İnternet & Teknoloji En sevdiğiniz sosyal medya sitesi hangisi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor YouTube Twitter Facebook Instagram Tiktok Kwai Whatsapp Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç En sevdiğiniz sosyal medya sitesi hangisi? Cevapla Sosyal Medya Soruları Sevgi Soruları Site Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,6b cevap paylaştı. Youtube seviyorum 1 0 Yorumla
jaapoonnkızz Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 74% +1 yıl YouTube Instagram Twitter ve watsap benim için yarışır. Ama düşündüğüm zaman en çok watsap kullanıyorum. 1 0 Yorumla
hasan01aydin Takip Et Xper 7 Yaş: 42 , eic 90% +1 yıl Twitter... Her hesap değil ama takip ettiklerim yüksek zeka ve mizaha sahipler. Çok eğleniyorum ve faydalı oluyor. Kullanmayanlara tavsiye olunur. 1 0 Yorumla
BerkaySamet Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 89% +1 yıl Oylama sonucunda kadınlar instagram erkekler youtube daha çok kullanıyormuş, bende en çok youtube. 1 0 Yorumla
Hofland7075 Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 94% +1 yıl Youtube açık ara en iyisi bence. Her türlü bilgiye ulaşabildiğimiz güzel bir uygulama. 1 0 Yorumla
denklem2a Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 95% +1 yıl Youtube ve whatsapp disinda baska bir sey kullanmiyorum ki :/ 1 0 Yorumla
Widizyy Takip Et Xper 1 Yaş: 25 +1 yıl Kwai siteden saymıyorum kullananla da arkadaşlık yapmıyorum, twitch eklememişsin bunu eklemişsin? Cevap: YouTube, Twitch, İnstagram. 0 0 Yorumla
UlaşBardakçı1 Takip Et Xper 2 Yaş: 34 +1 yıl Aradığım tüm güncel haberleri ve müziklere gelistirici videolara ulasa biliyorum 0 0 Yorumla
Eziremsem Takip Et Master Yaş: 57 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 2,3b cevap paylaştı. Whatsapp kullanirim 1 0 Yorumla
Sevdamdın_sen Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 88% +1 yıl Instegram 1 1 Yorumla Sevdamdın_sen +1 yıl Youtube Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 3,2b cevap paylaştı. Youtube 1 0 Yorumla
ѕυrαтѕız_ĸız Takip Et Master Yaş: 27 , eic 36% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 440 cevap paylaştı. KS :D 1 0 Yorumla
Concorrdia Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 374 cevap paylaştı. Instagram 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
Youtube seviyorum
YouTube Instagram Twitter ve watsap benim için yarışır. Ama düşündüğüm zaman en çok watsap kullanıyorum.
Twitter... Her hesap değil ama takip ettiklerim yüksek zeka ve mizaha sahipler. Çok eğleniyorum ve faydalı oluyor. Kullanmayanlara tavsiye olunur.
Oylama sonucunda kadınlar instagram erkekler youtube daha çok kullanıyormuş, bende en çok youtube.
Youtube açık ara en iyisi bence. Her türlü bilgiye ulaşabildiğimiz güzel bir uygulama.
Youtube ve whatsapp disinda baska bir sey kullanmiyorum ki :/
Sevsem ne olacak ki onlar kazanırken ben kaybediyorum 😔😭😭
İnstagram, youtube
Kwai siteden saymıyorum kullananla da arkadaşlık yapmıyorum, twitch eklememişsin bunu eklemişsin? Cevap: YouTube, Twitch, İnstagram.
İnsta kullanıyoruz en cok
Kizlarsoruyor 😂
Twitter gibi duruyor.
Aradığım tüm güncel haberleri ve müziklere gelistirici videolara ulasa biliyorum
Sosyal medyada işim olmaz fazla
Whatsapp
KizlarSoruyor başka yok
Youtube candır.
Instagram kullanıyorum
Whatsapp kullanirim
Instegram
Youtube
Youtube
Kwaide takılıyorum
Youtube
Youtube