Aslinda güzel bir okul kazandim ama insanların tepkilerinden korktum icin bioma yazamiyorum

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Aslinda güzel bir okul kazandim ama insanların tepkilerinden korktum icin bioma yazamiyorum

Aslında değildir. İnsanların arama motorlarında aynı üniversiteden bireylerle tanışıp network kurması için önemlidir de hatta.
Oradaki dikkat edilecek hususlar görselde de olduğu üzere Türk milletinin İngiliz mandası muz cumhuriyeti bir vatanın evlatları olduğudur.
Marshall anlaşmaları ile ülkenin anasını ağlatan hilâfet o bu diye ileri geri konuşan Menderes denen vatan haininin adına da üniversite yapılmasına şaşırdım mı? Bu dönemde hayır.
İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Maden Mühendisliği okuyorum ama hiç yazma gereksiniminde bulunmadım , o kadar ait hissetmiyorum bölümüme. Yanlızca bölümünü çok fazla sevenler biosuna yazar. Eğer bölümü severek , araştırarak tercihte bulundaysan insanları takma yaz , gururlan kendin ile. Ben de keşke EA okusaydım :)
@nedenamaa Olabilir , istisnalar kaideyi bozmaz. İnsanların bir kısmıyla konuştuğumda bu öne sunduğum neden için yaptıklarını söylemişlerdi de. Başarılar size de.
@nedenamaa Umarım, Çok teşşekkür ederim hoşgörülü yorumunuz için. Ben kamu personeli bir Memur olup kariyer yapmak olmak istiyorum. Siz de umarım okuduğunuz alanda iş sahibi olur , güçlü bir insan olursunuz umarım. Kimseye muhtaç olmayın. Kadınların böyle kariyer yapıp erkeklerin eline bakmaması çok gururlandırıyor beni, bölümünüzde kolaylıklar dilerim. İyi günler , çok sağ olun :)
Saçma ben hiç bir zaman yazmadım insatagramda falan, burada yazım geri sildim. şu an işte Hanımefendi, bekar, şu iş, şurda yaşıyor, yaşadığı yer de doğru değil kimene. 😏🤣😃 Yani öyle şeyleri sevmiyorum zaten kendimi geliştirmeye çalışıyorum. Özel hayatım kimseyi ilgilendirmez.
İnsanları salla gitsin. Kötü niyetli insanlara ağzınla kuş da tutsan yaranamazsın. Sen ne yaparsan yap kötü niyetli insanlar her daim sana çamur atacaktır. Önüne bak, kimseyi umursama.
Cevap
45Cevap
Bence yazabilirsiniz normal
aydın guzel yerdır ınsanı ızmıre benzer .
bazıları duğun tarıhı cocuk ısımlerı yazıyor. hayattakı en buyuk basarıları koca bulup evlenmek olanlar ceyızlerı bu.
sen koca koca harflerle yazman lazım unıversitelisin okuyor kariyerıne odaklanıyorsun
Hmmm farklı bir bakış açısı ama haklı😂
Hiç de saçma değil. Adı üstünde "bio". İnsanlar kendi hakkında bi şey yazsınlar diye var o. Benimkinde de yaşadığım il, üni ve bölümüm yazıyo. Ama okuduğu bölümün ingilizceyle alakası olmamasına rağmen havalı olsun diye ingilizce şekilde yazanlara ayar oluyorum bi tek :d..
Şöyle destan yazanlara çok tilt kapıyorum. Orası senin iş imkanını sağlyacağın bir platform değil bana kalırsa :)) sadece "BAÜN" tarzında yani okulun kısaltması yazılabilir bana kalırsa. Ben onu da yazmadım.
Hayatta kendini ön plana atabileceğin en iyi konu okulunsa normal skor.. tabi en iyi konusu okul olan biri sana ne ifade eder bilmiyorum:) bana göre kaybetmiş..
Ooooo :D
Emek gösteriyoruz yazmak ve kendimizle, bölümümüzle gurur duymak hakkımız.🙂
Bu arada hayırlı olsun🍀
hayır saçma değil yaşadığın şehri yazmak gibi aslında. sonuçta mesela üniden birileriyle takipleşeceğin zaman kolaylık olur hem nerde okuduğun veya nerde yaşadığın da yazmayacaksa ne yazacak kamyon arkası sözü mü
Kamyon arkası sözler de güzel
@Paddockhafif hayır değil
Çok güzel sözler var. Hayattan alınmış
@Paddockhafif kamyon arkasında güzeller evet ama Instagram biosu değil o sözlerin yeri. her şey ait olduğu yerde güzel
Evet haklısın 😊👍
Saçma mı değil mi bilmiyorum. Üzerinde düşünecek kadar önemli bir mevzu değil. İsteyen istediğini yapsın. Başkaları ne der ne düşünür diye ysşamayın şu hayatı.
