkında ne düşünürsünüz?
Hiç kullanmadım ama sanal ortamdan kulaktan duyma bilgilerle şöyle tahmin ediyorum kendine en uygun olan kişiyle karşılaşma sağlayıp görüşüyorsun herhalde ama daha çok f*ck buddy ilişkisi kuruluyor ciddi ilişki arayan adam ya da kadının yeri değil oralar
Erkekler saklabanlik yapiyor kizlarda etkilenirse takiliyorlar
Bu uygulamayı kullanıyorum, kullanma sebebim de kendime uygun kişiyi daha rahat bulmak.
ONS, FB gibi konular için kullanan varsa, embesil bir kitledir.
Dikkat çeken tek yanı, tanışmak için imkan oluşturması, buna cinselliği ekleyen olmamalı...
Tek gecelik ilişki sitesidir. Ülkede yanlış kullanılıyor ama olsun.
Cevap
31Cevap
tanışmak için
daha çok günlük ilişkiler ya da geçici sevgililer bulmak için kullanılan bir arkadaşlık uygulaması.
Türkiyede ne yazıkki profilde ciddi düşünmeyen gelmesin filan gibi saçma sapan şeyler yazıyor.
oysa kullanım amacı tamamen flörtleşmek ya da seks dir.
orada burada bulamayanların direkt uygulama ıle bulma sanslarını artırmak ısteyeceklerı bır platform .
https://www.youtube.com/embed/LoWc4UOTaAEBen kullandım. 2 tane es kort buldum. Amacı cinsellik. Flört kız arkadaş erkek arkadaş bulmak için işte biliyorsundur. Ama ben şansa mıdır nedir hiç normal bulmadım. 2 tane hayat kadını buldum sadece her neyse bildiğin halde soruyon ya sende kâmil
Yurtdışında tanışma, randevu uygulaması. Ama trde ‘amacı doğrultusunda kullanıyorum’ açıklaması ekleyen cinsel amaçlı kullananların uygulaması.
Arkadaşlarım kızlarla sohbet etmek ya da tabiri caiz se kız düşürmek için kullanıyor merak edip denedim ama işleyişini çözemedim mesaj atma olayı da olmadı haliyle 😅
Hiç kullanmadım ama fuyduğuma göre, nisa taifesi ile, er kısmısı arasında yalnız kalanların, anlaşıp bulluştuğu bir şey, sanırım çöp çatan Melahatın gaytı meşru, elktronik versiyonu🙂
Arkadaşlar kullanıyor. Flört etmek, manita bulmak veya takılmalık birilerini bulmak için milletin kullandığı bi sosyal medya. Kullanan kişinin amacına göre şekilleniyor.
Seks partneri bulunan bir platform bana göre ve kullanmayı asla düşünmüyorum.. Keyifli geceler..
paralı erkek kovalayn kızların
ve günübirlik cinsellik takılmak için kız arayan erkeklerin olduğu bir saçma site
amaç yakınında tanımadıgın insanlarla tanışmak vakit geçirmek vb. ama burayıda oldugu gibi ergenler ele geçirmiş trol amaçlı kullanıyor
Bende kullanmıyorum ama gördüğüm kadarı ile erkekler seks partneri bulabilmek amacı ile kullanıyorlar :)
Bende kullanmadım ilk defa yükledim çok duyuyordum ama çok müstehcen bir yer gibi geldi 😂
Öğrenirsen cevabını bana da söyle, ben de merak ediyorum 😂
ben anlamadım o siteyi gercek mi sahte mi partner arama yerimi
Boş bı uygulama zaman kaybı daha farklı uygulamalar var gay uygulamaları gibi ama hetero
hiç bir bilgim yok maalesef
Bende girmiyor sanırım hata var
Flört uygulaması diyelim
Hiçbir bilgim yok.
Senlik bir yer değil orası
Seks uygulaması uzK dur.
hiç kullanmadımm
Arkadaş bulma sitesi, daha çok partner
Hiç kullanmadım hiç te merak etmedim
Seks partneri bulmak
Bilmiyprummm insanlar tanışıp buluşuyor
Kullandım