İnstagramda 100k abonesi oldu, fesat biri değilim, Allah korkusu var bende insanların arkasından konuşmamaya özen gösteririm, neden böyle yaptı anlamadım
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBenim bi arkadaş var oda ünlü oldu 850 k takipçisi var. Çekiliş yaparken takip ettiklerini takipten çıkıyodu çekiliş bitince tekrar takip ediyodu, eski iş yerinden herkesi takipten çıkmıştı tek ben vardım senin yerin ayrı diyodu. En son ki çekilişten sonra beni de geri takip etmedi😀 peki bu benim s.. kiimde mi? Değil tabi ki beni takip etse ne olur etmese ne olur 😂😂
09 Yorumla- +1 yıl
arkadaşın kim ki
- +1 yıl
Niye ki? 😀
- +1 yıl
merak ettm tanıyo muyum diye
- +1 yıl
Alişen olucak 😀
- +1 yıl
tanımıyomuşum şsöxksöchsmdh
- +1 yıl
siliyim mi yorumunu gören olmasın
- +1 yıl
Yoo görseler ne olcak sıkıntı yok :D videolarına illa ki denk gelmissindir ya babası dövüp duruyo ya trollüyo babasını :D
- +1 yıl
hazar var bi tane onyn gibi galiba onun yan çar kwmpşhdğş
- +1 yıl
Hazar benim dediğimin yan çarı işte 😂😂
En İyi Cevaplar
Bakın değerli dostlar psikoloji üzerine yıllardır çalışmalar yürütuyorum yeri geldi kuala Lumpur da oldum yeri geldi bogotada oldum bakın dostlar sosyal medya ruhen insanın psikolojisini bozuyor son yıllarda dunyada tüketim toplumu hakim tüketimin sosyolojik analysis üzerine de çalışmalar yürüttüm kısacası sosyal medya kullanmayın ruhsal olarak kendinizi iyi hissedin, tabiki sevgiliniz olsun seks yapın ama sosyal medya mükemmellik aşılıyor kisacasi Tolga abiyi ve siteyi çok seviyorum kendinize iyi bakın bol miktarda şans dinliyorum Allah sizinle olsun.
00 Yorumla
- İnternet & Teknoloji konusunda 686 cevap paylaştı.
+1 yılYaptığı terbiyesizlik olmuş ben 100bin de olsam engellemem Dm ye gelen mesajlara cevap veririm bu ego nereden geliyor anlamıyorum ne değişti takipçi yükseltince sende ona aynısını yap ne üzerine fenomen oldu bu kız.
00 Yorumla
Sağlam Fake heee bak bu
11 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
76
Cevap
91Cevap
+1 yılTiktok ve instagramın algoritması apayrı ama yine aynı mantığa geliyor yani itopik ve aynı içerikleri aktif olarak yapmaya devam edersen yavaş yavaş büyürsün millet zaten kafa dağıtmak için giriyor, bir mantığı olmuyor, Yani kuzenin büyük ihtimal çok işsiz.
Ve o kitleyi yönlendirmek önemli, abone diyorsun şu an 2022 youtubesinde 100 k gibi büyük bir rakama ulaşmak için ya bir yerlere reklam veriyor ve konseptinin trend ya da bir firmaya vb. bağlı olması lazım. ya da youtube twith nonolive vb. üstünde çalışan yayıncılardan prim alıyor olman lazım.