Türk üniversitelerinin ezikigini düşününce saçma. İlk 100 de bir üniversite olsa tamam da. 😊 Sanki dünyada 1500 . Üniversiteyi okuyup atomu parçalıyor gibi bir de yazıyorlar Instagram profillerinde
Ben anlıma yazacağım böylece yeni akım başlatacağım. Allahın görgüsüzleri ya. Ulan ordinaryüs olan adam bile yazmıyor.
genelde düşük sıralamadakiler daha çok yazıyor benim bir tanıdığım var koçta makine okuyor. çok mütevazi
@Gizli21325454 Bence sebep şu kişi olgunluğa erişmediği için veya tek başına bir birey olarak kendine değer vermediği için bir meslekle var olmak ve saygı duymak istiyor. Ben şahsen insanların mesleklerini umursamıyorum. Ve söylediğinde de haklısın. Bizim komşumuz da öyle kadın kızını övüyor hep. İki yıllık tutturmuş üstelik İstanbul da değil. Abim yıldızda mekatronik müh. okuyor. Böyle hava attığını görmedim.
Hayır neden saçma olsun insanlar mesleklerini de yazıyor biosuna. Bio kısmına istediğin her şeyi yazabilirsin zaten niye saçma olsun
Onlara ne aw önce kendi g*tlerini toplasın millet dedikoducu , birbirini çocuklarını kıyaslayan tüm herkesi yakmak istiyorum aw
Orası senin özgürlük alanın içinden geldiği davranabilirsin.
Canım benim, neden saçma olsun? Biyografinin amacı bu zaten. Oraya özlü söz yazmak değil.
Ulan fotodakinlerin yazdıkları da üniversite olsa 😂🤣😂
Ben saçma bulduğum için yazmıyorum. Orası cv değil.
Sacma degil. Ama kısaltmalariyla yazip cok dikkat cekmemesi daha iyi
Mesleğini yazan yine iyi de okuduğu bölümü yazmak saçma.
Çoğu da boş beleş kişiler
neden oraya yazayım kimse bilmesin hangi üniversiteye gittiğimi
Yaz okadar saçma şeyler yazıyorlarki okuduğun üniversiteyi yazmak çok normal bir şey senin profilin, senin hakkında bilgiyi içermesi kadar normal bir şey yok.
Birde işlerini yazıyor banane sizin işinizde üninizden kibili kendini beğenmiş insanlar
saçma degil ama ben şahsen kimse bilmesin isterim. tanıdıklarım zaten bilir tanımadıklarım profilimden görsün istemem özellikle gormesini istemediklerim.
Genellikle egosunu tatmin etmek isteyenler yazıyor 😑
İyi bir unj ve bölüm kazanamayankar boyle dusnuyordur 🤪😅😅😅
Yoo herkes egolu mu ya da gösteriş meraklısı mi? Kişi kendinden bilir işi demişler işte siz öyle düşünün.
O zaman biraz okuyun derim acaba biyografi ne demek 😅
Ben ne okulumu ne calistigim yeri yazmadim yazmamda hayatimda olan biten beni ilgilendirir
Saçma değil. Yaz. Ne olacak ki? Sonuçta saçma olsa kimse üniversite okumaz da yani.
Yazsan ne olur soruyorsun işsizim diyorlar yani onla bişey olmuyor
yok bence etkisi oluyo, pansiyonlar cafeler felan istek atıyo, bilgileniyoruz falan
Bölüm yazmıyor ama İTÜ yazıyor ya ben hoşlanmıyorum.. Tamam İTÜde olmak yeter ama yine de görgüsüzce geliyor.
TR üniversitelerinin çöplük olduğu gerçeği var.
Örnek ilk 100. sıraya giren bir üniversite mezunuyum yazdım, sebep kalite tesadüf değildir lakin gidip dünyada 1500. sırada bir yerden mezunsan, okuyorsan hiç yazma klasmanın olsun.
ünüversite okumanın normal ve olağan bir durum olduğunu algılayan kitleler biosunda böyle bilgileri gösterme çabasına giiirmez
Avukatlar av yazıyor doktor yazıyor böyle görgüsüzlük yok dünyanın başka ülkelerinde
Sonuçta senin isteğine göre doldurulan bi kısım orası istediğin şeyi yazıp yazmamakta özgürsün
Canın istiyorsa tişörte bastır üstüne giy, hepimiz insanların gözüne bir şeyleri sokarak önemli hissederiz bu hayatta.
Yaz kanka ne olacak sanki ya… Emek göstermişsin kazanmışsın hem okulundaki arkadaşlarla daha çabuk kaynaşırsın birbirinizi bulursunuz
tiktik instagram facebook kullanan kişilerle muhattap olunmuyor artık
Ohhhh kazandık sonuçta herkes görsün yaz tabi dkdkdkd
Yazabilir bence çok doğal bir şey.
Yazılabilir çok doğal..
Sacma degil de ben tercih etmiyorum
Kimisi de mesleğini yazıyor
Saçma değil istersen yazabilirsiniz
benimkiler sığmaz oraya. zaten yazmam da
Hayır ben de yazıyorum
Saçma ne gerek ear
Saçma ya da degil ben yazmıştım o hevesle
Yazmak istiyorsan yaz kime ne ya salla