Selamlar 👋🏻😃 Akıllı Telefonunuz 5G Mobil Veri Şebekesi Destekliyor mu? Desteklemeyenler Desteklesin İster Miydiniz? (Ben İsterdim 😊 Benim Telefonum Samsung Galaxy S10 Düz Olanı Ben de 5G Yok 5G Özelliği Samsung Tarafında İlk Samsung Galaxy S10 5G Adlı Telefon da Geldi Serinin En Üst Telefonu S10 Serisi İçerisinde S10 5G Ama Türkiye de Pek Görmedim Satışını Görsem Alırdım)
Akıllı Telefonunuz 5G Mobil Veri Şebekesi Destekliyor mu? Telefonu Desteklemeyenler Desteklesin İster Miydiniz 😉😊?
Sony Çok Güzel Markadır ⭐😊 Ama Keşke Türkiye den Geri Çekilmeseydi 😔 Lg de Vardı Bilirsin Onunda Akıllı Telefonlari görmüyorum artık Bi Samsung var bide Xiaomi kaldı Huawei zaten Google Yasak Oyun Oynuyor musun peki?
Ana Sayfa > İnternet & Teknoloji > Sorular > Akıllı Telefonunuz 5G Mobil Veri Şebekesi Destekliyor mu? Telefonu Desteklemeyenler Desteklesin İster Miydiniz 😉😊?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Güncel teknolojinin olmasını isterim tabi de desteklese dahi kullanamadıktan sonra, ne anlamı varki.
5G Teknolojisi Artık Yaygınlaşıyor Dikkat Edersen Bakıyorum da Akıllı Telefon Firmaları Orta üst segment Farketmezin 5G Destekli Üretiyor
Cihazlarda yaygınlaşması iyi hoş ama Türkiye'de kimse ismini azına bile almıyor. Seneler alabilir gelmesi.
Benimki destekliyor
Vayy Şanslısın 😉😊 Markası Modeli nedir
Samsung S22 Ultra
Woow 🤩 Samsung Galaxy S22 Ultra Demek Ne Zaman Aldın Kardeşim 😊 Desene Ben 3 Model Geride Kaldım 😅 Bende Samsung Galaxy S10 Kullanıyorum 😊
Haziranda almıştım kardeşim 😀
İşini görüyorsa sıkıntı yok ya, ben de 10 senedir Sony kullanıyordum. Kendimi ödüllendireyim dedim 😀
Sony Çok Güzel Markadır ⭐😊 Ama Keşke Türkiye den Geri Çekilmeseydi 😔 Lg de Vardı Bilirsin Onunda Akıllı Telefonlari görmüyorum artık Bi Samsung var bide Xiaomi kaldı Huawei zaten Google Yasak Oyun Oynuyor musun peki?
Telden pek oyun oynamıyorum ya
Hayır Desteklemiyor
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!