Belirtmek istedim sadece :D Bu zaman kadar youtube ve twitch üzerinden beraber çalıştığım şahıslar vardı Ve özellikle twitch ve youtube üstünden ün almak şu dönemde çok zor iş. Spesifik bir konsept reklamsızda asla tutmaz. Onunda iyi olması lazım :D
00 Yorumla
+1 yılbu sözüm size ait deyildir ama eyer benim 100k abunem olsa ve kuzenim gereksiz konuşan birisi olsa işte o zaman ben profesyonel davranırım yani o kuzenimin gelipte abunelerim karşısında benim para kazanmamı ve ya kazanma çabamı alt üst etmesine izin vermem sonuçta bu şahsi deyil yani niyetim belli ama tabi paramında bir kısmını onunla harcarım ama iş iştir
sizin ve kuzeninizin niyetini tam olarak bilemediyim için net bir şey söyliyemem
020 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Azerbaycanda abune mi deniyor takipçilere
- +1 yıl
Paragrafta azeri türkçesi gördün mü? Aboneye takılmışsın. Arkadaş bizim türkçemizle yazmaya çalışmış, birtakım hatalar yapmış. Ronaldo’nun portekizce konuşmaya çalışan çocuğa gülen gazetecilere verdiği ayar aklıma geldi.
- +1 yıl
@ahmetsuna07
işte zaten mesele de o... azeri türkçesi yok ama abune var, ayrıca benim takıldığım abone değil abune idi :)
bu arada ne bunu yazan arkadaş bir çocuk, ne ben gazeteciyim... senin de ronaldo olmadığını hatırlatmama gerek yok sanırım - +1 yıl
@cabukisimler ben sana sağlıklı düşenemediyini kanıtlaya bilirim
kanıt - eyer sen sağlıklı bir birisi olsaydın şöyle düşünürdün karşımdakı insan kardeş dediyimiz ülkeden ama kardeş lafının hakkını veremiyorum hatta bunun altında kalıyorum yani sözlerinizin hakkını vermek yerine bide savunmaya geçiyorsun ve azerice evet abone var işte buraya yazıyorum "abunə" takip sözü ise aslında bizim türkçede yok takip yerine izlemek vardır yani izle
abone [abunə]
takip [izlə] aslında çoğu zaman takib diyə talassuz ederiz ama neyse sana tavsiyem hırs yapmak yerine daha mantıklı düşünerek davran - +1 yıl
ben ne yazmışım?
"Azerbaycanda abune mi deniyor takipçilere" diye soru sormuşum değil mi? soru sormak mı sağlıklı düşünmemek oluyor?
yaptığım şey sadece soru sormak iken hesapta seni savunmak için bana yüklenmeye çalışan üyeye verdiğim cevap var bir de ama o da sana yönelik değil...
sen neden böyle satırlarca yazma gereğini duydun anlamadım. mesela "karşımdakı insan kardeş dediyimiz ülkeden ama kardeş lafının hakkını veremiyorum" diye düşünecekmişim size göre sağlıklı düşüneymişim. Pardon da kardeşin hakkını vermek nasıl oluyor? ne yapmamız lazım kardeşliğin hakkını vermek için? Burada değil kardeş bir komşu ülkeden olmayı aynı ülke vatandaşları hatta aynı şehirde aynı mahallede oturanlar bile birbirine takılabilir eleştirebilir... bu kadar alıngan ve kırılgan olmayı bırak bence - +1 yıl
@cabukisimler o üyenin yaptığı tek bir şey var o da mantıklı konuşması ve ufacık şeylere takılacak kadar sizi sinirlendiren her hangi bir davranışmı sergiledim yoksa?
- +1 yıl
Okuduğunu anlamayıp, saçma sapan argümanlarla önüme gelip, laf soktuğunu mu? Sanıyorsun.
- +1 yıl
sinirlenmek :) sinirlendiğimi kim söyledi? siz takıntılı bir misiniz anlamadım... ben size bir soru sordum "abune mi deniyor" dedim; bunda bir şey yok herhalde değil mi? diğer arkadaş da bana bence saçma sapan şekilde yüklendi, çocukla alay eden gazeteci benzetmesi filan yaptı ben de cevabını verdim. Bu kadarcık şey için sinirlenecek olsam ohooo
- +1 yıl
@ahmetsuna07
sen çoktan devreden çıktın... seni muhatap alacak değilim... sen git başka yerlerde duyar kasıp şov yap. boyundan büyük kayaya çarptın. en yakın kumluk alana hadi bakayım hadi - +1 yıl
@cabukisimler o zaman şöyle yapıyoruz eyer türkçede her hangi bir sözün azericede nasıl okunduğunu ve ya nasıl yazıldığını bilmek istersen bana bildir o zaman geri dönüş yaparım bu seni tatmin edermi?
