İnternet & Teknoloji Arada slayt hazırlamak ve film izlemek için alınır mı bu laptop? Zümraslçk Takip Et Xper 5 Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor yalnızca slayt hazırlayıp arada film izlicem. Özellikleri nasıl alınır mı bu fiyata. 10 taksit yapıyorlarmış Güncellemeler+1 yıl Lenovo 8gb ram aldım. Fiyat 6999 lira 9 taksit 🙂 Arada slayt hazırlamak ve film izlemek için alınır mı bu laptop? Cevapla Laptop Soruları Film Soruları Taksit Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,6b cevap paylaştı. Evet alınır bence yeterli 0 0 Yorumla
H0KAGE Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl SLAYT VİDEO İÇİN 4 k bandında bulabilirisn bu gereksiz olur 0 3 Yorumla Zümraslçk +1 yıl O fiyata küçük ekran olanlar var. Büyük ekrana geçince 6 bin civarı. Ama o da 4gb ram Yorumla Zümraslçk +1 yıl 4gb Ram yeterli olur mu ki kullanışlı olur mu Yorumla H0KAGE +1 yıl bence 2. el bi mac al 16 gb ram li Yorumla
Pinky_Pie Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl bunu alacağına ipad al, leş bir laptop ederi 5 bin tl max. 0 2 Yorumla Zümraslçk +1 yıl Aa ne açıdan. Çok mu kötü Yorumla Pinky_Pie +1 yıl özellikleri kötü, o parayı etmez Yorumla
Blade_4181 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 40% +1 yıl 5 bin tl civarı laptoplar işini görür. Lenovo asus hp alabilirsin 0 6 Yorumla Zümraslçk +1 yıl Casper tavsiye eidyor musun marka olarak ya da lenovo hangisi Yorumla Blade_4181 +1 yıl Casper en son alacağım bilgisayar olur ısınma sorunları var ve keşke kaliteli ürünler üretsek ama olmuyor casper Türk markası uzak durmalı Yorumla Zümraslçk +1 yıl 5 bin liraya casper in küçük ekran olanı var. Film için uygun olmaz gibi sanki dimi. Büyük ekran olup aynı özellikte olani 7200 civari Yorumla Blade_4181 +1 yıl 15.6 inç yeterlidir bence ama fiyat araştırması yapmadım Yorumla Zümraslçk +1 yıl Aa evet casper dan vazgectim Yorumla Blade_4181 +1 yıl Gel özele ben yardımcı olucam Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl ben de lenovo ideapad gaming 3 kullanıyorum ve memnunum , bence seninkinin de özellikleri o fiyata göre çok çok iyi üstelik lenovo sağlam bilgisayardır. 0 0 Yorumla
RaistlinMajere_ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 448 cevap paylaştı. Bu dediğin işlemler için alınır ve fazlasıyla da işini görür. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl intel işlemcili tercih etmelisin. daha mantıklı olur 0 1 Yorumla Zümraslçk +1 yıl Bu ne demek. Neden farklı işlemci isimleri var. Ya hiç anlamiyorum Yorumla
_snow_ Takip Et Master Yaş: 43 , eic 73% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 398 cevap paylaştı. ben amd işlemci almıyorum 0 0 Yorumla
EhliyetsizPilott Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 3,5b cevap paylaştı. işlemci çöp i5 alırsın o paraya 0 0 Yorumla
Eziremsem Takip Et Master Yaş: 57 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 2,3b cevap paylaştı. Alinir 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Evet alınır bence yeterli
SLAYT VİDEO İÇİN 4 k bandında bulabilirisn bu gereksiz olur
O fiyata küçük ekran olanlar var. Büyük ekrana geçince 6 bin civarı. Ama o da 4gb ram
4gb Ram yeterli olur mu ki kullanışlı olur mu
bence 2. el bi mac al 16 gb ram li
bunu alacağına ipad al, leş bir laptop ederi 5 bin tl max.
Aa ne açıdan. Çok mu kötü
özellikleri kötü, o parayı etmez
5 bin tl civarı laptoplar işini görür. Lenovo asus hp alabilirsin
Casper tavsiye eidyor musun marka olarak ya da lenovo hangisi
Casper en son alacağım bilgisayar olur ısınma sorunları var ve keşke kaliteli ürünler üretsek ama olmuyor casper Türk markası uzak durmalı
5 bin liraya casper in küçük ekran olanı var. Film için uygun olmaz gibi sanki dimi. Büyük ekran olup aynı özellikte olani 7200 civari
15.6 inç yeterlidir bence ama fiyat araştırması yapmadım
Aa evet casper dan vazgectim
Gel özele ben yardımcı olucam
ben de lenovo ideapad gaming 3 kullanıyorum ve memnunum , bence seninkinin de özellikleri o fiyata göre çok çok iyi üstelik lenovo sağlam bilgisayardır.
Bu dediğin işlemler için alınır ve fazlasıyla da işini görür.
intel işlemcili tercih etmelisin. daha mantıklı olur
Bu ne demek. Neden farklı işlemci isimleri var. Ya hiç anlamiyorum
Fiyat ve özellik bakımından iyi bence. Rami falan yüksek alınır
ben amd işlemci almıyorum
alınır, oyun oynamayacaksan yeter
Acer al 4 ram yeterli sana
Alınır ki ram baya iyi
işlemci çöp i5 alırsın o paraya
İşini görür
Bence değmez
Alinir