Merhaba, telefonum 3330mAh ve telefonum 0dan 100e 6 saatte oluyor. Ayriyetten Çok kunlanmazsak 5, buçuk saat dayanıyor ama aktif kunlanmada 4 saat maksimum gidiyor sizce formatlasam duzelirmi veya başka birşeymi yapmam lazım telefon inceleme videolarında asla bu değer onlarda yok bende var.
Güncellemeler
+1 yıl
Telefonum Android 9 ve 6.7inç çentiksiz full ekran
tamam işte o şarj soketini yapamamış internetten araştır veya git tamircileri dolaş sağlam düzgün birini bul ona yaptır niye böyle eziyet çekiyorsun sen ya
İlk aldığımda böyle değildi, zaten ben onun şarj soketi bozuldu tamire verdim sonra elleyemedim daha ailem aldı ve alalı 3 ay falan oluyor ve aşırı can sıkıyor 5saatte tam şarj ne ya. Bilmiyorum sokettenmi şarj cihazındanmi bataryadan bı fikrim yok
Şarj soketinden kaynaklanıyor olabilir tamir eden yere götür bir baksınlar tekrar olmadı önce şarj adaptörünü değiştir baktın hala aynı bataryayı değiştirt
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Ya şarj aletinde sorun var ya da telefonun şarj şoketi sıkıntılı
Telefonumun birkere şarj soketi değişti ve ondan sonra yavaşladı zaten ama yavaslarkende 4saate full oluyordu şimdi 5 ve 6 saat arası.
tamam işte o şarj soketini yapamamış internetten araştır veya git tamircileri dolaş sağlam düzgün birini bul ona yaptır niye böyle eziyet çekiyorsun sen ya
sen bildigin millatdan önceki telefonu felan kullanıyorsun telefonun markası nedir
Millattan önce değil, Markası Çok Yaygın Değil Zaten Marka Elephone PX
sen bunu cok aradınmı kurban olayım bune
Yok çok aramadım ben almadım zaten yurtdışından kuzenim hediye getirdi.
kuzene fırlatsaydın bunu iphone getiremedi yanı :D
Ne bilim hiç sormadım ama telefonu takasla başka alasım varda telefon kozmetik olarak arka camı hiç iyi değil.
letgo dan sat
Formatla düzelmez, batarya değişimiyle orjinalini bulamayacağın için bulduğun ancak birkaç ay idare eder, sonra aynı olur, yenisini al bence
Yeni almam çok zor şuanki ekonomide acaba 3330mAh batarya değişimi ne kadardır?
200-300 civarıdır tahminimce, parlaklık titreşim vs gibi özellikleri kapatıp tüketimi azaltarak standby süresini biraz uzatabilirsiniz
benim telefon sarj 15'ten 100'e 6 dakika gibi surede sarj oluyor 😏
Seni telefonu sorduğumu düşünmüyorum
sormanida beklemiyorum zaten kendim yazdim soruna karsilik 😏
tamam.
Yeni mi aldın telefonunu?
2020nin ortası gibi
İlk aldığında da böyle miydi yoksa yeni yeni mi böyle olmaya başladı
İlk aldığımda böyle değildi, zaten ben onun şarj soketi bozuldu tamire verdim sonra elleyemedim daha ailem aldı ve alalı 3 ay falan oluyor ve aşırı can sıkıyor 5saatte tam şarj ne ya. Bilmiyorum sokettenmi şarj cihazındanmi bataryadan bı fikrim yok
Şarj soketinden kaynaklanıyor olabilir tamir eden yere götür bir baksınlar tekrar olmadı önce şarj adaptörünü değiştir baktın hala aynı bataryayı değiştirt
yeni telefon vakti gelmiş
Alalı Okadar olmadı.
Prize giren başlığı değiştir..
Samsung
Samsung değil.
Düzelmez
Peki Napmam lazım fikrin var mı ya? Şarj adaptörü falanmi değiştirim bilemiyorum.
Çok anlamam ama bataryası bozulmuş olabilir
Batarya değiştir
Tahmini Fiyat Ne Kadar Acaba Bı Bilgin var mı 3300mAh'ın?
Değiştir şarj aletini
modelide yazsaydin
Elephone PX Çok yaygın değil.
bataryasina gore okadar uzun surmeemsi lazim sarj aletinde soeun olabilir