- +1 yıl
yok böyle bir merakım da yok, böyle bir şeye vaktim de... sadece türkçe hatalarına cevap olarak "azeriyim" cevabını verdiğinde "abune" kelimesini çok da kafamda oturtamamıştım sordum... ve bitti orada kaldı
- +1 yıl
@cabukisimler tamamdır o zaman
- +1 yıl
Varoş gülü, kamyon arkası sözlerini böyle heryerde kullanma! Büyüsü bozulur, ortamlarda kullanırsın. Belki o cahilliğini bir nebze gölgeleyebilir.
- +1 yıl
@ahmetsuna07
sıkma o kadar canını... kişisel de alma... herkesin başına gelir boş ver - +1 yıl
Ben ne diyorum bu ne diyo imla kurallarına uymam sende kafa yaptı herhalde birde böyle senin varoşça dilini kullanayım ne yaşıyon bacım sen
- +1 yıl
@ahmetsuna07
tamam canım tamam... her şey yoluna girecek - +1 yıl
...<<seversin üç noktayı, iyi günler... d‘’...’’b
+1 yılKsde fenomen olduktan sonra ben de tüm akrabalarını takipten çıkarttım mesela shsjd
Şaka bir yana böyle yapmasındaki asıl sebebi bilmediğimiz için şu an saçma duruyor muhabbetin yoksa zaten boş ver geç16 Yorumla- +1 yıl
Neler neler olmuyor ki😎
- +1 yıl
Kimseye bir şeyi kanıtlamama gerek yok 😌
- +1 yıl
Övünücem
aile büyükleri , hala, teyze, amca, dayı, duyar , diye korkmuştur senin takipçilerindende bulabilirler yorum yapmandan vs dedikodu sevmesen bile çevrende dedikodu edecek akrabaların ona senin hesabından , onun hesabına ulaşacaktır
00 Yorumla
+1 yılAman insanlar böyle benim de eski komşum tasarımcı oldu ünlülerle takipleşiyor havalara girdi ekledim geri takip yapmadı 😏kaç yıllık komşu kızımızdi havalara girdi
10 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 520 cevap paylaştı.
+1 yılHayır silmem. Nereden geldiklerini unutan çok kişi var. Mesela benim abimin de 110k takipçisi var ve o engellemek yerine arada destek verir. Olması gereken budur! 🤗
10 Yorumla
+1 yılSaçmasapan insanlar ya gülüyorum acıyorum bu tarz insanlara birde ezikikliklerini sosyal medyada üstünü kapatmaya çalışan modelleri var bunların😄
00 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılHerkesten uzaklaşmak istediğim için param olsa herkesi sileceğim. Para lazım, bol bol para lazım bana. O gün gelir mi ki yakın zamanda? 🥲 İnşallah gelir de o günleri görebilirim.
00 Yorumla
+1 yılEgosuna yenik düşmüştür. Kim olsa aynısını yapar diye düşünüyorum. Tabi herkes yapmaz o ayrı, sadece bünyesi popülerliğie müsait olmayanlar için geçerli
00 YorumlaBoşverin. Onlar çok takipci az takip eden şeklinde yapıyorlarki herkesi takip etmiyoruz diye gösteri işte. Kafaya takılacak bir mesele değil.
10 YorumlaEğer hiç etkileşime girmiyorsanız bu onun performans parametrelerini düşürür. Bu yüzden kaldırmış olabilir.
10 Yorumla
+1 yılVallahi hiç de silmem umurumda değil fenomenlik falan hatta burada iki defa fenomen oldum hesabı iptal ettim bunlar boş işler
10 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 434 cevap paylaştı. Umarım içerik üretiyordur. Binlerce takipçi kasan niteliksiz insanları gördükçe istifra edesim geliyor
00 Yorumlaİyi yapmış çevre bu tür durumlarda engellenmeli, her türlü algıya açık hale gelir. Tanınmayan çevrede algı zor olur.
