Güncellemeler
+1 yıl
sifremi bilmiyor hicbir sekilde
biri baska birinin hesabina sifresini bilmedigi halde girebilir mi girse dahi giris hareketlerinde gozukmuyor bu nasil oluyor? onun telefon markasi farkli ama benim telefon markam gozukuyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Ya sosyal mühendislik ile sana kod falan gönderdi girdi, ya Instagrama bağlı olan mailin onda da var öyle girdi ya da belirli uygulamalar yapılabilir senin telefonuna yükleyince şifre falan görebilir
hayir ben onun instgramina giriyordum onun izniyle sonra girmedim o benimkine girebildi ama sifremi bilmedigi halde
ama bana baglanti mesaji geliyordu kod gelmedi
Tamam işte bir şekilde sosyal mühendislik kullanıp giriyor
insgram hesabina erismek icin dokunun sonra link geliyordu mesaj 2 kere mi ne geldi
kendisi muhendis degil ama tanidigi olabilir o yuzden sordum
Bende bundan bahsediyorum buna sosyal mühendislik diyoruz bunu Instagram gönderdi sanıyosun ama aslında arkadaşın gönderdi
Tanıdığı falan ama bir şekilde yapmışlar
herkesinkine girebilirler mi boyle benim hesap fakeydi ve o kadar fuvenlik onlemleri yoktu bir kod sms felan vardi
İki faktörlü doğrulamayı aç güvenliği artır
Genelde herkes böyle gelen linklere tıklamaz sen de tıklama
tiklamadigim halde girebildi acikcasi
Sen yine de hesabını sağlama al şifre değiştir iki faktörü aç bir şekilde bu çocuk hesabın şifresini biliyor heralde
sifremi bilmiyor valla
O zaman gönderdiği linkte ya da sana gelen sms lerden girdi başka açıklaması yok
Keylogger atmış olabilir ahh eski günler ahh😅
one
Klavye hareketlerini kaydeder
Sıradan bir insan bile biraz uğraşsa girer.
sifremi bilmeyerek nasil girebilir aklim almiyor😅
Tahmin etmiş olabilir. Farklı yöntemler ile bulmuş olabilir yüzlerce ihtimal var
Yapabilir.. teknikleri var
giremez knka
girdi ama
iki faktörlü doğrulama açıksa şifreni bilmiyor ise giremez bu açık ve net :D
iki faktorlu neydi
şifren haricin de ek bir güvenlik önlemi bunu aktif ettiğin de telefonuna anlık oluşturulan bir şifre daha gelir. Kendim de yazılımcıyım oradan biliyorum giremez :D
keske yapsaydim🤦🏻♀️ama onunkine girince sifresini girsem dahi ona onay tarzinda sey geliyordu onaylamadan yine giremiyordum bende oyle seyler yoktu yani
Şifreni biliyor ve çift adımlı doğrulaman yok ise zaten rahatça girer tanımlı hesaplara eklemiştir kendini bazen şifre bile sormaz bir kere girince
sifremi bilmiyor ben onunkini biliyordum giriyordum sadece
bir şekilde öğrenmiştir