Güncellemeler
+1 yıl
+ sims4 indireceğim onu da kaldırsın teşekkürler fiyat aralığım 15 bin-25 bin arası
Autocad, sketchup, revit, corono, vray, 3dmax, photoshop gibi programların hepsi ve daha fazlasını da kaldırabilecek bir dizüstü bilgisayar arayışı içindeyim.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Asus tan uzak dur. Sonra pişmanlık yaşama. Huawei ye bak, lenovo ya bak. Dikkat edeceğin şeyler
*ram
*işlemci nesli ve işlemci hızı
*ssd var mı ya da yok mu
*ekran kartı
Teşekkür ederim
sana pcden daha değerli bir tavsiyem var. okul bitene kadar asla ama asla programlarla çizim yapmaya çalışma ! Anca finallerde yap
Neden ki
Zaman kaybedersin boşa kürek çekersin hiçbir mimar oturup PC’de çizim yapmaz. Elle tasarlar sonunda tasarımın amaleliğini yaptırmak için çizimcilere verir. Karar ver mimar mı olacaksın mimarlık amelesimi
Autocad in yanına Rhino tavsiye ederim özellikle parametrik çalışacaksan rhino gayet güzel bir progrma
Tamamdırr daha okula baslamadim duydugum uygulamalari sıralanmıştım
Bir tanesinde yoğunlaşabişirsin
boşuna okuyon atanma yok anca özel sektör çok sevinme standart pc al asus al laptol alacaksan grafik kartına çok dikkat et
Okumayıp ne yapacağım?
iş kadını ol yakışır
Normal bir bikhisayar kaldırır. Ozel bir donanima gerek yok ama ekranin büyük olsun
Benim kuzenim peysaj mimari mevzun oldu kendisi casper kullaniyordu gayette memnun her şeyi kaldirdi
Yaş kaç
Yaşımla ne alakasi var kinunun anlamadim
Seninle ilgileniyorum konudan bağımsız
Tamamdır bakarım
Asus tuf serisinin min. İ7 versiyonlarına bak
Ver parayı al karıyı