00 Yorumla
+1 yıl100k abonesi olduğu için mi engelledi gerçekten, yoksa aranızda bu sonucu da doğurabilecek bir şey var mıydı
00 YorumlaKanka akrabalarını engellemek için ihtiyacın olan tek şey sosyal medyanın olması geç bile kalmış
00 Yorumla
+1 yılBelki başka bir nedeni vardır. Bilemeyiz. Benim de youtube kanalım var. Ama kötülük yapmayan kimseyi engellemem.
00 YorumlaDemek ki sevmiyor seniz sevse neden engellesin illaki onu hoşnut etmeyecek bi seyler yapmissin ya da onun için yetersiz bulmustur seni.
00 Yorumla
+1 yılSenden üstünüm artık sana ihtiyacım yok mesajı vermiş sana
01 Yorumla
Soran+1 yılYazık
Dünya hali ne de olsa..
Yarın sağlık vs düşünce oradaki 100k abonesi başucunda olur.10 Yorumla
+1 yılSosyal medyadaki en tehlikeli şey çekirdek aile sonra akrabalar 🤣 kardeşimi eklemem kuzen neymiş 😁
10 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 1,5b cevap paylaştı.
u +1 yılSilerimmm, acımam :D hsjsj aaa fenomenliğe KS de dahil mi? Herkesi siliyorum yetti gayrı
10 Yorumla İnternet & Teknoloji konusunda 1,2b cevap paylaştı. Cevabı sorduğun sorunun içinde vermişsin zaten.
"Allah korkusu var bende"10 YorumlaÜzerimden prim yapacak olan kuzenimi engellerim bende
00 Yorumlaben hiçbir akrabayı ne eklerim ne takip ederim bu ve bunun gibi sebepten
02 Yorumla- +1 yıl
Yarın bir gün fenomen olurum düşüncesiyle mi
- +1 yıl
@enthusiasticpq biz zaten tanınan birisiyiz reklama ihtiyacım yok işi düşenlere hiç gerek yok
+1 yılSilmem. Yola çıktıklarını yolda bulduklarına tercih edersen her ikisinden de olursun.
00 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 552 cevap paylaştı.
+1 yılHayır silmem. Boş ver onu seni silen sen de onu silersin
00 Yorumla
+1 yılİnsanları çok önemsememek lazım kimseden kimseye fayda yok bu hayatta sen de umursamayacaksın
10 Yorumla
+1 yıl- Evet herkesi silerim kim var kim yok 🫣
00 YorumlaFenomen olunca kendilerini bir şey zannediyorlar ama senden benden bir farkları yok
00 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 633 cevap paylaştı.
+1 yılFenomen olmanın rajonu o galiba, çoğu öyle yapıyor. Ben yapmam.
00 Yorumla
+1 yılİfşa olmamak için akrabalarını engellemiş olabilir.
00 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 443 cevap paylaştı.
+1 yılTakipten de çıkarmamış direkt engellemiş. Saçmalık yani ayrıca komik de yaptığı şey.
00 Yorumla boş ver gitsin hastalandığında işi düşer sana
00 Yorumla
+1 yılÇok mesaj gekiyodur yetişemiyodur sende arada kaynamışsındır😄
00 Yorumla
+1 yılKarakter meselesi öte yandan 100k takipçi bir başarı değil pek.
00 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 435 cevap paylaştı. Genelde öyle olur tüm akrabaları, dıdısının dıdısını engellerler ki köstek olmasın kendi aklınca.
