Güncellemeler
+1 yıl
Yani başka kişilerin messengeren de nasıl görünür dondurma ve silme arasındaki fark
Selamlar, facebook da hesabı dondurarken messenger İsim soyisim hesabı etkinleştirene kadar gözükür mü? Yoksa Facebook kullanıcısı mı diye gözükür. ya da sildiğin zaman mı facebook kullanıcısı olarak mı yer alır isim yerine
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Hesabini soyle deneyelim. Dondurduktan sonra bakalim nasil gozukuyor
Mesenger hala aktif olur.
Dondurunca messengere da dondurma seçeneği var. Sadece silme ve dondurma arasındaki farki merak ediyorum başkalarında mesajlarda nasıl gözüküyor
Messengerde silmez ise messenger de hala görülür Facebook üzerinden bakarsan ikisindede facebook kullanıcısı yazar. Dondurma işlemini sonlandırdığında aktif yazar
Ama google da şöyle diyor dondursan adin soyadin gözükür messenger da fakat mesajlaşamazsin ama tamam silindiğinde facebook kullanıcısı yazarmış
Deneyerek görebilirsin. İkisindede kullanıcı yazıyor. Aktif hale getirince ismin geri geliyor
Sabah sabah denedim ikisinde ad soyad yazılı
Messenger kalır, dondursan da silsen de
Baktım seçeneklerde onuda dondurma seçeneği var. Sadece silme ve dondurma arasındaki farki merak ediyorum başkalarında mesajlarda nasıl gözüküyor
Dondurunca da silince de Facebook Kullanıcısı yazar Messenger'da
Google da az önce baktım dondurunca hala isim gözüküyormuş fakat bilgiler kaybolur mesaj atılmıyor tamamen silinince facebook kullanıcısı yazıyormuş diyor
Messenger hesabın da kapatılırsa Facebook kullanıcısı yazar. Facebook dondurulmuş ya da kapatılmış, Messenger kalırsa İsim soyad ve foto gözükür
Bilmiyorum bende ama orada öyle diyordu sadece tamamen silinerse isimde kaybolur diye umarım öyledir