Merhaba Arkadaşlar,
Arkadaşlar Seçeneklerden Hangisini Önerirsiniz Neden?
Ben Şu Anda TTNET Kullanıcısıyım Yakında Taahhüt Bitiyor Hangisine Neden Seçmeliyim Yardımcı Olur Musunuz?
Türk Telekom
KabloNet
SüperOnline
TürkNet
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
SüperOnline
Vdsl kullaniyorsan poyraz wifi var googleden arastir hem uygun hemde iyi ben 1 aydir kullaniyom sikinti yok
aslında kablonet kullanıyorum 50mb 90 tl sözleşme yenileyecekken aynı fiyattan verirse alırım yoksa türknet sabit fiyat 100 mb 130 tl istiyor
Önce taahhütsüz olanları dene derim. Beğenmezsen zaten değiştirebilirsin
Benim taahhütüm 2 gün sonra bitecek. Abonelik yenileme fiyatları çok yüksek. Şöyle bir çözüm yolu buldum. İnterneti kapattırıp babamın üzerine yeni bir abonelik başlatacağım. Daha uygun oluyor bu sayede
Aynen Öyle Bende Kardeşimin Üzerine Yapmayı Düşünüyorum Aynı Paketi Bana 175 TL Veriyor Atıyorum Yeni Aboneliğe 150 TL Veriyor Çok Saçma Ya
Gerçekten öyle. Birkaç gündür araştırıyorum TT den daha hesaplısı yok
Digiturk ASLA KULLANMAYIN, KOTU KALITE DUSUK HIZ
Bu ekonomik şartlarda tahahutlu kullanmak en mantıklısı, en iyisi Türk Telekom tahahutlu. Tahahutsuz alırsan faturan her ay artar , tahahutlu de sabit kalir
Türknet kullanıyorum şu an memnunum. Taahütsüz zaten problem olursa bay bay
Benim tavsiyem Türknet tabi suanda ne kullaniyorsun bilmiyorum soru uzerinden baya zaman geçmiste ama tavsiyem Türknet
Netspeed kullanıyorum ve çok memnunum.
Alt Yapı Vs Sorgulaması Yapabilir Miyim Onda
Alt yapı sorgulaması zaten TTK üzerinden yapılıyor. TTK yapmış olsanız da aynı değer çıkar. İsterseniz size forum donanım haber sitesinin ISS web sayfasını link olarak koyayım. Herkes bu dönemde en ucuza en kaliteli interneti almaya çalışıyor. Yüzbinlerce yorum var. Her ISS hakkında.
Gönderir Misin Sana Zahmet
Unutmadan Türk net kazık gibi zam yaptı art arda. Kaçan kaçıyor.
Konya'da da gibirnet var, çok olumlu görüşler okumuştum.
Linki gönderiyorum.
mobile.donanimhaber.com/internet-servis-saglayicilar--f242
Çok Teşekkür Ederim
Netspeed tercih ederseniz, referans kodu verebilirim. Hem size hem bana 5 lira indirim geliyor.
Estağfurullah, kafanıza takılan sorular olursa buraya yazın. Cevap veririm. Hoşça kalın.
Dediğiniz Gibi NetSpeed Sitesine Baktım Tamam Da Bazı ŞEyleride Güzel Hoşuma Gitti UltraFiber 200 Lük Paketi 200 TL Veriyor Acaba alabilir Miyim Ki Onu
Altyapınız desteklediği müddetçe ve port da müsait ise elbette. Altyapınız neyi destekliyor?
63 Mbps Diyor
Alamazsınız, sadece netspeedden değil hiçbir firmadan alamazsınız. Altyapı sizin evden, ankastreye kadar olan kapasiteyi gösterir. Demek ki fiber değil VDSL hat sizin ki.
TTNet en temizi
Alt yapı varsa kablonet daha hızlı ve güvenli
Önce taahhütsuz olanları dene
Bu ekonomik şartlar, tahahutsuz her ay zamlanir. tahahutlu de fiyat sabit kalir
Gıbır net.
Yorumlarına baktım hiç iyi bir şey görmedim
Millenicom veya Türknet.
Türk Telekom
Superonline