00 YorumlaHiç böyle bir takıntım olmadı. Baktım, 57 takipçim var, o da bana yeter.😂
03 Yorumla- +1 yıl
57 k baya iyi ama
- +1 yıl
olur mu insanlarin gozunda daha degerli daha iyi daha zengin bir insan olursun bu cok onemli aaa 🤣🤣👻
Başka bir Sebep vardır altında kimse Instagram ünlüsü oldu diye kuzenini engellemez
00 Yorumla
+1 yılArtık fesatlık gizli üyelik üzerinden yapılıyor
00 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 831 cevap paylaştı.
+1 yılAilesinin gelipte bişey yazmasını istemedi demekki. Tek tek herkese demektense engellemek daha kolay
02 Yorumla- +1 yıl
@flrttaxx buna üzülecek ne var.
+1 yıl100k abone 5 bin tl falan neyini büyütüyorsun :D
04 Yorumla- +1 yıl
Bir Asgarî Ücret Nerdeyse
- +1 yıl
@Zeynepandcookie Senin dünyadan haberin yok hep fakir düşünmekten bunlar 100k takipçili aktif bir kadın hesabı butik reklamlarından 2 bin alıyor zaten haftada 4 reklam alsan 8 bin tl eder vergisini vs çık oturduğun yerden alırsın asgari ücret para mı?
- +1 yıl
Hayır değil Ama Benim Maaşıma Hala Yetişemiyor😅
- +1 yıl
@Zeynepandcookie Ben burada gelir söyledim 2 kere o kadar kazansan burada ne işin var diyorlar hep küçük düşünmekten bazıları fazla kazananları faklı bir dünyada yaşıyor sanıyor heralde :D
+1 yılPara ve şöhret insanı değiştirir derler ama insan değişmez sadece saklanan şeyi günyüzüne çıkarır.
00 Yorumla
+1 yılZirvede yalnızım triplerine mi girmiş tabiki de engelllemem hiç kimseyi
00 Yorumla
+1 yılBelki senin hakkında biri bişey demiştir bunu neden fenomen olmasına bağladın ki
00 Yorumla
+1 yılBelki içeriklerini yakınlarının görmesini istememiştir.
00 Yorumla
+1 yılHayat kalitemi yükselttikten sonra eşi dostu sileceksem parayı kiminle yiyeceğim?
00 YorumlaKullanıcı adını söyle de onu takip edip seni engelleyelim 😂
00 Yorumla
+1 yılboş ver çokta önemli biri degilmis bir insan zaten böyle durumlardada degismiyorsa gerçek doğru kisidir
00 Yorumlabende sıfır takipci var, ama öncedende engellilerdi zati :p
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıltakipçileri akrabalarını stalklasınlar istemiyor belki
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBende ayda 40-50 bin kazansam babamı bile tanımam 🤣
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen 100 takipçim bile olmadığı halde çoğu akrabamı engelledim 😂
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKarakter meselesi hiç kendinize mal etmeyin bazı insanların ruhunda kaypaklık var
00 YorumlaAdamın biri video çekmişti çok kişi görmüş tür parayı bulayımda banada parayı buldu havalanmış desinler diyordu yeterki parayı bulayım diyordu oda parayı buldu galiba 😀😀
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNoluyo olunca okadar kisiyi ne ara bulmus sacma seylerr
00 Yorumla
+1 yılEngelleme sebebi akraba olmandır rahat hareket edebilmek için engellemiştir aileler falan gorür diye
10 Yorumla
+1 yılparayı bulunca babamı bile tanımam uleyyyynnn hahahaha
10 YorumlaSebepsiz davranış yoktur,
Ve bunu açıklığa kavuşturabilirsin eğer o senin için değerli biri ise)10 YorumlaBenii sevenleri yanımda olanlari da fenomen yaparimm ama baba tarafı ailemi jsbjs salamam
00 Yorumla- Devamını Gör (107)
Devamını Gör(152)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > İnternet & Teknoloji > Sorular > Kuzenim 100k abonesi olunca beni engelledi. Fenomen olsanız herkesi siler misiniz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler