İnternet & Teknoloji Sizce bir telefona 23 bin verilir mi? fb19921 Takip Et Xper 1 Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Siz olsanız verir misiniz Güncellemeler+1 yıl Arkadaş almış ben olsam vermem okadar para Güncellemeler+1 yıl İphone13 Sizce bir telefona 23 bin verilir mi? Cevapla Telefon Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,5b cevap paylaştı. Parası olan verir 0 0 Yorumla
Düşünürbiri Takip Et Master Yaş: 27 , eic 70% +1 yıl Ben o kadar para vermem gereksiz buluyorum. Sonra demezler mi efenm, ayranı yok içmeye faytonla gider lavaboya. 0 0 Yorumla
sananekardeş1 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Onunla metroya binmeyeceksem, otobüse binmeyeceksem dolmuşa binmeyeceksem, kısacası zenginsem, evet veririm. 0 0 Yorumla
zalimsinhayat91 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl çok pahalı alamam gücüm yetmez zaten almak da istemem 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl sevgilimin beğendiği telefona 30bin vermiştim. Bence verilmez ama bebeğim mutlu oldu 0 0 Yorumla
AssErtugrul Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl zannetmiyorum.. çok daha faydalı yatırım fikirleri varken.. 0 0 Yorumla
Casanova1donsuz Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl hayr bnde vermem değil 23 13 bin bile vermem 0 0 Yorumla
aJax___ Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Verilmez de vermek zorunda bırakılıyor insanlar 0 0 Yorumla
Çocuk_Adamm Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Vermem giderim arabaya harcarım o parayı 0 0 Yorumla
u KasiKesh Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 921 cevap paylaştı. Paramın kıymetini bilmem anca öyle 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Parası olan verir
Ben o kadar para vermem gereksiz buluyorum. Sonra demezler mi efenm, ayranı yok içmeye faytonla gider lavaboya.
Onunla metroya binmeyeceksem, otobüse binmeyeceksem dolmuşa binmeyeceksem, kısacası zenginsem, evet veririm.
çok pahalı alamam gücüm yetmez zaten almak da istemem
sevgilimin beğendiği telefona 30bin vermiştim. Bence verilmez ama bebeğim mutlu oldu
zannetmiyorum.. çok daha faydalı yatırım fikirleri varken..
O kadar kaybetmedim aklı
Verilmez de hangi telefon
Verilir, zira liranın bir değeri yok
hayr bnde vermem değil 23 13 bin bile vermem
Verilmez de vermek zorunda bırakılıyor insanlar
Vermem giderim arabaya harcarım o parayı
Paramın kıymetini bilmem anca öyle
Ben verdim
vermem. çok para
verilemz
Para varsa neden olmasın
ben vermem ama veren vardır